De vier meest voorkomende redenen uw Tooth Bent vergelen

Dit korte artikel zal gaan over de vier meest voorkomende oorzaken van uw tanden zijn vergeling te wijten aan vlek. Emaille uitgroeien tot bevlekte door verschillende agenten maar wat u misschien niet begrijpen is dat er twee verschillende soorten vlekken: extrinsieke en intrinsieke. Extrinsieke kleuring de verkleurde buitenoppervlak glazuur oppervlak van de tand. Extrinsieke vlek kan worden uitgevoerd door het gebruik van het huishouden worden genomen tandreinigingsmiddelen dit soort als een tandenborstel en tandpasta. Intrinsieke kleuring de verkleurde inwendige bodem van de tand door betekent van de dentinekanaaltjes. Intrinsieke vlek is een veel veel moeilijker te elimineren zoals u zult moeten verbinden tot een op eigendom of op de werkplek bleken punt. In de loop van een bezoek aan uw mondhygiënist, zal uw mondhygiënist productief te ontdoen van alle extrinsieke vlekken op de andere kant verwijderen van intrinsieke vlekken zal niet worden gehaald.

Espresso & Tea

Als een mondhygiënist, de meest voorkomende vlekken die ik tegenkom op mijn patiënten tand zijn koffie en thee. Koffie en thee hebben extrinsieke en intrinsieke verkleuring kwaliteiten. Dus als over gesproken, je de vaardigheid om zich te ontdoen van een aantal, zo niet de meeste, van de vlek in de loop van je elke dag thuiszorg routines. Voor de meeste, het geloofde van het leveren van uw favoriete vroege ochtend drank is ondenkbaar. Niet angst, want je kan nog steeds goed krijgen plezier van uw vroege ochtend beslissen over me up -. Maar eens kijken om te blijven deze richtsnoeren in de weer van je gedachten te houden

Er zijn een aantal benaderingen hulp Lessen vlek uit koffie en thee:

 • Consumeer (ongelooflijk warm / koud) koffie of thee met behulp van een rietje
 • Consumeren espresso of thee bij een persoon zitten ( niet sip hele werkdag)
 • Spoel of borstel met drinkwater snel na klaar inname
 • Chew suiker volledig gratis kauwgom volgende afgerond consumeren
 • Het roken van sigaretten

  Niet alleen is tabak gevaarlijk voor uw welzijn en andere mensen over je heen, het is zeker het veranderen van je glimlach in een niet erg vleiend trend. Tabak is verantwoordelijk voor enkele van de extrinsieke vlek en een groot deel van de intrinsieke vlek die wordt gevonden op de tand van een regime roker. Nogmaals, enkele vlek op de buitenzijde kan eventueel doeltreffend gehaald met onroerend zorg routines, maar het grootste deel van de vlek worden intrinsieke zijn.

  De ideale manier om volledig te ontdoen van de vlek van sigaretten roken is vrij eenvoudig stoppen roken van sigaretten.

  Rode Wijn

  Het pigment dat maakt de krachtige en prachtige kleur van verleidelijke vino is ook een van de belangrijkste boosdoeners van de vlek op de tand. In mijn kennis, paarse wijn is de meest uitdagende in omstandigheden van het verwijderen. Paarse wijn is grotendeels opgemerkt als extrinsieke vlek, maar heeft intrinsieke kleuring energie als zeer goed.

  Als uw huisarts stimuleert een glas roze wijn al door de 7 dagen als onderdeel van uw hart welzijn dan houden aan zijn suggesties aan de andere kant van uw email zal belonen van enkele van de exact dezelfde tips zoals eerder vermeld vermeld met koffie / thee lagere vlekken veroorzaakt door rode wijn bij te staan.

  Leeftijd

  Regretably wanneer je ouder wordt, je glazuur doen veel te. Rond de tijd van de buitenste glazuur welvarende laag breekt en uw glazuur lijkt te zijn om de glans die het moment getoond missen. In deze positie is het geen enkel verschil extrinsieke of intrinsieke vlek, hoewel u deze vlekken kan hebben om zo mooi overwinnen. Ik heb gemerkt dat veel van mijn bejaarde mensen om talloze goederen bleken met onvoldoende succes. Er komt een niveau, waar door verder dan de extrinsieke en intrinsieke vlek er is niets dat handmatig of chemisch kunnen worden afgewerkt om bevredigende resultaten te bereiken.

  Een gesprek met uw tandarts zal u leveren met andere keuzes.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.