De uitbanning Weight Decline Diet – Waarom Weeg jezelf als een 7 dagen Alleen Zodra? (Hoofdstuk zes)

=====================

Hoofdstuk 6 Waarom wegen op uw eigen Slechts zo Zodra een 7 dagen?

=====================

Toen ik voor het eerst begon op dieet, veel meer dan zestig jaar terug, zou ik mezelf weeg elke werkdag om te controleren op mijn vooruitgang. Normaal direct na slechts een dag van een dieet, zou ik veel pond verloren observeren , en de tweede en derde dag ik zou in wezen duidelijk lichaamsgewicht winst in de plaats van verliezen. Onnodig te zeggen, deze was vrij ontmoedigend.

———————————-

Ik heb een goed begrip van toen dat ware vet daling niet is een geleidelijk systeem, maar H2O daling kan plaatsvinden zeer snel te nemen. Dit is de drijfveer waarom verschillende dieetprogramma’s kunnen verklaren dramatische lichaam gewichtsvermindering tijdens de eerste week van het dieet. Ze gewoon verschuiven van uw lichaam drinken stabiliteit vasthouden van water en je te ontdoen van een groot deel van het drinkwater zonder authentieke vermindering van overtollig vet. Bedenk nog dat de afschaffing van de 3500 calorieën voor je lichaam aan een persoon pond te verminderen lichaamsvet .

———————————

> Toen mijn broer speelde voetbal in belangrijke universiteit, was het niet ongehoord voor hem om 8-10 kilo verliezen al door de eerste dag van toepassing zijn in de zomer . Alle van de gamers zou hevig door zweet van toepassing en gezien het feit dat zij ervoeren kleine mogelijkheid om opnieuw te hydrateren, het zou laten zien als het lichaamsgewicht te verminderen. Het grootste deel van het overtollige gewicht weer terug gekomen meteen wanneer de spelers ervaren een kans om een ​​ton van vloeistoffen te consumeren.

——————– ————–

Over een periode van tijd, hun lichamen aangepast aan deze consistente vetreductie en overtollig gewicht te bereiken en het van dag tot dag versies werd verkleinde, maar ze op geen enkele wijze verdween helemaal. Wegen zich het moment dat een 7 dagen op de identieke werkdag gekleed op exact dezelfde manier minimaliseert de variatie dankzij drinkwater achteruitgang en retentie. A>

———————————-

verschillende adviezen die ik maak is dat je wachten rond voor drie weken voordat u een beslissing over het al dan niet of niet uw dieet programma werkt. Als u alleen op zoek voor een pond per week gewicht verval en variatie als gevolg van het vasthouden van water kan gemakkelijk leiden tot een vier-£ 5 variant, u wilt worden gekozen wat u op zoek bent naar rechts voordat u een beslissing. Als u rond wacht drie weken vlak voor het uitvoeren, het is veel meer mogelijk dat willekeurige variatie vasthouden van water zal zelfs uit en je zult de neiging om superieure selecties te maken hebben.

= =======================

Vooruitlopend op verder te gaan, sta mij toe u eraan te herinneren wat verscheidenheid van problemen hebben een invloed op het drinken van het vasthouden van water, zodat u ze kunt vermijden of op zijn minst te begrijpen hoe ze invloed op je.

een. Dingen die het drinken van het vasthouden van water te maximaliseren:.

een maaltijden met grote zout informatie zoutjes, chips, Frans- frietjes, veel verwerkt voedingsmiddel, en vele anderen.

b. drinken van alcoholische dranken zo weinig als een of twee drankjes hebben een groot resultaat

c. Geboorte reguleren producten en orale anticonceptiva

d. steroïde medicijnen, sommige bloeddruk recept drugs en bepaalde antidepressiva

e. Sizzling en vochtig weer ongelooflijk, dit zorgt ervoor dat je gehele lichaam om water te houden, toch niet wanneer u zich in het zweet kunt u zich te ontdoen van een aantal van deze

f . Zeer laag eiwit bereiken in het bloed dat is waarom echt verwijderen van eiwit uit je dieet kan ertoe leiden dat u om vet te verkrijgen.

========= ===============

2. Artikelen die het vasthouden van water te verminderen

> een. Maaltijden met weinig zout inhoud

b. Diuretica Uitdagende lichaamsbeweging waardoor transpireren

c Inname aanzienlijk minder voedsel in het algemeen naast de voor de hand dat er minder voedsel materiaal weegt minder, je wil direct nemen minder zout veel te.

========================== p> Kortom, ik herhaal dat je de verleiding moet weerstaan ​​om je weegt meer dan wanneer een 7 dagen en in geen geval ooit jezelf weegt de up komende ochtend na een avond van eten en inname.

===========================

In hoofdstuk zeven , zal ik duidelijk maken hoe het in kaart brengen van uw lichaamsgewicht daling rond tijd kunt u in staat om ontwikkelingen, die niet duidelijk is, zien wanneer je alleen maar blik op tabelvorm details.

======================================== ========

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.