De therapieën voor Acne

Een Ongelooflijk Vorige Probleem

Puistjes is verontrustend mannen en vrouwen, beduidend jonge mensen, te wijten aan het feit een uitgebreid de tijd net voor de historische Egyptenaren.

Het moet aankomen als geen schok, dus, dat verschillende technieken geprobeerd met behulp van in te kopen om een ​​behandeling te ontdekken.

De waarheid van het enig verschil is dat er geen remedie voor puistjes, maar er zijn een aantal krachtige technieken voor het beheer van en stoppen van een uitbraak die kunnen worden uitgeprobeerd. Het doel dat tieners lijken de belangrijkste groep lijders voort uit de veranderingen het systeem gaat als gevolg van door die tijd een individu dagelijks leven.

Veel meer testosteron worden zowel in even jongens en meisjes van alle tot de adolescentie en dit zal leiden tot de talgklieren te veel meer talg maken.

Is sebumafgifte belangrijk dan?

Talg creatie is heel goed voor de poriën en de huid onder normale omstandigheden. Deze olieachtige vloeistof wordt afgescheiden van de talgklier binnenkant van de poriën van de huid en wist afwezig dode cellen en houdt de huid zacht. Het probleem van acne ontstaat wanneer de talgklieren scheiden veel te sterk van de olieachtige vloeistof. De overtollige talg verstopt dan de porie en de gevangen talg en nutteloze cellen uitgegroeid tot een voedingsbodem voor micro-organismen vloer. Voorafgaand aan je het weet, wordt een locatie. Het houden van uw poriën en de huid gereinigd en gehydrateerd kan eventueel in staat stellen in het elimineren van overtollige olie en zal het behoud van uw huid fris gevoel.

Moet echt de zits splitsen absoluut het misschien beginnen met slechts een paar whiteheads en / of mee-eters en dit is het moment om te beginnen met de behandeling. Whiteheads worden gevormd wanneer de blokkade van talg, nutteloze cellen en micro-organismen stijgt naar het oppervlak van de huid. Als het breekt via de oppervlakte van de huid, melanine in de talg oxideert en draait een nogal donker van kleur en dit is wat brengt mee-eters van het ras. Melanine is het pigment dat huid presenteert haar kleur.

Veel meer intense aanvallen van puistjes gaan extra dan alleen het ontwikkelen van whiteheads en mee-eters. Soms zijn de wanden van de porie kan instorten en dit stimuleert de witte bloedcellen die in rush naar het dilemma uit te vormen. Dat gezegd hebbende, ze veroorzaken een probleem zich door het creëren van de besmette zone, die in onaangename paarse bulten en vlekken op de lijders poriën en de huid, die ook nogal onaangenaam kan zijn voordelen. 1 van de meest populaire leidt tot voor de porie muur om instorten is door middel van de beweging van de patiënt wanneer ze beginnen te beslissen op en knijp de whiteheads en mee-eters. De verleiding weerstaan ​​om te beslissen over en knijp die lastige plekken, maar bijzonder moeilijk op momenten, kan de lijder het behoud van de extra overlast van inflammatoire acne. Zodra de witte bloedcellen te maken aan de vloer van de huid die ze variëteit het notify-verhaal puistjes of zits vaakst aangesloten bij zits. Op sommige momenten de poriën instorting aan de onderkant en deze vallen de witte bloedcellen minder dan de poriën en de huid en leidt tot onaangename cystische zits, gekenmerkt door gezwollen knobbeltjes en cysten.

Wat hebben we ontdekt Via De Millennia?

Afgezien van het gebruik van honing, die eeuwenlang voor zijn antibacteriële eigenschappen, zijn er tal van andere zuivere kruiden behandelingen voor acne die waardevol zijn in de behandeling van de kwaal zou kunnen zijn. In vroeger gevallen mensen niet het voordeel van de hedendaagse wetenschap en vertrouwden voet op moeder natuur om de remedies zij gewenste voor veel voorkomende aandoeningen leveren en wij nemen een verschijnen op een bepaald die specifiek in staat kan stellen in de procedure van acne.

1. Tea Tree Oil Deze puur natuurlijke remedie wordt toegepast om zijn antimicrobiële eigenschappen te doden uit de micro-organismen verantwoordelijk voor wat resulteert in acne en, in een Australisch onderzoek, het was in vergelijking met Benzyl peroxide. Allebei van die Tea Tree Oil en benzoylperoxide zijn nuttig in het omgaan met acne. Benzyl Peroxide krijgt om aanzienlijk sneller te kunnen functioneren op de puistjes indicatoren, maar Tea Tree Oil geeft een significant zachter optie om het probleem met veel minder facet resultaten.

2. Milieuvriendelijke Tea zo heel goed als de resterende een verfrissend drankje, is milieuvriendelijk thee vol met anti-oxidanten die kunnen helpen op te ruimen huid-berokkent vrije radicalen die ook over hormonale onbalans kunnen brengen

3. Aloe Vera De therapeutische eigenschappen van Aloë Vera zijn goed gedocumenteerd en het is gebruikt om te gaan met poriën en de huid omstandigheden met behulp van zijn antiseptische en hydraterende woningen voor de generaties.

vier. Lavendel olie Dit krachtige olie is effectief bij verschillende methoden om acne te tekenen en symptomen te behandelen en heeft pijnstillende en antiseptische eigenschappen. Het helpt elimineren de micro-organismen die acne veroorzaken en heeft ook een geruststellend effect op de huid, het verlichten van de roodheid en pijn die zal komen met zits

vijf. MSM (methylsulfonylmethaan) Dit is een voedingssupplement dat effectief in het beheer van pijnlijke cystic acne met zijn anti-inflammatoire eigenschappen is. Het is ook een bron van de zwavel het gehele lichaam eisen aan de productie van collageen te helpen voor gezonde huid.

