De vloek van gele tanden

Een man loopt rustig naast een steentje snelweg in een park op een zonnige dag. Hij gaat zitten op een bankje en lijkt omhoog naar de blauwe hemel, terwijl de ademhaling in de schone lucht. Kinderen worden actief spelen op de speelplaats en gelach in overvloed. Een eekhoorn met een grote pluimstaart springt omhoog op de bank en nieuwsgierig centimeter naar gentleman. Met zijn zeer kleine poten afwisselend waarbij het bereiken van buiten en krijgen behield dicht om haar systeem, de eekhoorn kruipt omhoog in de mans schoot. Het marmerachtig ogen lijkt te zijn in het gezicht van de menselijke klant. De man glimlacht. Alle van een plotselinge, de eekhoorn slaakt een oer gil en struikelt achteruit dan zichzelf. Het werkt afwezig in een tempo dat alleen kan worden bereikt door een levend wezen op de vlucht voor iets echt weerzinwekkend. De mans schok wordt vervangen door het besef dat de eekhoorn walgde van de aanblik van zijn gele tanden. Voorafgaand aan dat hij zijn mond kan sluiten, begint het te regenen en de zon wordt geblokkeerd door een onheilspellende wolk die de twee dikke en grijs. De man spreekt zijn mond, maar het is ook te laat. Regen valt en het geluid van de vogels fluiten eindigt met een gelijktijdige donder klap. Oh, oh gruwel! Nu verontschuldigend tranen, de man valt op zijn knieën en betreurt het loslaten van zijn gele tand op het milieu. Zijn armen zijn op de grond en ingekapseld in modder, nauwelijks in staat om hulp te zijn gebogen hele lichaam. Hij lijkt te zijn als dan naar de speeltuin, maar het is zo goed laat de kleine kinderen hebben allemaal ontploft.

Geel Emaille

Laten tegenkomen, geel glazuur zijn bruto. Of het nu een idee dat werd gepropageerd door de media, of het is gewoon een zeer simpele feit van het bestaan ​​is niet glashelder. Het is ongeveer moeilijk om niet terugdeinzen bij het zien van de grote glanzende gele tanden. Gelukkig zijn er technieken om de twee Avert en handvat gele tanden, zodat het praktisch voorbeeld gepresenteerd in de opening van deze post niet hoeft te transpireren in echte leven. Er een groot deel van de geweldige producten om uw email dat zuinig perfect zijn witter te maken.

Gele tanden Preventie

Een groot onderdeel van omgaan met gekleurd tand wordt niet laten krijgen die verschrikkelijke in de allereerste plaats. Veel makkelijker gezegd dan gedaan, omdat we onze mond bloot aan zo veel soorten rotzooi (in alle andere gevallen erkend als voedingsmiddel) zowat elke werkdag. Met een beetje geluk, poets je je tanden vaak. Er zijn mensen die er zijn die geen zin hebben in poetsen, en ze moeten niet worden verdoofd als ze uiteindelijk op zoek naar benaderingen hoe zich te ontdoen van gele tanden. Als iemand schonk voedsel al boven uw systeem en wreef het in, zou je gewoon een douche later? Dus waarom zou u overwegen de tijd om te wassen wanneer u de juiste vergelijkbaar ding doen om uw mond? Een zeer goed programma van orale hygiëne bevat:

1. Borstelen gebruiken cirkelvormige bewegingen, niet over het hoofd van uw tandvlees, en borstel voor ten minste twee minuten.

twee. Floss niet overslaan dit. Flossen krijgt om gebieden die alleen poetsen niet kan. Sterker nog, het kan tijdrovend zijn, maar het veel beter dan laten vallen van uw tand.

drie. Mondwater gebruiken om voedingssupplement uw gekleurd glazuur behandeling routine. Er zijn tal van onderdelen die je tanden witter te maken zal.

vier. Drink veel drinkwater zijn vaak groot om een ​​vochtige mond te hebben.

