De Verenigde Staten heeft niet de beste welzijn zorg werkwijze aarde

In feite kan het zelfs niet in de buurt zijn om op dit moment het meest effectief welzijn zorg procedure in de hele wereld.

Republikeinen president Obama hebben gevochten op elke afzonderlijke maandelijkse factuur die hij heeft gewerkt en gezondheid care reform is geen uitzondering.

Senator Richard Shelby (R), Alabama, verklaarde dat welzijn zorg strategie van president Obama is de ‘eerste actie op het vernietigen van de allerbeste gezondheid en fitness zorgprogramma de hele wereld heeft op allen tijde beschouwd. ‘

Senator Chuck Grassley (R), Iowa, geïnformeerd een bestanddeel in een stadhuis bijeenkomst dat als hij liever welzijn verzekeringen om een ​​werk met de overheid te krijgen. Mogelijk Grassley zou willen de overheid 47 miljoen werkgelegenheid te geven aan de problemen van de onverzekerden in de Verenigde Staten aan te pakken.

Er zijn verschillende cruciale gebieden over de Verenigde Staten gezondheid behandelmethode dat het gewoon een van de ergste . van alle geïndustrialiseerde landen

Om te beginnen is de waarde:

De waarheid is dat Mensen besteden meer voor de algehele medische behandeling dan enige andere plaats in de planeet en toch de algehele gezondheidszorg mensen in Amerika verwerven is gerangschikt door de Globe algehele gezondheid Zaken (WHO) 37 in totaal algehele prestaties en 72 in het algemene niveau van de gezondheid en fitheid van de 191 landen geïntegreerd in het onderzoek van 2000. Het kan niet worden alle belabberd zelfs dan is de Amerikaanse gewaardeerde substantiële in het vangen van uitzonderlijke kanker vroeg.

In 2008, een rapport van de Commonwealth Fund beoordeelden de Amerikaanse finale in de top kwaliteit van gezondheid en fitness behandeling van de 19 landen over de hele wereld met elkaar vergeleken. De Verenigde Staten hebben de optimale peuter sterfte prijs van alle develped internationale locaties. En toch, het Commonwealth Fund beoordelingen dat de US ‘ leidt alle geïndustrialiseerde internationale locaties in het aandeel van de landelijke welzijn behandeling uitgaven gewijd aan administratie dekking.

De Verenigde Staten zijn de enige rijke, geïndustrialiseerde, maakte volk op aarde dat betekent algehele gezondheidszorg niet te bieden aan alle burgers.

Gezondheidszorg betalingen prompt meer dan zestig% van alle Amerikaanse faillissementen volgens CNN. Faillissementen toegeschreven aan gezondheid gerelateerde kosten versterkt door vrijwel 50% 2001-2007. vijfenzeventig% van alle mensen die vandaag voor de reden dat van de professionele medische betalingen ervaren algemene gezondheid verzekeringen.

Persoonlijke welzijn verzekeraars zijn in de onderneming van het genereren van dollars en ze failliet gingen doen, er veel van. Slechts een van de manieren waarop zij voeren op dit soort grote winsten maken wanneer de versoepeling van de plaats is het lijden een financiële crisis, is door te ontkennen mannen en vrouwen gezondheids-gerelateerde zorg door middel van het gebruik van achterpoortjes. In Texas, een vrouw met borstkanker die nodig is om de twee borsten genomen uit haar leven te redden en haar verzekeringsdekking firma weigerde om het prijskaartje van haar chirurgische ingreep te besteden vanwege haar pre-huidige kwaal van acne. Dit is slechts een enkele illustratie bij de talloze nummers die bankroet mensen in Amerika die persoonlijke gezondheid behandeling verzekeringen had.

Een andere manier waarop de niet-publieke welzijn verzekeringen bedrijven in stand gebouw bestand winst is door het hanteren van Us bewoners meer. Verzekering plan prijzen zijn gestegen op meer dan tweemaal die van de inflatie. Erger nog, volgens de NCHC (Countrywide Coalitie op de algehele gezondheid Care), de gemeenschappelijke personeel bijdrage aan de onderneming verschafte ziektekostenverzekering heeft verheven veel meer dan honderdtwintig% te wijten aan het feit 2000 . Common out-of-pocket kosten voor eigen risico, eigen bijdragen voor geneesmiddelen op recept, en co-verzekering plan voor huisarts en ziekenhuis bezoeken steeg 115% de gehele dezelfde periode.

Hoewel Republikeinen als senator Shelby erop aandringen dat de ons heeft de ideale gezondheidszorg procedure in de planeet, de aanwezige informatie dat de Verenigde Staten heeft een van de ergste algehele gezondheidszorg apparaten van alle geproduceerde landen in de hele wereld. Het is duidelijk dat koste elementen zwaar in waarom de VS heeft 1 van de ergste welzijn behandeling apparaten in de aarde.

