De verbazingwekkende welzijn positieve aspecten van de buik ademhaling

Breathing -. een bijzonder van de meest cruciale dingen van het leven om toch een ding doen weinigen van ons denken over Gelukkig hebben specialisten in de gezondheidszorg, alternatieve genezers en zelfs het Amerikaanse leger is het concentreren van een grote hoeveelheid aandacht op het welzijn voordelen van de juiste ademhaling strategieën

Psychologische algehele gezondheid counselors realiseren van de capaciteit van beheerde respiratoire naar:.

 • verminderen angst en woede
 • verbeteren ontspanning
 • ons helpen angsten
 • helpen deze met PTSS (Write-up tramatic Strain Probleem)
 • en zelfs het bevel van de misselijkheid die verband houden met reisziekte te verslaan.
 • Doctorsknow dat, als we we meer volwassen, onze longen losgemaakt elasticiteit en weefsel, spiermassa en botten veranderen en we hebben de neiging om minder diep te ademen. Dit opent ons tot longontsteking en andere longinfecties. En zelfs in meer jeugdige volwassenen, ondiepe luchtwegen kan uitkomst in:

 • verlaagd elektrisch vermogen podium
 • een daling van psychologische concentraat
 • onvoldoende vertering <
 • verkwikkende rust
 • verbeterde bloeddruk graden
 • en het verminderen van alle-natuurlijke endorfines (goed gevoel hormonen)
 • strong> Het blijkt dat de meest efficiënte overdracht van zuurstof neemt plek in de onderste longen.

  Hoewel er subtiele verschillen in de diverse verschillende gecontroleerde ademhaling procedures, de meeste midden over de werkelijkheid dat ondiepe ademhaling (gewoon groeien onze ribbenkast wanneer we inademen) trekt in aanzienlijk minder zuurstof, dwingt ons hart om meer uitdagende werken en in principe bootst het lichaam de stressvolle ‘strijd of vlucht’ reactie.

  Diepe ademhaling (ook geïdentificeerd als maag ademhaling) vereist het inademen langzaam en gestaag door middel van je neus (ongeveer 5 seconden), waardoor je maag te verbreden en voorafgaand aan het vullen van de hogere longen in het bovenlichaam te vullen met lucht. Houd de adem een ​​handvol seconden dan langzaam en geleidelijk uitademen door middel van getuite lippen (een extra vijf seconden of zo). Om het kalmerende effect te verhogen, zou u voor ogen dat je luchtwegen in nieuwe zeelucht of de geur van een bos of bloem zijn. Een extra idee is om het gevoel van je maag als een ballon die je opblaast.

  Herhaling van deze geleidelijke, continue en diepe ademhaling gedurende verschillende minuten waarschuwt het hele lichaam te ontspannen. En als je het te observeren vaak genoeg, buik luchtwegen krijgt automatisch. (Wees waakzaam met deze fysieke oefening als u een neiging tot hyperventileren.)

  Het blijkt dat peuters de natuurlijke manier ademen op deze manier! Het is echt alleen als we ouder zijn, extra druk uit en accepteren het idee dat een strakke, aangezogen maag is aantrekkelijk of macho, die de meesten van ons groeien tot ondiepe bovenlichaam ademen zijn.

  Een genot-test … De typische ademhaling tarief voor een welzijn volwassene is 8 tot zestien ademhalingen voor elk ogenblik. Met uit deze te herkennen, merkt vrienden of familie leden en tellen hun adem om te zien of ze zijn diep, buik ademen of oppervlakkig, borst ademen.

  Om te zien wat voor soort een adempauze je bent, het gebied een enkele hand op je borst en de andere op je buik (net boven je taille). Nu ademen normaal. De hand die het meest bewogen suggereert of je een bovenlichaam adempauze of een maag adempauze.

  Uiteindelijk, als je toevallig niet worden opgegeven wat wij voorstellen door ‘buik luchtwegen?’ Check dit: Volledig uitademen het moment of 2 keer. De daaruit voortvloeiende adem zal uiteraard dieper om het vacuüm in je maag te vullen

  Voor meer info over de voordelen van een goede ademhaling, hebben wij deze websites waardevolle waargenomen:.
  Http://www.nlm. nih.gov/medlineplus/ency/posting/004011.htm
  http://www.warrelatedillness.va.gov/education/factsheets/controlled-breathing-procedures.pdf
  http://www. ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14503682
  http://aircaremd.com/index.php?tag=respiratoryhome
  http://www.umm.edu/ency/report/007198. htm
  http://en.wikipedia.org/wiki/Diaphragmatic_respiration
  http://www.medicinenet.com/script/principal/artwork.asp?articlekey=46922
  http:/ / www.holisticonline.com / yoga / hol_yoga_respiratory_worth.htm
  http://www.healthcentral.com/continual-ache/coping-162182-five.html
  http://www.faa.gov / about / business_org / headquarters_workplaces / arc / plannen / academy / CMEL / hogeschool student_methods / Welzijn / HA_info / pressure.pdf
  http://lokaal community.seattletimes.nwsource.com / archief /? dag = 20000510 en slug = 4020263
  http://www.foh.dhhs.gov/whatwedo/wellness/wfnewsletters/April2006.pdf
  http://www.nmcphc.med.navy.mil/downloads/worry/strain . pdf

  Wist u dat er algehele gezondheid beloningen naar steeds een geweldig individu? tijdschrift beschreven dat 1 voorspeller van verhoogde vreugde is hoe vrijgevig je bent te veel anderen! Breng een bezoek aan MauiHealth.com voor veel meer feiten over de gezondheid en fitheid toegevoegde voordelen van momenteel prachtig.

  hebben van een uitdagende tijd het wegwerken van het lichaamsgewicht? Bent u minder dan een grote hoeveelheid spanning? kan De twee zorgen extra dat je je realiseert worden gerelateerd. Voor gegevens over het partnerschap tussen stress en vet te bereiken, onderzoeken uit NewEnglandHealth.com

  Category: Dieten

  Comments are closed.