De toonaangevende vier Doe het zelf methoden die ideaal bleken van tanden in pand te geven

Mensen hebben voortdurend toegeschreven specifieke permanente bezitten netheid en verzorging routines.

De vele verbazingwekkende pracht remedies beoefend door historische beschavingen zijn legendarisch. De Romeinen, ter illustratie, gewaardeerde witte tanden en meestal werkzaam synthetische tand ontworpen van been, ivoor en plakken.

Een paar honderd jaar hebben ingeleverd gezien het feit dat. Maar niet veel is veranderd.

We zijn niettemin geobsedeerd door de manier waarop we zoeken en onze witte onbevlekte tanden zijn als de kers op een taart. Gelukkig hebben we niet voor een langere periode afhankelijk zijn van dit soort ruwe oplossingen meer.

Technologische innovatie maakt het mogelijk voor ons om wittere tanden te hebben op ons gemak van de troost van onze woningen.

Zeker, we zijn in gesprek over House Tanden Bleken koopwaar die een belangrijk deel van de cosmetica-markt te bedienen. Er zijn veel items te kiezen voor uit en de meeste van de momenten, wordt de koper in de war over wat werkt en wat niet.

Wat echt, is de meest effectieve manier om je email witter thuis?

 • Is het bleken van tanden strips?
 • Is een LED geactiveerd tand whitening kit een betere optie?
 • Heeft een tand whitening pen zelfs werken?
 • Alle p van deze meer dan geschetst producten en oplossingen zijn meer dan de teller of op het web aangeboden.

  Maar er zijn tal van andere goederen die kunnen worden gebruikt voor het bleken van uw glazuur op huishoudniveau.

  En een heleboel van deze items kan afkomstig zijn van uw keuken.

  ‘DIY’ (doe het zelf) bleken van tanden is zo divers als gekwalificeerde whitening en indien effectief gebruikt, kan respectabele voordelen te geven.

  Heres onze besluiten van de best beoordeelde vier elementen die het ideaal bleken van tanden in de residentie

  Peroxide + Baking Soda : Dit is de meest eenvoudige en meest algemeen gebruikt systeem om tanden witter te maken op eigendom. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Combineren een aantal Waterstofperoxide (drie% voor oraal gebruik) en bakpoeder in een hoge-kwaliteit pasta en implementeren van een kleine van deze pasta op de top rated van uw tandpasta tijdens het poetsen. Toch houd je tong en je tandvlees afwezig in de combinatie. Het is niet een heel sensatie helemaal als je het uit te voeren op je tandvlees. De gevoeligheid kan ernstig zijn en het verbranden kan ondraaglijk zijn op situaties. Sommige consumenten pleiten voor gebruik te maken van een desensibilisatie tandpasta samen met de combinatie om het branden te overwinnen

  Fruit Peels :. Groenten en fruit schillen hebben een een van een soort en verbazingwekkende invloed op de tanden. Aardbei is een uitstekende tanden whitener. Zo is de schil van de sinaasappel, limoen en banaan. Alles wat men wensen te doen is wrijf de binnenkant van de schil op het glazuur en heeft een schrapend effect dat kleine vlekken uitroeit op de tand. Het is niet mooi productief als je hardnekkige espresso vlekken of donkere gele vlekken veroorzaakt door gebruik van antibiotica. . Maar voor even oppervlakkige vlekken zo effectief typische verkleuring van de tanden, het is een prijs succesvolle manier van whitening tand thuis

  Oil Pulling : De oude Indiase Ayurveda techniek van het werken met olie om je lichaam en extra detox belangrijker, stimuleren tandheelkundige wellness is nu het bereiken van populariteit in de VS en de Britse eilanden. Alles wat een persoon wil is een beetje plantaardige olie (sesam, olijf-, zonnebloem). Het verwerven van een paar tot 4 eetlepels van de olie-en gorgelen / swish het all-around uw mond vaak vijftien tot twintig minuten. Dit vermindert het volume van vlekken op uw email aanzienlijk. Echter, het moet worden gebruikt voor vrijwel 5 tot zes maanden voordat je de slag te gaan bekijken van de resultaten

  Actiefkoolbuisjes:. Actiefkoolbuisjes wordt beschouwd als een van de grootste ontgiftende agenten van alle situaties. Maar de meeste mensen zijn zich niet bewust over zijn prestaties in het houden van tandheelkundige welzijn. Het is een uitstekende tanden witmaker. Het verbeteren van de pH van de mond, krijgt ontdoen van negatieve micro-organismen, helpt gaatjes te voorkomen en deodoriseert de mond. Het verwijdert ook vlekken. Als je niet kan rekenen op de precieze uitkomsten als een gekwalificeerd whitening gel, het doet een eerste klas baan bij het toevoegen van de schittering op uw set van parelwitte tanden. Of is het geel?

  Doe-het-zelf huis bleken van tanden is voor de werkelijke. Maar het is niet moeiteloos en het gaat om een ​​goed bedrag van deskundigheid ook. Ook is het belangrijk redelijk de resultaten zijn. Je kunt geen voordelen, zoals een ervaren whitening sessie anticiperen op een tandarts.

  Als u een probleemloze geheel gratis proces dat sneller voordelen presenteert, dan steunen we dat u overwegen slechts een van de vele zuivere tanden whitening producten . Er zijn een groot assortiment van producten om uit te kiezen en ze leveren een uitstekende succes als perfect.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.