Senator Shelby zelf, is een ontvanger van een publieke optie, toch hij zou ontkennen om zijn kiezers in Alabama en in de rest van het land. Alle federale medewerkers hebben toegang tot de Federale Werknemers Health positieve aspecten Software, een procedure van beheerd oppositie. Hoewel niet-publieke dekking organisaties bieden gezondheid en fitness zorg verzekering plannen aan de federale personeelsbestand, dat doen de vakbonden en ander personeel verenigingen. Dit levert concurrenten, maar veel belangrijker, de regerende overheid betaalt de toegenomen grootste deel van uw senator wellness-verzekering. Met andere woorden, u en ik, als belastingbetaler betaalt uit het grootste deel van de gezondheids-en fitness-behandeling voorgelegd aan senatoren en alle federale personeelsleden, waarom kunnen we niet de vergelijkbare alternatief?

Om een ​​plattegrond van hoe sterk uw Senator en Congres herhalingen in Washington beloning voor hun welzijn verzekeringen premies, kunt u buiten vinden in dit artikel krijgen. Uw senator kan uit kiezen tussen een HMO of een prijs voor bedrijven verzekeringssysteem en er zijn een grote hoeveelheid oplossingen aangeboden

Hieronder is slechts de eerste website van beslissingen die senatoren Shelby en Grassley kunt kiezen uit hun openbare wellness andere uit:.

Welzijn zorg is erg belangrijk voor het financiële succes van de Verenigde Staten. Wanneer de meeste faillissementen worden veroorzaakt door gezondheidsgerelateerde crises, en vijfenzeventig% van de personen die failliet ging, omdat van medische crises particuliere ziektekostenverzekering, het systeem is beschadigd. Het kan zeker niet ‘de beste welzijn zorgprogramma in de hele wereld.’

De volgende facet dat maakt de Amerikaanse welzijn behandeling programma een bijzonder van de ergste van alle geformuleerde naties in de omgeving is de uitstekende gezondheid:

De Verenigde Staten behoort slechts twintig zevende in het dagelijks leven levensverwachting van 189 landen van de 30 OESO (Firm voor Economische Samenwerking. -procedure en Enhancement) landen, de Verenigde Staten behoort alleen tweeëntwintig van de levensverwachting. Alleen Portugal, Zuid-Korea, de Tsjechische Republiek, Mexico, Polen, Slowakije, Hongarije en Turkije hebben het dagelijks leven te verminderen Verwachte kosten dan de Verenigde Staten.

De Verenigde Staten behoort vijfentwintigste peuter sterfte kosten van de de 30 OESO-landen. Alleen Turkije, Hongarije, Slowakije, Polen en Mexico hebben grotere peuter sterfte kosten dan de Verenigde Staten.

conservatieven willen de Amerikaanse gezondheidszorg programma te beoordelen aan de gezondheid en fitness zorg technieken van het Verenigd Koninkrijk, Canada en Frankrijk als de Canadese , France en British welzijn methoden zijn niet zo uitstekend als de Verenigde Staten wellnessbehandeling systeem. Canada’s verwachte levensduur voorkomende is tachtig two.one jaar. Het dagelijks leven verwachting voor de burgers van Frankrijk is 80,9 jaar en de regelmatige aanwezigheid levensverwachting van personen die woonachtig in het Verenigd Koninkrijk is zeventig eight.nine een lange tijd. In de Verenigde Staten, de gemeenschappelijke verwachte levensduur prijs is zeventig eight.1. Maar nog belangrijker dan het dagelijks leven verwachting gemiddelden is de waarheid die in elk van de mensen naties, elk eenzame burger toegang heeft tot gezondheid en fitness behandeling. De Verenigde Staten zijn de enige ontworpen plaats in de hele wereld die welzijn zorg niet geeft om al haar burgers.

Het 3de deel van waarom de Verenigde Staten niet de mooiste wellness zorg in de planeet banden hebben de eerste en tweede met elkaar en is het enorm belangrijk om de opkomst van financiële systeem van de Verenigde Staten:

Vooral omdat zijn er 47.000.000 mensen (en dit ras zal uitvoeren op te klimmen) die geen wellness-verzekering dekking, onverwachte noodsituatie kamers zijn verstopt met mensen die geen andere manier om de procedure te krijgen voor gezondheidsproblemen die als oorontstekingen, griep, en keelontsteking. Niet alleen heeft dit bijdragen aan een Lessen efficiëntie in crisis kamers voor echte gezondheid gerelateerde noodsituaties dit soort als hart-aanvallen, is het enorm dure.

