De Top Tien Informatie over Lichaamsgewicht Decline Chirurgie & hellipthat ze don & rsquot of gewonnen & rsquot over te brengen aan iedereen

Extra en nog veel meer nu u te luisteren over de wonderen van bariatrische overtollig gewichtsverlies chirurgische ingreep, en de extra voordelen zijn talrijk, maar de waarheid is soms een divers beest. Ik ben al twee keer de ontvanger van bariatrische medische procedures. Ik ervoer wat nu erkend als lap-band chirurgische ingreep in 1994, en deze laatste juni heeft een gastric bypass herzieningsproces. De kennis heeft beide even woning aan zo goed als de verplichtingen te rapporteren. Het is de passiva die vandaag zijn onderwerp.

Mijn eerste procedure ging effectief en was ik weer terug om te presteren in een paar dagen. Algemeen Ik verloor ongeveer £ 200. in ongeveer een kalenderjaar. Het grootste probleem dat ik tegenkwam was het passen manier van leven en de wijze waarop ik aten maaltijden. Er was geringe begeleiding op de psychologische uitdagingen en de ondervoeding in verband met de merkte verandering in de inname van maaltijden. Dit bleek een belangrijk punt van zorg en meer dan de opleiding van de tijd kwam ik erachter dat ik kon in veel meer te nemen niet te zijn dan geïnstrueerd ze me haalbaar was. In de tussenliggende decennia verkregen ik weer alle lichaamsgewicht en een extra £ 40. Dit, Ik kwam om te weten wanneer ik informeerde naar de bypass operatie werd als gevolg van de eerste medische procedures momenteel niet goed volbracht, en mijn pogingen om het verloop van de actie te omzeilen hebben. Ik ontdekt hoe om vals te spelen.

Het verkrijgen verklaard dat zou kunnen leveren enkele tot de up komende hub of webpagina, maar de details ik deel is van een behulpzame karakter. Dit zijn dingen die de meeste artsen niet vertellen, en ze zou mogelijk een impact hebben op de bepaling kan doen aan deze chirurgische procedures. Hier zijn de belangrijkste 10 bijzonderheden over gewichtsreductie chirurgische procedures die ze gewoon kennis van alle een:

