De Strenge Pijnlijke Zoom Whitening voor Tooth

zoek naar mijn nieuwe hub op tanden bleken ripoffs kwam ik overal een beetje iets genoemd zoom emaille whitening. Voor de ongeïnformeerde of gewoon simpel ongeïnteresseerd, zoom tanden bleken is in feite een merknaam van cosmetische tanden bleken techniek. Net als bij een aantal andere methoden, de belangrijkste component (bij wijze van spreken) is waterstofperoxide -. Bleekmiddel voor u en mij

Wat heeft de neiging schijnbaar om de zoom tanden bleken techniek zo specifiek te maken is het gebruik van de Zoom! lamp die Im veronderstellend een soort UV-lamp om de oxidatie methode die vermoedelijk extra efficiënt activeren. Zoals je misschien hebt geraden is er gering of geen wetenschappelijk bewijs om een ​​back-up dit beweren.

In punt, het is nog erger dan dat. Werken met UV licht is in essentie onveilig om uw tandvlees, huid en ogen. Een UV-lamp geeft 4 keer zoveel straling als zonnen buiten.

Dit alles is negatief nieuw als youre op jacht om up grade uw off-whites tot parelwitte-blanken. Niettemin, wat serieus in het oog springt is de hoeveelheid studies van krachtige lijdensweg naast de procedure.

Nu als een snelle en lui legal disclaimer in deze-rechtszaak verscheurd situaties ben ik (bijna zeker) verplicht om te zeggen dat Ik heb nog nooit gebruikt zoom tanden bleken (en bijna nooit van plan om) en als gevolg daarvan ben ik in principe de rapportage van de (sic)

Natuurlijk, een aantal van deze mensen ook gaan tot staat iets in de stammen van het was totaal waardig!, dus misschien gewoon de schattingen met een korreltje zout te nemen.

De plaats over de intense ongemak van dit proces bezit van gebouwd, ik wil alleen maar enkele te nemen tijd om te spotten met de verklaringen van zoom, de meest belachelijke daarvan is dat dat deze koopwaar uw tand een gemiddelde van acht tinten witter zal maken. Hoe veel wittinten zijn er? Mogelijk zijn omdat Im een ​​persoon, maar Id zeggen youve kreeg wit, een beetje veel minder wit en niet echt dat wit en dat is zeer aanzienlijk is. Onmiddellijk na dat ik zou zeggen dat youre zeker in grijs, waarschijnlijk milde grijs.

Grappig voldoende, sommige offerte-unquote tevreden shoppers gaan uit van hun manier conclusie 9 of zelfs 10 wittinten enhancement als maar dit betekent echt een ding.

De belangrijkste boodschap van deze weliswaar nogal gammele hub is dat tanden bleken is dwaas, tanden bleken in dienst UV licht is in wezen schadelijk is en dat er tonnen van beoordelingen die zoomen bleken in verschillende intens pijnlijk, net als in groot-medische procedures-zonder-verdoving-en-uitgevoerd-door-een-dronken-man-met-een-ijzerzaag-en-wire-kleerhanger-pijnlijke (dat kan overdreven misschien zijn).

Als je echt wilt wittere tanden, krijgen een respectabele tandpasta, schuine streep naar beneden op de sigaretten, espresso en roze wijn. Thats all folks.

Category: Gezond eten

Comments are closed.