De vijf: 2 Dieet regime Voor Lichaamsgewicht Reduction. Een Vasten Eating plan.

De 5: twee voedsel plan is langzaam maar zeker kroop over de vijver naar Noord The ons, en wint aan momentum. Het plan was om mee te beginnen geïntroduceerd in een uur lange documentaire op BBC genaamd Take in, Quick, leef voor een langere tijd. Deze werd voor het eerst uitgezonden in Groot-Brittannië in de loop van de zomer van 2012 Olympische Spelen in Londen, dat is de reden waarom de verteller, en cavia voor een flink aantal kenmerkende vasten maaltijd plannen, geen beschouwd als een persoon zou zelfs waarnemen.

Wel, hij had het mis! De vijf: 2 dieet regime heeft Groot-Brittannië door de storm, en kranten vaak publiceren recepten voor de toegewijde volgelingen. Michael Mosley werd ervaren als een medische professional, maar heeft de verbeterde aspect van zijn roeping maskeren gezondheidszorg onderwerpen voor de BBC besteed. Hij was 53 op het moment van filmen en op 5 meter 11, en 187 pond, niet echt het gevoel dat hij schadelijk was. Schokkend zijn arts ervaren deelde hem mee dat hij was pre-diabetes, en een MRI voor een enkele van zijn documentaires ontdekt hij een belangrijke som van intern systeem vetten gehad. Hij was mager aan de buitenkant en extra vet aan de binnenkant van (Tofi), die hem op een grotere mogelijkheid voor een veelheid van gezondheid en fitness problemen zetten.

Dit leidde Mosley op een zoektocht om evenwichtig te krijgen, gekapt zijn kans op diabetes en kanker, en drop enkele van het interieur extra vet grenzend zijn cruciale organen. Net na de montage met veel onderzoekers, belandde hij de afwikkeling op de vijf:. Twee voedsel plan voorbereiden

Het Reglement

De Procedure:

 1. twee dagen voor elke week vrouwen van alle leeftijden verbruiken vijfhonderd energie, en mannen slechts 600 calorieën. (Speedy keer)
 2. vijf dagen per week je normaal eet. Dames verbruiken 2000 calorieën, en jongens nemen 2.400 calorieën. (Feed keer). Het is niet noodzakelijk om calorieën op deze dagen tellen, gewoon bewust dat je ongeveer houden in slechts het assortiment zijn. Besteed aandacht naar honger signalen en het gevoel van verzadiging.
 3. Overweeg en zeker de 2 Fast dagen geplukt zijn niet opeenvolgend, zoals door de achtenveertig e uur kan je goed in de verleiding om uw juiste arm eten!
 4. De Snelle tijden kunnen variëren week tot week op basis van uw routine.

 5. Geen maaltijden zijn zolang de energie zijn in de genoemde hoeveelheden off limits.
 6. absoluut zeker te veel calorie-kosteloze dranken drinken op snel dag, bij voorkeur water, thee, koffie. Test niet op te nemen naar vele dieet frisdrank als het kan een effect hebben op van aspartaam ​​gaan in met insuline generatie.
 7. De calorieën op Quick dag geconsumeerd kan worden over het systeem van de dag, terwijl Mosley geeft de voorkeur aan ze te splitsen voor het ontbijt en avondeten, en het verlaten van 12 uur in verband met voor aanvullende vasten positieve aspecten. Sommige exploratie voor de Alternate Werkdag Rapid vertoont mensen nemen in alle van de calorieën op een gaan zitten over de lunch. Mosleys co-schrijver Mimi splitsen in 3 kleine maaltijden, en toch liet pond.
 8. Poging en omvatten een aantal eiwitten op Snel Times, omdat hun spieren verlies zal zijn als er geen wordt geconsumeerd.

