De technieken op Bleach Tooth White

De manieren om Bleach Tooth White

p Dit is een van die mensen problemen die veel mensen doen op een bepaald punt in hun leven, maar hoeft niet per se te delen met personen. Ik ben een alleenstaande van deze mensen. Een mensen glimlach wordt vaak slechts een van hun mooiste attribuut en om die reden grote (of zo dicht mogelijk bij ideaal als men zou laten) moet zijn. Dat is waarom we beugels of verzorgen van holtes en met een beetje geluk, bestrijk ze vaak. Perfect houden ze wit is van cruciaal belang. Na een aantal jaren van het nemen van in, consumeren, en god is zich ervan bewust wat anders, tanden zetten in verkleurd. Sommige zijn meer dan verkleurd anderen.

Ik stel voor dat de meeste mensen vandaag de dag, zou moeten, althans wanneer een jaar, bleekmiddel tanden wit. Het kan worden gedaan op terrein of in het kantoor van een tandarts. Voor de meeste mensen zal het bij woning kits volstaan ​​gewoon prachtig. Als u nog niet gebleekt uw tand in een lange tijd of je hebt kritische verkleuring, zou ik waarschijnlijk voorstellen om een ​​tandarts.

De doe het zelf kits zijn vrij gemakkelijk in gebruik. Ze kosten een plaats van $ 15 tot $ 30 in de winkel. Bleken kits kunnen in drie unieke strategieën. Er is het soort dat u uw email kunt schilderen. Dan zijn er de strips die je op je tanden en weg te nemen na dertig minuten. Eindelijk zijn er nu de strips die oplossen op je tanden. Ik heb ze allemaal geprobeerd over de afgelopen paar decennia. De minst effectieve slechts een is het schilderen van uw tand. Het wordt rommelig, ik zag kleine tot geen verschil, en het is prijzig. Het is goed te doen, dat ik kocht het verkeerde type, maar ik denk niet organiseren op het maken van gebruik van dat formulier opnieuw. Het centrum van de weg is een het oplossen strips. Ze zijn handig en niet rommelig helemaal niet, maar je moet ze doen 2 keer per werkdag en je kunt niet consumeren of verbruiken gedurende 30 minuten daarna. Sommige mensen kunnen ontdekken dat een probleem te zijn. De trays die u op uw email voor dertig minuten en verwijder hebben me de beste resultaten tot nu toe. Ze zijn geneigd om eerder lage kosten zijn, als je een generieke fabrikant te verwerven, en ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Direct na een, hoewel het je mond kan irriteren, maar je alleen maar hoeft te doen op het moment een werkdag.

Nu, als je in een tandartsen kantooromgeving, kunt u kiezen voor laser whitening. Dit is een belangrijke plicht manier om je glazuur veel beter zoeken, maar je zult moeten vork uit eerder een beetje voor dit extraatje. Tandartsen hebben ook toegang tot grotere taaiheid bleekmiddelen, die een beetje ver meer opereren in waarde, maar kan aanzienlijk sneller uitvoeren. Zij standaard formaat van de tijd dat een blekende regime duurt ongeveer twee weken. Als je wilt gaan voor een langere tijd, het kan voorbij ongeveer een maand. Vlak na dat, geef uw tand een rust. De enige nadelen die ik heb op elk moment hadden toen bleken van tanden is af en toe een gevoelige tanden. Sommige mensen weet ik krijg dat, andere niet. Als dat de omstandigheid, staken gebruik het product of dienst voor een beetje, te hervatten, en als het weer zou ik ofwel test dan een andere strategie of praat met uw tandarts. Ik hoop dat dit kan helpen bij het tanden bleken wit!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.