De verschillende rassen van Common Gezondheidszorg

Een solitaire-betaler gemeenschappelijke welzijn zorg is geregeld in een gemeenschap of grotendeels publiek bureau dat alle betalingen voor de welzijn-behandeling oplossingen verwerkt. Minder dan dit systeem, alle burgers van een meegeleverde regio of staat gedekt voor alle belangrijke medische strategieën, in overeenstemming met de Artsen voor een National Health en Fitness Program website. Verzending van de totale gezondheidszorg, dit soort als gezondheidswerkers, verpleegkundigen en ziekenhuizen, blijft vooral persoonlijk onder deze techniek, met patiënten geen kosten aan die artsen en ziekenhuizen de behandeling voor hen te kiezen.

Prive voorkomende medische behandeling is een groothandel deregulering van het veld waarin de overheid heeft nul betrokkenheid. Het enige punt van de overheid doet in de persoonlijke gemeenschappelijk goed is dat zorg aan een verordening noodzakelijk dat alle burgers ziektekostenverzekering gaan. Dit proces is afhankelijk van particuliere verzekeringen bedrijven om te concurreren met een bepaalde een verder naar beneden te houden welzijn-behandelingskosten in de benadering identiek aan hoe de auto dekking providers functie. Individuen houden beslissingen leveranciers wellness-behandeling, maar zijn beperkt tot die mensen de verzekering plan corporatie adressen. In deze techniek, als de verzekeringsmaatschappij kiest een procedure op te nemen, een patiënt heeft kleine anders dan om uit shell voor het uit eigen zak.

gesocialiseerd drugs, artsen, ziekenhuizen en andere gezondheids-en fitness-behandeling professionals trekken salarissen van de govt. Het wellness-behandeling methode wordt direct ondersteund via belastingen en andere publieke middelen. Alle burgers worden bevestigd dekking voor alle benodigde medische procedures. Vanaf 2010, internationale locaties dit soort als het Verenigd Koninkrijk en Spanje hebben soorten gesocialiseerde drugs de plaats artsen en cliënten zijn toch in staat om het beste systeem van de behandeling te bepalen. De federale overheid heeft de neiging om geen conclusies te trekken met betrekking tot vitale professionele medische processen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.