Regelmatig vasten Werkdag

u> Suggesties voor gemeenschappelijke Vasten Dag:

 1. Mosleys dag. Eet twee eieren en een plakje ham voor het ontbijt (300 energie). Verbruiken water, thee, espresso, calorie-cost gratis drankjes hele werkdag, een 12-uurs snel geven. Avondmaaltijd kan dan een 300 calorie maaltijd voor mannen, 200 voor dames-een kip borst is honderdvijftig energie, gecombineerd met een berg van groenten, of een bouillon op basis van soep.
 2. Mimis dag. Consumeer tweehonderd calorieën havermout met bosbessen voor het ontbijt (tweehonderd calorieën). Apple voor de lunch (tachtig energie). tweehonderd calorierijke maaltijd-een halve haan borst en roerbak groenten of bouillon op basis van soep. Calorie volledig gratis drankjes de hele dag.
 3. Mijn werkdag. Proteïne shake voor het ontbijt (honderdtwintig energie). Salade voor de lunch-2 kopjes rucola, vier eetlepels komkommer en roze peper, tien druiven tomaten, een eetlepel zoete ui, 1 eetlepel citroen-knoflook vinaigrette (zevenenzeventig calorieën). driehonderd calorieën diner. . Calorie gratis drankjes de hele dag

vijf: 2 Dieet plan Strategieën

Richtlijnen:

 1. Haal vindingrijk met uw smaak gratis drankjes. Verwerven van een verscheidenheid aan smaken van cafeïne volledig gratis kruidenthee. Ze kunnen warm worden gebrouwen of geserveerd met ijs. Zoeten met Stevia indien nodig. Uitchecken en drinken voordat je honger weeën op te bouwen, en de werkdag zal moeiteloos aanzienlijk extra te gaan.
 2. Maak kennis met de calorie afhangen van merchandise weten. Lees de etiketten. Een toepassing downloaden! Het is verrassend hoe minder calorieën groenten zijn, dus dit zal waarschijnlijk deel uitmaken van een grote component van Snel dag. Kant en klaar maaltijden zijn ook goed, en het label zal de calorie vol hebben, bezitten eindigde de de klus te klaren voor u.
 3. Plan snel uit werkdag voorafgaand aan het licht komt. Zorg ervoor dat u het voedsel bij de hand. Ik niet graag eten bereiden op een snelle werkdag, maar hebben een familie te voeden, dus maken doorgaans soepen in de trage fornuis.
 4. Mijn meest geliefde suggestie is om een ​​soep te maken, of te investeren in een goede kwaliteit soep, dan voor mijn portie, voeg ik gelijkwaardige onderdelen haan stock (meestal rond zeven energiecentra een beker). Deze eindigt snijden van de energie in 50%. Bijvoorbeeld een soep dat is tweehonderd energie een beker, als een volgend kopje bouillon is opgenomen, resulteert in het zijn 103 energie een beker. Dit laat u toe om op te vullen twee kopjes soep voor ongeveer de energie van een bepaalde.
 5. 1 van mijn favoriete tips besefte ik van Dr Joel Fuhrman van zijn e-book Consumeer te wonen. Het is water sauting. Als vervanging van het gebruik van olie naar Saut groenten bij de aanvang van een recept, je een paar eetlepels van het drinkwater in de pan nemen. Dit werkt voor het starten van soepen of roerbakgerechten. U kunt ook gebruik maken van een paar eetlepels bouillon van veel meer smaak. Ik heb soms omgaan met de pan om hulp van de groenten zweet uit.

Milieuvriendelijk Tea Lime Cooler

My Beloved calorie volledig gratis verbruiken

Onervaren Tea Lime Cooler

 1. een groene theezakje
 2. 3 plakjes eigentijdse limoen, eerst gewassen
 3. een theelepel stevia

Giet kokend drinkwater rond theezakje in de mok. Steile vijf minuten. Ondertussen in een hoog glas, bevatten tal van ijs, stevia, en knijp limoen in het glas, dan vallen kalk delen inch Giet hete thee boven ijs combinatie. Liefde!

Helemaal gratis toepassingen om u te helpen Rapid

verkrijgen een applicatie om je dagelijkse leven een stuk makkelijker

Mosley onderschrijft Mijn Gezondheid en fitness Pal , dat is een calorieënteller en workout tracker. Dit helpt om snel dag calorieën bijhouden.

