De uitkomsten van snurken op Slumber

Wanneer snurken plaatsvindt, wordt dit gezien als wanordelijke luchtwegen en het eindresultaat in verstoorde rust, waarin de betreffende persoon al doet vermoeden is waarschijnlijk moe te zijn gedurende de werkdag. Verstoorde ademhaling kan leiden tot allergische symptomen, astma, hyperactiviteit, bericht tekort en agressie, volgens het Franklin Institute. Als een man of vrouw heeft complicaties hele dag kon dit worden als gevolg van slaapapneu.

Als je ouder wordt, je slaap wordt veel verstoord en snurken erger wordt, maar het is extra typische in mollige mannen en vrouwen en volwassen mannen. Gewone snurken verstoort de mens in het matras met u zo goed verstoort je slaap te bezitten, zelfs hoewel je zou het niet weten. U bent niet vinden van goede kwaliteit ontspanning.

Wanneer een kind snurkt, dit zou kunnen betekenen dat hij heeft attention deficit hyperactivity disorder of ADHD, volgens Dr David Gozai, die een onderzoeker aan de Universiteit van Louisville. ADHD kinderen snurken 2 keer zo substantieel als al die jonge kinderen die deze aandoening niet hebben. Kleine kinderen met de grootste gehele body mass index zijn ook aanzienlijk veel waarschijnlijker te snurken als mensen kleine kinderen die worden blootgesteld aan passief roken. Wanneer snurken van een kind medisch wordt behandeld, dit verbetert de ADHD-problemen en hij roept op tot aanzienlijk minder medicatie.

Kinderen die gaan door rust verstoringen als gevolg van ademhaling uitdagingen, zoals snurken, de hele tijd dat hun hersenen produceert kan onomkeerbare compromis doorstaan ​​om hun cognitieve en mentale mogelijk.

Als er een soort van obstructie of vernauwing van de luchtwegen, hierdoor zal weefsels in het luchtweg trillen, waardoor snurken. Wanneer een obstakel wordt bestaande, dit maakt het hart het werk doen meer duurzaam als het probeert te drukken uit de lucht, wat kan leiden tot grote bloed kracht.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.