De taak van Details Technologie in Human Wellness

Het bestaat uit een groot aantal vormen van administratieve en wetenschappelijke taken binnen de algehele medische behandeling vandaag. IT biedt administratieve applicaties voor elektronische facturatie, Integrated Verzending en levering Systems (IDS), gezondheidszorg verklaren indiening en client planning. Klinisch, IT voorziet artsen van geautomatiseerde provider aankoop binnenkomst (CPOE), toegang tot on-line genezing en drugs databases en netwerken voor e-schrijvende medicijnen. IT-verbeteringen in de digitale opslag van wellnessbehandeling informatie omvatten zaken als erkenning en Imaging Software, de geïndividualiseerde Overall Health Report (PHR), de Digitale Medische Geschiedenis (EMR) en de eigen elektronische Assistant (PDA).

IT in menselijke wellness-behandeling levert een interactief netwerk de plaats medische voorzieningen, artsen, en providers kunnen praten, samenwerken, partnerschappen, uitwisseling suggesties en uiteindelijk het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg over de hele wereld. Daarnaast welzijn IT ontwikkelingen nu bieden personen online toegang tot e-wellness-toepassingen, op maat gezondheid en fitness-bestand software en andere benaderingen voor zelf-running gezondheidszorg.

Digitale facturering, elektronische beweren onderwerping, en elektronische beeldvorming machines zijn IT-applicaties die ziekenhuizen en medische professionals met een snelle en betrouwbare rendement op de financiële investering. De zeer lange periode niet-financiële voordelen aan het gebruik van IT-administratief en wetenschappelijk volgen invoering van betere client fundamentele veiligheids-en hoge kwaliteit van de zorg, arts toegankelijke medische gegevens op de getroffen persoon punt van zorg, verbeterde administratieve nauwkeurigheid en medische efficiëntie, verbeterde gesprek betreffende beïnvloed persoon en service provider, versterkt moreel te midden van medewerkers en toegenomen medisch centrum algemene public relations.

Aangezien de fiscale voordelen van het gebruik van IT in het welzijn van de behandeling gebeuren rond tijd, financiële verbintenis rendementen zijn uitdagend te schatten. Om die reden, voorlopige beginnen beschuldigingen aan ziekenhuizen bevestigen om de belangrijkste barrières zijn. Deze uitgaven bevatten verwerven van producten en oplossingen en technologieën, het bouwen van IT-infrastructuren, het onderwijzen van de medewerkers, de inrichting van techniek en routineonderhoud te helpen, en het integreren van nieuwe toepassingen met de huidige systemen. Simpelweg omdat heersende gebruik van IT is essentieel voor de totale prestaties in wellness zorg, de werkelijkheid dat 1000’s van mindere, kan verminderen begrote ziekenhuizen niet in staat om deel te nemen biedt de juiste wijze een obstakel. Nog een barrière is de terughoudendheid van artsen en leveranciers om ingewikkelde variaties om de techniek zonder snelle garanties.

Stabiliteit uitdagingen houden op het zijn het grootste gevaar dingen en aandacht details met betrekking tot wijdverbreide gebruik van IT in het menselijk welzijn zorg. De belangrijkste kwesties omvatten zaken als ongeoorloofde toegang tot de getroffen persoon klinische voorgeschiedenis en inbreuken op de beveiliging wenselijk de individuele klant en leverancier informatie.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.