6. Zoethout Hoewel niet geadviseerd voor verpleging moeders en zwangere vrouwen, zoethoutwortel is gebruikt gezien het feit dat historische periodes voor zijn anti-inflammatoire woningen. Dit maakt het zeer geschikt voor de behandeling van cysten en knobbeltjes verbonden met cystic puistjes te maken en het heeft een rustgevende uitkomst wanneer het lokaal toegepast.

De rand van gebruik te maken van natuurlijke geneeswijzen in de procedure van puistjes, of een andere stoornis voorkomen dat, is dat ze aanzienlijk minder facet resultaten, indien aanwezig, in tegenstelling tot farmaceutische middelen. De kruiden-behandelingen voornoemde steunmaatregelen gedetailleerd om hormonale harmonie te herstellen, hebben anti-inflammatoire eigenschappen en zijn anti-bacterieel. Sommigen zullen misschien veel meer dan een enkele mensen attributen hebben.

dichterbij lijkt bij MSM en Acne

Methylsulfonylmethane, die in principe als MSM, is een nutritioneel voedingssupplement is die voornamelijk worden gesynthetiseerd, omdat het alleen vaak wordt ontdekt in kleine hoeveelheden in moeder natuur.

MSM is verkrijgbaar in vele soorten dit soort als poeder, gel, actueel product, en tabletten en zal komen in talrijke doseringen. Het is aangeraden dat de eerste doses minimaal moet zijn en ontworpen boven de tijd om een ​​grotere dosis om vanaf een bepaald aspect resultaten die gerelateerd zijn met hogere initiële dosis van dit soort als misselijkheid, complicaties en krampen.

Het verblijf kost tijd om MSM te komen om succesvol te zijn en het is in staat om te gaan met puistjes op de volgende manieren:.

een Bevordering huid Gezondheid en fitness

een. MSM is nuttig in het blokkeren van acne uitbraken door het beperken van de uitkomsten van testosteron op talg productie in de talgklieren

b. MSM verzacht en voedt de huid te bevorderen en om het te ontdoen van schadelijke stoffen, het opruimen van de poriën door het verhogen van de huiden poreusheid

c. MSM bevordert een gezonde huid door te assisteren bij de aanmaak van collageen

twee. Ontstekingsremmende Huizen

een. De anti-inflammatoire woningen die inherent zijn aan MSM geeft aan dat het effectief is in de behandeling van cystic puistjes en kan helpen om de zwelling te verminderen

b. In aanvulling op de resterende anti-inflammatoire, MSM is ook anti-allergeen waardoor het verlagen van allergische reacties

c. MSM helpt om de opname van allergenen te voorkomen

Er is echter vrij een veel onderzoek wordt gedaan naar de voordelen voor de gezondheid van MSM worden uitgevoerd, maar de hogere dan artikel is samengesteld op basis van bewezen datum van enkele grootschalige wetenschappelijke tests.

Whats The Verdict?

Acne kan worden veroorzaakt door een groot aantal verschillende dingen van dit soort als emotionele of lichamelijke spanning, milieuvervuiling, vette of vette cosmetica, maar een bijzonder van de grote variabelen is hormonale veranderingen binnenkant van de lichaamsbouw. Dat is de reden waarom tieners zijn enorm kwetsbaar voor uitbraken met de verhouding blijft zo hoog als een op de drie mannen en vrouwen die acne uitbraken ervaren. Door de tienerjaren, het menselijk lichaam produceert grotere concentraties testosteron in zowel jongens als meisjes en dit verandering stimuleert talgproductie door de talgklieren in de poriën van de huid. Talg is niet een slecht ding alleen en het is belangrijk voor het houden van de huid in zeer goede nummer, maar deze overmatige productie van talg voordelen in de poriën verkrijgen verstopt en stimuleert de ontwikkeling van microben veroorzaken whiteheads en mee-eters van het ras.

Van het programma, puistjes is niet het enige huis van de tiener inwoners en kan een invloed hebben op een persoon van elke leeftijd Het is ook vrij vaak voor zwangere vrouwen van alle leeftijden om werkervaring zits uitbraken als gevolg van de herschikking van hormonen in hun organen.

acne uitbraken voorkomen een geselecteerde omvang en een paar merkbare maatregelen ter voorkoming van uitbraken om zijn items dit soort het reinigen van de huid en met een voedzame eten plan. Een gezonde, evenwichtige voeding programma is ook vrij essentieel voor typische fantastische gezondheid en fitness.

Het is eerlijk om te zeggen dat acne is all-rond voor een heel lange tijd en het zal waarschijnlijk blijven rond vrij zijn een paar eeuwen van nu. Hoewel een te overwinnen beter zou zijn, kan het slachtoffer moed putten uit de vele methoden die beschikbaar zijn voor de behandeling van acne, geen minimum waarvan het uitgeprobeerd en betrouwbare kruiden kuren die zijn overgeleverd van generatie op generatie worden gemaakt. Het is een uitdaging om een ​​tijd te overwegen wanneer het niet goed te doen om naar de plaatselijke drogist te houden en te kopen medicatie om elk denkbaar probleem en kwaal te behandelen. Onze voorouders moesten factoren doen door demo en opstaan ​​en, gelukkig voor ons voor ons, als iets werkten zouden ze doorgeven aan hun bewustzijn.

Nu, van het programma, we hebben de grote beloning van niet alleen de welvaart van kennis doorgegeven aan ons van onze voorouders, maar ook de aanzienlijke wetenschappelijke onderzoek dat aan de gang is.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.