De taak van de federale regering in Wellness behandelrichtlijnen

gezondheidszorg programma ofwel materialen universele dekking, precies daar waar wettelijk alle burgers zijn ingericht met zorg, of niet-universele dekking, de plek is dit niet de situatie. De eerste taak van de betreffende administratie in de gezondheidszorg plan is om je geest make-up maakt niet uit of de bron universele dekking aan haar inwoners. Universele zorg is een gemeenschappelijke keuze voor internationale locaties die het zich kunnen veroorloven universele gezondheidszorg bestaat in elk individueel geïndustrialiseerde landen behalve de Verenigde Staten, zo perfect als in een flink aantal van de meer welvarende landen verwerven.

p Er zijn 4 belangrijkste manieren om uit vork voor gezondheidszorg kosten: normale belasting, verzekering, self-payment en naastenliefde. Self-betaling, waarin personen uit te geven voor hun bezit gezondheidszorg kosten uit hun eigen zak, is problematisch omdat de behandeling van ernstige algehele gezondheid uitdagingen kan opladen via tientallen talloze dollar tot in de miljoenen, die waarschijnlijk is om een ​​menselijke failliet dat wie betaalt uit uit eigen zak. Geen enkele natie hangt af van zelf-betaling aan de gezondheidszorg te financieren. Liefdadigheid kan gezondheidszorg presenteren aan deze die in een toestand van overmatige behoefte aan hebben. Er is gewoon niet meer dan genoeg goede doelen te gaan over, echter, en dus het blijft een gebied van belang resolutie zijn. Overweldigend, de belastingen en de dekking zijn de kritische financiering apparaten van een zorgstelsel. Het volgende doel van govt in gezondheidszorg plan is om te beslissen hoe de gezondheidszorg kosten kunnen worden gecompenseerd.

In een openbare zorgproces, artsen, verpleegkundigen en apothekers worden vergoed door de federale overheid. De overheid betaalt voor dit door het verzamelen van belastingen, door het aanbieden van de gemeenschap wellness-verzekering of door een combinatie van beide. In een persoonlijke gezondheidszorg methode worden zorgaanbieders vergoed door niet-publieke verzekeraars. Ze betalen terug voor deze door het hanteren van tarieven en andere servicekosten aan hun kopers. Het is de 3e rol van de autoriteiten om een ​​beslissing om al dan niet de gebruikelijke techniek publiek of privaat worden gefinancierd om te komen. Vaak wordt een combinatie van deze beide worden toegepast.

meeste geïndustrialiseerde landen met door de overheid gefinancierde gemeenschappelijke gezondheidszorg hebben een aanvullende particuliere gezondheidszorg op het beste voor mensen die willen vork uit veel meer geld voor grotere-uitstekend bedrijf. Het is het vierde onderdeel van de overheid om te bepalen hoe diepgaand deze aanvullende niet-openbare programma. Het bestaan ​​van een 2-tier systeem trekt dollars weg van de primaire gezondheidszorg techniek door te laten de rijke om hun inkomen meer specifiek investeren in zichzelf, waardoor onevenredig minder geld om naar het bredere publiek. In de Verenigde Staten, is er geen universeel publiek systeem onder de prive-1 een aanzienlijk percentage van de bevolking heeft zeer weinig of geen toegang tot gezondheidszorg, wanneer die mensen die in staat zijn te beheren kan krijgen in het volgende niveau en high- hoge kwaliteit van zorg.

De vijfde en meest essentiële positie van de overheid in de gezondheidszorg dekking is om je geest op wat de gezondheidszorg te maken ‘is.’ De essentiële plaats van rivaliteit is de vraag of de gezondheidszorg is een grondstof of een menselijk ideaal. Degenen die het zien als een commodity algemeen stellen dat de overheid normaal gesproken moeten doorverwijzen naar de particuliere sector, zodat geheel gratis organisatie misschien wel de meest lonende gezondheidszorg methode kan vestigen en personen kunnen eventueel verkrijgen van medische hulp in overeenstemming met hun vermogen om te betalen. Al degenen die zien gezondheidszorg als mensenrecht geschikte meestal beweren dat autoriteiten moeten ingrijpen om de gezondheidszorg verkrijgbaar voor iedereen, ongeacht de inkomsten marges en geen kwestie van individuen ‘vaardigheid om te betalen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.