De veiligheid van waterstofperoxide voor Enamel Whitening

Een at-home waterstofperoxide techniek bestaat uit het gebruik van een tandpasta die waterstofperoxide bevat, kopen whitening strips of gels die waterstofperoxide gebruiken, of het bouwen van een geïmproviseerde tand scrub. Door gezamenlijk te mengen waterstofperoxide en zuiveringszout, kunt u een pasta te maken te poetsen uw email.

De belangrijkste twee voordelen van waterstofperoxide zijn beschikbaarheid en tarief. Het kan worden waargenomen bij elke drug te houden of supermarkt, en vaak alleen de prijzen van een paar kilo. Waterstofperoxide is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration spullen mogen worden gebruikt in-tand whitening producten. Bij tand-whitening kits nauwkeurig worden gebruikt, leiden zij niet tot kwaad om tand bouw of glazuur. In typische, hoe groter de focus van waterstofperoxide in een tand whitener, het vergroot de kans op nadelige gevolgen aspect. Toch zijn deze bijwerkingen merkbaar gematigd, en geven geen aanleiding tot behandelingsmethode.

werken met waterstofperoxide gevoelige tanden verbeteren verbeteringen temperatuur. Nog een mogelijke bijwerkingen invloed is irritatie van het tandvlees en de poriën en de huid in de mond. Echter, in overeenstemming met het Wetenschappelijk Comite voor de klant producten en oplossingen, deze effecten – die andere ongewone activiteiten omvat, dit soort als een brandend gehemelte en keel -. Gebeuren bij de aanvang van de remedie en worden niet langdurig

Als u waterstofperoxide gebruiken voor doe-het-op uw eigen tanden bleken, niet doorslikken, want het kan reageren met uw maagzuur. Naast steeds schadelijk voor je buik, kan waterstofperoxide verdere schade elke bezuinigingen binnenkant van je mond. Het inslikken van een klein beetje van tand whitener is gewoon in het algemeen niet gevaarlijk, echter.

Category: Gezond eten

Comments are closed.