De uitkomsten van cafeïne op Zits

Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs bestaat om te bewijzen ronduit dat cafeïne acne veroorzaakt, kan een link eventueel bestaan ​​tussen de twee. Druk hormonen worden uitgebreid met cafeïne, zoals het creëren van talg in de talgklieren. De talgklieren, waar door haarzakjes zijn bevestigd, scheiden talg en oliën die kan leiden tot puistjes.

Acne verschijnt als kleine of zelfs grote hobbels, meestal in het gezicht. Een vereisen niet opgemaakt met uit tal van deze hobbels, maar kan acne hebben in kleine patches. Puistjes verschijnt wanneer de talgklier overproduces en talg mengt met de bacteriën in de haarfollikels. Een plaquette is gemaakt dat de follikels klompen en zal een bult te maken. Mee-eters ontstaan ​​wanneer de talg komt uit de bult wanneer talg wordt opgenomen in de bult, mensen vandaag de dag krijgen whiteheads. De hobbels variëren in ernst van vlekken te puisten.

Cafeïne is te vinden in meer voedingsmiddelen dan alleen de ochtend kopje koffie. Thee heeft een voedzame dosis cafeïne, en zelfs dranken die zijn gemarkeerd met ‘cafeïnevrije’ zullen sommige sporen van hebben. Chocolade, frisdrank, ongelooflijk warme chocolademelk, gepoederd ijsthee, chocolade pudding of granen en veel vitaliteit dranken hebben allemaal cafeïne. Weg te houden van cafeïne, toch niet de conclusie-all te veroveren zits.

Een allround gezonder dieet regime dat aanzienlijk cafeïne inname, of cafeïne helemaal uitsluit, is de meest effectieve manier om te helpen weg te blijven van acne. Raadzaam levensmiddel omvatten zaken als hedendaagse citrusvruchten, niet-zetmeelhoudende groenten, totaal granen, bruine rijst en hopen van drinkwater. An-zits geheel gratis dieet programma moet ook superieur aan eiwitten en minder koolhydraten zijn. De geselecteerde eiwitten moeten bestaan ​​uit vis, gevogelte, peulvruchten en niet-vet vlees. Een dikke, lichaamsvet omrande biefstuk, of andere eiwitten grote in verzadigd vet, kan de huid vettig te maken en hebben een veld dag de poriën te verstoppen.

Zelfs als cafeïne is niet de hoofdschuldige aan de achterzijde van acne, kan het een aanzienlijke doses mogelijk vroeg of laat een schadelijk gevolg op de rest van het hele lichaam. Cafeïne zet een demper op de lever, de potentiële invloed op het menselijk lichaam te ontdoen van schadelijke stoffen. Het kan ook PMS intensiveren bij vrouwen en bij te dragen tot grote nervositeit, humeur schommels, prikkelbaarheid en zelfs constipatie.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.