De talrijke Wellness beloningen van Honing

Honing is een zoete gerechten ontworpen door bijen uit nectar van verschillende bouquets.It is een honderd% natuurlijke zoetstof, een wonder levensmiddel, die op geen enkele wijze gaat slecht.

Bacteriën kunnen gewoon niet verdragen in honing vooral vanwege de lagere H2O inhoud en betekenis zure PH.

Honing is breed beschikbaar en zijn algehele gezondheid positieve aspecten zijn zo verschillende als zijn kleuren en smaken.

Honey Punten

Honing heeft suiker voornamelijk in de vorm van fructose en glucose.For de reden dat van de fructose, honing is zoeter dan suiker. Het heeft anti-oxidanten, is ongewenst vet en cholesterol. Het heeft vitaminen, mineralen en eiwitten.

1 eetlepel honig heeft vierenzestig calorieën. Het heeft een daling glycemische index van 55 tot suiker is 61, wat meestal betekent dat het wordt opgenomen in het bloed langzamer dan suiker en onderhoudt een daling van de bloedsuikerspiegel graad. Zo de alvleesklier minder gestimuleerd insuline produceren. Dit in verandering helpt het immuunsysteem. Ook een verhoogde bloedsuikerspiegel als door de consumptie van suiker gekwalificeerde prospects geactiveerd om grotere cholesterol graden, hart-en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

Schat, daarom presenteert elektriciteit voor een langere tijd als de suiker in honing is veel meer beetje bij beetje opgenomen dan suiker.

Honey doodt bacteriën simpelweg omdat de kalium in. Dus het is vrij effectief in tyfus, bronchopneumonie, en andere bacteriële aandoeningen.

Het heeft een hoge ijzergehalte geneest dus bloedarmoede. Het heeft vele mineralen en componenten zoals mangaan, silicium, calcium, kalium, natrium, fosfor, zwavel, jodium, caroteen etc.

Dus honing een tonicum en geneeskunde beide. Nogal een paar momenten honing wordt gebruikt als drager voor andere geneesmiddelen. Dus de gezondheid en fitness voordelen van honing zijn meerdere.

Honing En Gezondheid en fitness

3 primaire welzijn toegevoegde voordelen van honing zijn:

1. Het is een natuurlijke elektrische energie booster.

2. Het bouwt immuniteit vanwege zijn anti-oxidant en antibacteriële woningen.

3. Het is natuurlijk effectief bij veel aandoeningen.

hun spijsvertering methode staat waardoor de sporen onschadelijk door ze te doden in de darmen.

Oplossingen om te beslissen de zuiverheid van honing

een. Doe een paar druppels honing in water. Als de druppels blijven worden zoals ze zijn en niet te combineren met water op hun eigen het is puur. Als de druppels te combineren met het drinken van water de honing wordt vervalst.

twee. Een katoenen lont gedoopt in honing en verlicht, blijft uitstappen.

three.If honing wordt gegoten op een honingbij, zodat een groot deel van de bijen wordt overspoeld door, zal de honingbij komen van het zonder de honing plakken zijn vleugels en vliegt afwezig.

vier. Een daling van honing gegoten op papier laat geen locatie op het papier.

vijf. Zuivere honing stolt in de winter en vloeibaar wordt in het zomerseizoen.

Opslag van Honey

Retailer honing bij een temperatuur van 70 graden C tot 80 niveaus F op een droge plaats afwezig daglicht. Niet in de koelkast bewaren als kille temperatuur versnelt de methode van het granuleren van de suiker in op.

Kristallisatie of granulatie van honing is niet een signaal van slechte uitstekend boven een bepaalde periode worden alle honing doet . Naverwarming de honing bij een temperatuur van vijftig graden F tot 60 ° F vloeibaar wordt het. Nooit kook honing.

het welzijn voordelen van Honey

Honing kan worden genomen met melk, drinkwater, kwark, thee, toast, fruit, vruchtensappen, citroen en vele anderen. in werkelijkheid kunnen niets. In de winter, zijn onder andere het aan verzengende drankjes en in de zomer de tijd om drankjes koud en in de regentijd jaar kan worden genomen als het is.

Geenszins warmte honing rechtstreeks op open haard. Ook, inclusief honing ongelooflijk warme dingen vernietigt de voordelen ervan. Bijgevolg honing moeten worden genomen met warmte melk of h2o.

Slotopmerkingen

Om het welzijn winsten van honing te leiden, honing maken een onderdeel van uw dagelijkse voeding plan.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.