Onverzekerde Individuen hebben weinig beslissing en typisch tot schakelen in crisis kamers voor eenvoudige gezondheidsproblemen. beheren van een getroffen persoon in het medisch centrum crisis thuis voor keelontsteking is ongelooflijk prijzig en belastingbetalers de schouder van de belasting. Hoewel sommige zijn bang dat als elke Amerikaan heeft gezondheid en fitness verzekering door middel van een gemeenschap alternatief deze als een enkel hun Senatoren waarderen, zullen ze vork uit de waarde van de belastingen, wat ze moeten weten is dat ze al betalen uit de rente en de prijs is een geweldige gaan groter dan het zou zijn om eenvoudige gemeenschap welzijn zorg selecties aanbieden die veteranen, federale overheid werknemers en de leeftijd hebben.

Als we verder naar de groeiende hoeveelheid onverzekerden in dit land negeren, we zijn op weg naar blijven terug veel meer te betalen belastingen voor hun zorg als ze eindigen op de eerste hulp met koorts en een zere keel dan wanneer ze werden ondergebracht bij een primaire welzijn dekking oplossing zoals Senator Shelby en senator Grassley krijg plezier van.

Een persoon zou voelen dat onverzekerde mannen en vrouwen konden uitchecken een huishouden arts als ze een koorts en keelpijn en betalen de arts in geld. Maar het is niet van plan om op die manier uit te voeren. Een aantal jaren terug, mijn algemene ziektekostenverzekering corporatie vluchtte het punt in het midden van de avond waardoor ik onverzekerd voor tal maanden. Als een klein bedrijf operator, moet ik vork uit voor mijn verzekering en ik betaal veel meer dan twee keer zoveel als senator Shelby heeft voor zijn totale familieleden voor een individu in een uitstekende gezondheid en fitness. Toen ik ziek was, ik probeerde te krijgen in een huisarts zien als ik ervaren wat bleek longontsteking te zijn. Ook al droeg ik elke individuele arts kantooromgeving noemde ik dat ik zou vork uit de factuur in geld, zou niets van de medische professionals mij te wijten aan het feit dat ik niet aan wellness dekking hebben.

De Verenigde Staten niet hebben de mooiste welzijn zorgprogramma in de aarde. Zelfs als je hebt wat je ervan uitgaan is super zorgverzekering , u niet worden gegarandeerd dat als je een verwoestende ziekte die uw verzekeraar terug zal betalen voor uw totale kosten medische behandeling zo ongeveer zestig% van degenen die moesten individuele faillissement ontdekt uit.

Verzekeringen plan voor bedrijven zijn in de onderneming van het hebben van medische behandeling tarieven van de verzekerde en het functioneren dubbel zo moeilijk om niet te betalen wanneer de shopper is ziek. Voormalig topman van Cigna, Wendell Potter vertelde een Senaat Comite tot in juli, ‘Ik werkte als senior executive bij welzijn verzekeringen bedrijven en ik zag hoe ze verwarren hun klanten en dumpen het onwel:. alles, zodat ze kunnen voldoen aan hun Wall Road Investors ‘Potter was het bedrijf de belangrijkste PR govt en beweerde:’ Dit is een zeer rijke sector en ze Gebruik PR behoorlijk effectief. Ze manipuleren de publieke geloof en de informatie media en ze hebben met al die politici ontworpen tot deze relaties door middel van een marketing campagne bijdragen. ‘

De Verenigde Staten heeft niet de ideale gezondheid en fitness zorgsysteem in de planeet. De Verenigde Staten behoort aan de achterzijde van alle andere ontwikkelde landen in de aarde in verwachte levensduur, peuter sterfte prijzen, efficiëntie, prijs en over-all behandeling.

Als de Verenigde Staten nog steeds de gezondheid en fitness zorg dekking te ontzeggen aan de 47.000.000 mensen die onverzekerd zijn, zal de last van de waarde op de belastingbetaler verder stijgen als veel meer en extra wanhopige mensen zijn afhankelijk van onverwachte noodsituatie behandeling in ziekenhuizen voor routine gezondheidsproblemen.

Tenzij je maakt $ 250.000 of meer een 12 maanden, uw belastingen zal niet worden beïnvloed door met gezondheid en fitness zorg bescherming aan de onverzekerden in dit land. Als je zo ongelukkig als een kwart van maken een miljoen of meer per kalenderjaar, ik ben bang uw belastingen zal verhogen met ongeveer drie%. Maar als we overgaan tot goed weigeren als eenvoudige behandeling deskundige diensten aan de 47.000.000 mannen en vrouwen die onverzekerd zijn, zal uw belastingen veel te toegenomen in de toekomst als 47.000.000 personen afhankelijk van zorginstelling crisis kamers voor hun programma welzijn zorgvragen.

Het is tijd voor mensen in Amerika aan een gemeenschap oplossing zoals senator Shelby en senator Grassley hebben.

<- AddThis Button BEGIN ->

<- AddThis Button END ->

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.