Mijn favoriete app is Weg ermee . Het is echt gerelateerd aan Mijn Oefening Pal, maar de eigenschap die ik echt leuk is het kan barcodes scannen om de calorie feiten mechanisch voeren. De info basis is groot, en zelfs beschikt over vele labels maken. Dit maakt de berekening van uw 500 calorieën een makkie. Ik gebruik het ook als ik het genereren van een recept. Ik elk afzonderlijk scannen om de volledige te krijgen voor het volledige recept, dan delen door mijn portie. Ik niet gedoe volgen calorieën op mijn voeding dagen. U kunt ook uw gewicht in dit plan, en e-mail ervaringen om je zelf.

Alle applicaties zijn kosten-vrij, en de moeite waard op zoek naar.

Hoe het algemeen om zich wegen?

Mosley stelt je niet jezelf te wegen veel te algemeen. Dankzij de moeder natuur van dit voedsel plan, kan uw overgewicht fluctueren twee tot £ 3 elke week. Mijn suggestie is om je weegt, en neem wat systeem metingen de dag kunt beginnen. Ik hou van buste, taille, heupen, dij, kalf, biceps en zuigen-in-taille als mijn metingen. Wegen dan jezelf de vroege ochtend direct na de volgende snel in de eerste week (als je snel maandag / woensdag, weeg donderdag vroeg in de ochtend). Vanaf dat moment, weeg zelf elke tweede week de ochtend na de volgende snelle werkdag voor die week. Ik zou gewoon het gehele lichaam metingen eenmaal voor elke periode van dertig dagen. Ik adviseer het plegen van een vijf 7 dagen programma, zoals Mosley deed, en zie de plaats waar u bent op op die positie. Dat is slechts tien keer van een dieet!

Als ik slechts 10 kilo te verliezen, zal dit dieet plan blijven om het werk te doen?

Mosley was £ 187., en vijf meter 11. Voor de meeste mannen en vrouwen lijkt dit niet zoals hij zou nodig hebben om ook te verliezen aanzienlijk vet. Hij werd uitgerust om beneden tot 169 kilo te komen, rechts totdat zijn vrouw uiteindelijk zei-Prevent! Co creator Mimi was slechts 128 kilo, en was in staat om £ 119 te vallen .. Dit vertoont het dieet regime kan gewoon functioneren, zelfs als er niet veel gewicht te elimineren. Mosley belooft op de meeste calorieën geminimaliseerd plannen van het gewichtsverlies, mensen verliezen vijfenzeventig% lichaamsvet, en vijfentwintig% spiergroepen. De vijf: twee dieet is aangetoond ontdoen van 100% lichaamsvet, ongeveer 1 pond vet voor elke week. Het behoud van de spiermassa massa helpt houden de stofwisseling omhoog.

Laatste woorden

Als je het geluk voldoende zijn voor toegang tot uw geschikt gewicht, maar wil graag vasten gaan voor de andere welzijn voordelen, Mosley stelt te schakelen naar een 6: een voorbereiding, de plek waar je snel 1 werkdag per week. Dat is wat hij deed, en vond de evaluaties bleek dat hij nog steeds in de lagere klasse bedreiging voor ziekte als gevolg van de laagste trap van de IGF1 (insuline vooruitgang hormoon) in het bloed.

Wie moet dit dieet regime niet doen?

Iedereen die verwacht of borstvoeding nodig hebben om niet aan dit dieet. Een soort 1 diabetes en de meeste verscheidenheid 2 diabetici, omdat vasten kan leiden tot hypoglykemie bij deze mensen vandaag de dag. Neem contact op met uw medische professional eerste. Elke persoon met een erfenis van de consumptie van problemen of bij een aanzienlijke kans op het opbouwen van een met disfunctioneren niet moeten doen. Ondergewicht mensen vandaag de dag nodig hebben om dit dieet regime niet volgen ook niet.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.