5. Dont rook roken van sigaretten kan je vingers en tanden gele vlek. Stel je voor wat het doet met uw buik!

hoe zich te ontdoen van gele tanden

De eerste factor moet je echt weten is tand zijn niet constant in een natuurlijke manier wit. Het dentine onder je glazuur is geel, dus als je glazuur op best mager is, zal je tanden geler. Dit kan niet optreden als goede informatie om een ​​aantal gezien het feit dat het betekent u zijn geschonken aan deze voorwaarde door uw vader en moeder, die naar alle waarschijnlijkheid gestolen inkomsten uit een zigeuner dus daarop bij hun kinderen blijven vervloekt met de ban van geel email. Geel email kan ook verschijnen met de leeftijd als email, in aanvulling op de mogelijkheden van je dromen die legitiem, zal dunner. Bepaalde maaltijden met vlekken eigenschappen kunt ook uw tanden geel. Dus als een persoon uitnodigingen u een alles wat je kunt proberen om koffie, curry, bosbessen, roze wijn en mosterd buffet moet je echt waarschijnlijk afnemen eten. En zelfs met zijn heerlijke smaak en-koelte verhoogstrips mogelijkheden, roken is ook een perfect-erkende component in de vergeling van de tand. Het vermijden van deze punten in combinatie met een standaard mondhygiëne plan zal een uitgebreide manier om het houden van uw tanden schoon te gaan. Recall, uw tand optreden in persoonlijke gesprek met elementen die je een andere menselijk lichaam component meestal niet zou blootstellen, dus proberen om ze schoon te houden is noodzakelijk.

Oke, dus je kon niet weerstaan ​​aan de inname van al dat frambozen curry terwijl het roken van sigaretten mosterd op smaak sigaretten en nu je glazuur zijn geel. Wat moet je doen? Wat is het antwoord op hoe je gele tanden witter te maken? De eerste fase is om een ​​aap hoofd te krijgen, zet je het op met zilver, markeer deze met de top van de dorpsoudste en de huidige aan de zigeuner die je vervloekt. Als dat niet lukt, zijn er een scala van tanden bleken koopwaar die hulp kunnen. De eenvoudigste en meest eenvoudige factoren die je kunt gebruiken zijn tandpasta’s en mondwaters die belofte whitening actie. Hoewel niet volledig productief op hun eigen ze kunnen ondersteunen. Als u wilt merkbare resultaten, moet je te popelen om veel meer dan twee dollar te besteden aan een tube tandpasta. Tanden bleken strips bieden een uitstekende voordeel voor het geld, maar behouden in gedachten dat je hoeft te worden besteed aan het werken met hen adequaat en aanhoudend. Hun succes zal ook worden geminimaliseerd als je transpireren om scheve tanden hebben, omdat ze klaar om gelijkmatig worden gebruikt gewoon in. Scheve tanden en, eh? Wow dat zigeuner eigenlijk deed een nummer op je.

Dit zijn de punten die je kunt doen op uw eigen zonder de sessie van een ervaren, maar als je echt wilt voor een langere periode blijvend definitieve resultaten voor gebeitst tand, zijn uw beste inzet om te controleren met uw tandarts voor Advies voor hoe u uw teeth.He witter of kunnen zij in staat zijn om u meer specifieke behandeling plannen voor hoe zich te ontdoen van gele tanden deze soorten te bieden als gepersonaliseerde tanden bleken toepassingen of zelfs tandheelkundige veneers (zorg vertrouwen te vragen voor de vampier soorten). Sommige tand witmakers kan gebruikt worden in overeenstemming met uw individuele programma en je hebt snelheid, en zelfs de soorten boven de toonbank zal fungeren als grote middelen bleken van tanden. Het bleken van uw tanden geel kan zijn tot op zekere hoogte onaangenaam als je een gevoelige tandvlees dus wat kun je te maken hebben met dat te beginnen met voor u tandheelkundige bleken na te streven. Er zijn ook zelfgemaakte remedies die u kunt proberen, maar de voordelen ervan zal veranderen. Zaken als poetsen met zuiveringszout of spoelen met zout en azijn zijn voorgestelde oplossingen voor de tanden witter te maken. Maar serieus, voordat je naar de positie van gorgelen met azijn zowat elke avond, probeer niet toe te staan ​​het te krijgen dat veel. Behoud van een standaard regime van mondhygiëne en genieten van wat er in die smerige yap behoort.

Category: Gezond eten

Comments are closed.