De tekortkomingen van Volledig gratis Welzijn Behandeling

‘Helemaal gratis’ gezondheid en fitness behandeling is niet in werkelijkheid, geheel gratis – het lijkt alleen maar zo in de kortere zin. Terwijl de mensen krijgen van de klinische producten en diensten niet shell voor genezing op het tijdstip waarop zij het krijgen, doen ze vork uit voor de bedrijven in de verscheidenheid van extra belastingen. Zelfs als het land heeft een verscheidenheid aan natuurlijke bronnen waarop te trekken, dit soort als Venezuela, dat de regerende administratie toelaat om deze vormen van een welzijn zorgsysteem zonder verhoging van de belastingen te financieren, is het toch het afleiden geld afwezig van andere maakt gebruik van of uit de verdeling van de opbrengst aan de burgers van het land.

Wanneer een individu wordt geïsoleerd van risico, kon hij extra mogelijk om deel te nemen in gevaarlijke gewoonten. Dit begrip wordt erkend als ‘moral hazard’. Met betrekking tot de gezondheid van de behandeling, als een persoon is bekend met dat hij niet hoeft te betalen voor zijn bezit professionele medische behandeling, kan hij eventueel een stuk waarschijnlijker om functies die een grotere kans op daaropvolgende verwondingen hebben begaan. Dit leidt tot productiviteit te verminderen, zo goed als een betere spanning op gezondheid en fitness zorg methoden van het land.

Wanneer mensen zijn gedwongen om te betalen voor hun medische remedies, zelfs een klein bedrag, ze zijn veel meer waarschijnlijk te worden beschouwd in de therapieën die ze krijgen. Wanneer geconfronteerd met het vooruitzicht van het betalen voor hen, kan het individuele welzijn selecteren om remedies die onnodig zijn of hebben een minimale kans op operationele verlagen. Dat gezegd hebbende, als het individu is niet specifiek beschietingen uit voor zijn behandelmethode, deze boeien worden gehaald. Minder dan een ‘gratis’ wellness zorg procedure, kan de individuele echt ver meer van een stimulans te verkrijgen als een heleboel therapieën mogelijk te voelen, geen verschil hoe redelijk effectief is, te wijten aan het feit dat hij niet de rekening te maken.

aankoop ten laste van het land welzijn zorg uit loopt uit de leiding te voorkomen, veel landen onder druk gezet om rantsoen behandeling. Dit betekent meestal dat in de plaats van het verstrekken van onbeperkte bedrijven aan particulieren, de overheid geeft enige zekere gezondheid gerelateerde diensten. Deze rantsoenering van de zorg kan betekenen dat mensen langer wachten op minder behandelingsopties. Bij het ontbreken van een bloeiende niet-publieke welzijn behandeling techniek, kunnen patiënten in behoefte van de therapie paar plekken moeten veranderen om zo keuzes.

Category: Gezond eten

Comments are closed.