  1. bariatrische chirurgische ingreep is niet voor absoluut iedereen De authentieke motief besturen van de vooruitgang. van bariatrische chirurgische ingreep was om mensen die ofwel morbide overgewicht of Enorme Obese helpen. Dit was nauwelijks een eigendunk kwestie. De operatie werd ontwikkeld om individuen die een gewicht problemen uitdaging dat is het maken van een ernstig risico voor de gezondheid van mensen en fitness of dagelijks leven te helpen. Er zijn veel artsen die nu uitvoeren van deze strategieën voor personen die niet in belangrijke mate worden bedreigd door hun lichaamsgewicht. Het criterium voor aanvaarding is gereduceerd tot bijna iedereen die niet graag hun sizing of lichaamsgewicht te vergemakkelijken.
  2. bariatrische operatie is geen wondermiddel en moet niet worden leek op als dit soort. Deze technieken zijn niet snel opgelost als zij zijn vertegenwoordigd. Dit is belangrijk interieur invasieve chirurgie en er zijn vele kwesties rekening. Lap bands zijn niet zo invasief en de meeste mensen doen geweldig met hen. Gastric bypass is veel meer echt serieus en de hersteltijd kan aanzienlijk zijn. Dit afgelopen operatie ik ervaren (gastric bypass) kostte me veel uitgebreid om beter te worden uit vanwege mijn leeftijd en andere welzijn problemen. Het is 8 maanden en ik blijf dagen hebben waar ik niet naar buiten en doe bijna alles.
  3. bariatrische operatie kan maken word je dichter bij uw toilet. In deze situatie ik praten over de gastric bypass. In de eerste week na de chirurgische behandeling ik geïnformeerd aanvallen van incontinentie en ervaren heel voorzichtig te zijn waar ik ging en hoe bood een badkamer is. Ik moet toch geloven over dit op een dagelijkse basis en de wil om een ​​bruikbare rustruimte hebben. (Ik wil een handicap verkrijgbaar faciliteit) Dit is een betreurenswaardige realiteit en is professioneel door de meeste van de mensen die ik ken die deze methode hebben ervaren.
  4. Bariatrische medische procedures prospects naar andere operatie. Op 8 maanden heb ik honderd en £ 50 zijn gedaald. Ik heb de huid hangen zowat overal dat er helemaal niets eronder om het te ondersteunen heeft. In het bijzonder in de buurt van mijn maag. Ik had een aan up reconstructieve medische procedures snel na de ronde band en zal naar alle waarschijnlijkheid weer helemaal opnieuw. De huid zal vervallen tot een plaats precies waar het geen elasticiteit en zal niet wijken als de kilo’s gaat.
  5. Nogmaals, bariatrische medische procedures kunt u dichter bij uw toilet sommigen maken, of andere handige bakje. De vermindering van het bedrag van de voedselconsumptie is zo ingrijpend dat het duurt meestal enige tijd om je zelf te leren hoe om te consumeren. Als je niet, en nemen als je wilt, zult u waarschijnlijk concluderen tot ziek om uw maag en braaksel. Ik had dit probleem veel tijd, met de ronde band, maar er is geen probleem, omdat de bypass ervaren. Deze keer ben ik beter geïnformeerd en in staat zijn geweest om het te vermijden geweest.
  6. bariatrische chirurgische ingrepen zal niet overbrengen aan u wanneer te stoppen met eten. Voor het eerst verschillende maanden had ik niet veel te veel een probleem met ervaring honger. Ik moest actief voelen over toen het tijd was om te nemen inch In overmaat van het systeem van de tijd mijn gehele lichaam is gewend aan de nieuwe nemen in het programma. Een persoon van de dingen die een aantal niet weten, vooral mensen met een voorliefde voor overeten is dat het een normale buik en individuele ongeveer 20-20 vijf minuten om te begrijpen ze zijn uitgebreid. Terwijl u in uw smaak knoppen en speekselklieren werken overuren om jullie duidelijk te maken wanneer je moet stoppen, maar ze zijn niet in staat om de vorige twee of een paar plakjes die pepperoni pizza op de salontafel te weerstaan ​​terwijl u de activiteit te observeren .
  7. Bariatrische chirurgie zal u een algehele gezondheid moer. in te kopen om de realiteit van deze chirurgische procedure bestrijden precies waar het om uw welzijn en dieet je moet goed voorbereid zal komen . Elke dag natuurlijke vitaminen en supplement samen met een eiwitrijk dieet regime dieet zijn zeer belangrijk. Het is aanbevolen dat je eet vijfenveertig 70 gram eiwit per werkdag. Koolhydraten moet worden verwijderd als veel als haalbaar en suikerconsumptie in overschot zal opnieuw brengen de incontinentie problemen. Koolzuurhoudende frisdrank moet worden gehaald uit uw dieet regime en elke substantiële cafeïne drank moet ook gaan.
  8. bariatrische chirurgische ingrepen zal u actief te maken. Wil je het vet te elimineren die bracht over u aan de chirurgische procedure, moet je lichaamsbeweging elke werkdag. Als alles wat ik doe in een dag is niet significant consumeren, zal ik niet het lichaamsgewicht te laten vallen en kan eventueel verkrijgen. Lichamelijke oefening is van cruciaal belang voor de methode, toch veel dat je kunt omgaan.
  9. bariatrische chirurgische ingreep zal je lichaamsgewicht te verliezen, maar niet altijd de manier waarop u dat wilt. Na een bepaalde tijd het lichaamsgewicht daling zal transformeren of geleidelijk naar beneden. Het zal ook niet handelen op een constante manier. Er zullen periodes zijn als je keer op eind en geen kilo’s verdwijnen. Dan, schijnbaar uit het niets, je zult een paar of vijf te verminderen en het is mogelijk, zelfs als in hoofdzaak als £ 10. meteen. Het is belangrijk dat u behoudt het regime van goede voedselconsumptie, natuurlijke vitaminen en opleiding, en niet proberen om je zelf in te kopen verhongeren om weer op te krijgen bijhouden met uw lichaamsgewicht te verminderen.
  10. bariatrische medische procedures zal verbeteren van uw gedachten. Als je levensmiddel uit de buurt van een morbide overgewicht, of Super overgewicht mens het heeft een uitstekende emotionele en psychologische hebben een invloed op. Je moet in gedachten houden dat dit soort mannen met overgewicht en vrouwen zijn verslaafd aan voedsel. Dit is een ongelukkige soort verslaving in dat stadium van onthouding een directe fysieke gevolgen hebben. We moeten moeten niet eatalbeit voor zover de individuele aten vóór maar zo bekend als geneesmiddel van voorkeur in een voedingsmiddel verslaafde kan niet worden verwijderd of ondergang zo specifiek consumeren te sterk. Het duurt slechts voor een langere periode. Psychologische en psychische klachten is frequent en er is gebleken uit een grotere mate van suïcidale beschouwd en stappen te midden van bariatrische mensen. De meeste chirurgen hebben een psychologische screenings maar doe kleine direct na het simpele feit dat de cliënt kunnen helpen omgaan met de veranderingen in hun leven.

Dit zijn tien info die ik niet van tevoren weten of chirurgische behandeling. Er zijn ongetwijfeld veel meer problemen die dan kan worden gesproken in het potentieel. De basislijn is dat de keuze om bariatrische chirurgische procedures superieur is geproduceerd met de juiste exploratie en data.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.