De Wellbeing toegevoegde voordelen van Aardbeien

Oorsprong En Standard Details

aardbeien zijn geteeld in het oude Rome nog eens zoveel als 200 voor Christus. In laatste achtergrond, Frankrijk is de eerste om gecultiveerde aardbeien dicht bij 1750 Ad hebben. Bestaande werkdag aardbei is de achtertuin assortiment, een hybride van een zuivere kruis tussen de Franse en de Noord-Amerikaanse grote verscheidenheid.

De aardbei plant is een loper en verspreidt zich horizontaal op de vloer. Het produceert roze, zoet, subtiel geurende, kegelvormige, vlezige vruchten. Toch is de planten wonen voor 5 tot 6 jaren, wordt de nieuwe aanplanting gebeurt elk individu 12 maanden als de vrucht productie minimaliseert snel elk kalenderjaar.

Strawberry fruit wordt genoemd een aggregaat accent fruit als het vlees wordt gemaakt uit het stopcontact dat de eierstokken relatief dan de eierstokken op hun eigen omvat. Elk zaadje dat blijkt op het buitenleven van de vrucht is in werkelijkheid een eierstok, met een zaad binnen.

Momenteel aardbei wordt gekweekt in vele gematigde gebieden van de wereld. In de VS wordt 75% van de oogst in Californië ontwikkeld.

Vitaminen in aardbei

Strawberry is gerangschikt zevenentwintigste allerbeste onder alle Amerikaanse etenswaren en de 4e ideale onder alle vruchten, in zinnen van zijn antioxiderende capaciteit. Het is een van de toonaangevende vijftig antioxidant bronnen.

Aardbeien bevatten een array van fytonutriënten die te betrekken, anthocyanen, ellagitannines, flavonolen, terpenen en fenolzuren

Het heeft een uitzonderlijke mate van vitamine C, is overvloedig in mangaan en voedingsvezels, heeft mooie uitstekende hoeveelheden van foliumzuur, jodium en kalium en grote reeksen van magnesium, vitamine K en omega drie vetzuren, terwijl op hetzelfde moment in calorieën wordt verminderd en heeft geen cholesterol.

Strawberry Juice Voordelen

Het is waardevol bij de behandeling van lever aandoeningen zoals hepatitis en levercirrose. Het is veel beter te consumeren op een lege buik, ongeveer 2 tot 3 kopjes dag tot dag. Het sap vernieuwt de lever cellen en weefsels dan ook het verbeteren van de lever doel.

Getting aardbeiensap voor ongeveer twee weken keer extra voordelen in diabetische problemen, jicht, hoge cholesterol en arterosclerosis.

poriën en de huid ziekten zoals puistjes, psoriasis en huidziekten zijn opgelucht. Het ontgift ook het hele lichaam.

Het sap indien gegeten in zomerseizoen helpt voorkomen dat warmte uitputting als het afkoelt. Het verwijdert vermoeidheid en ook voordelen het zenuwstelsel proces.

beloningen van aardbei bladeren

Strawberry bladeren kunnen worden gebrouwen om een ​​breed scala van thee maken. Vitamines kunnen ook worden geëxtraheerd en gemengd met andere voeding om verschillende tabletten nuttig voor de spijsvertering uitdagingen en de algehele gezondheid.

De bladeren bevatten verbindingen die een diureticum uitkomst op het menselijk lichaam uit te oefenen en af ​​te halen h2o uit de hele artritis beïnvloed gewrichten, en daarmee bijdragen aan het verlagen van irritatie en pijn geassocieerd met artritis en reuma.

De bladeren hebben ijzer, calcium en een hoog gehalte aan vitamine C, die voordelig welzijn zijn.

Welzijn Voordelen Van Aardbeien

 • De belangrijkste winst van aardbei wordt de aanzienlijke heide belonen uitoefent op de cardiovasculaire techniek om de reden dat van de zeer aanzienlijke mate van fytonutriënten en anti-oxidanten.
 • Sinds van de rijke en diverse fytonutriënten inhoud en superieure vitamine artikelen, aardbeien minimaliseren extra vetverbranding, mate van circulerende vetten die LDL omvat verlagen en totaal cholesterol, verlagen activiteit van ACE, een enzym dat bij overactieve bloed verhoogt kracht en daardoor verminderde bloed spanning. Ze hebben ook de mogelijkheid van hartkwaal en slag te minimaliseren.
 • Aardbeien zijn een uitzonderlijke anti-inflammatoire en daardoor profiteren bij colitis ulcerosa, artritis en oogaandoeningen, beschermen tegen cataract.
 • Regelmatige inname van aardbeien is geïdentificeerd te minderen met de gevaren van de soort twee diabetes. Veel belangrijker, Dit vertoont dat aardbeien zijn in staat om de bloedsuikerspiegel te verlagen. De polyfenolen worden beschouwd als het doel voor zijn.
 • het verminderen van de kans van de meeste vormen van kanker en tumoren, opnieuw vanwege de fantastische phytonutrient en antioxidant spectrum van vitaminen en mineralen.
 • Til de cognitieve functies bij het verkrijgen van oude mensen.
 • De zuren in het fruit te verwijderen vlekken van de tanden, versterken de tand en tandvlees.

 • Verbeter immuniteit, behouden huid jong, bevorderen pre natale gezondheid en fitness.
 • Zijn diureticum toe te schrijven aan de hogere gehalte aan kalium en ontgiften van het systeem.
 • aardbei Allergie

  Hoewel aardbeien zitten vol welzijn verstrekken van beloningen, maar sommige mensen laten duidelijk zien allergische reacties op ze te consumeren. Dit is met name het geval bij de paarse variëteit van aardbeien.

  Dit allergie is door een vorm van eiwit in de paarse aardbeien en genoemd OAS of orale allergie symptomen. De primaire laesies worden tentoongesteld in de lippen, mond en keel van de mondholte en nemen jeuk en zwelling, loopneus, niezen. Sommigen zullen misschien tekens in de ogen, zoals jeuk, roodheid en tranenvloed tonen.

  Anderen kunnen mogelijk maken veel ernstiger symptomen zoals astma, rhinitis en ademhalingsproblemen, misselijkheid en braken, krampen en diarree.

 • Koken aardbeien niet vernietigen of verwijderen van het allergeen of allergie die leidt tot eiwit. Het is dus duidelijk de grootste van aardbeien om te sturen in een soort.
 • Toch een witte waaier van aardbei, genaamd Tot dusver bestaat niet uit de verscheidenheid van eiwit of allergeen dat is in de rode waaier van aardbeien en dus niet leidt tot deze allergie bij mensen die allergisch zijn voor paarse aardbeien.
  Dit werd gevonden door de biochemici een analyse over op onderscheidende vormen van eiwitten in aardbeien, aan de Lund Universiteit in Zweden.
 • Range En Opslag

  Aardbeien zijn zeer bederfelijke en houden frisse nieuwe voor een paar dagen alleen. Kies voor bedrijf, schimmel-kosteloze, mollige bessen met een glanzende rode kleur en milieuvriendelijke caps.

  Aardbeien rijpen niet alleen na het kiezen, dus, vind alleen de rijpe degenen die levendig zijn in uiterlijk.

  Een goed rijpe bessen zal hebben ideale hoeveelheden vitamine C en fytonutriënten.

  Wetenschappelijke studies tonen aan dat aardbei opgeslagen gedurende twee dagen een significante vermindering van vitamine C en de poly-fenolen niet tonen . Ze kunnen worden opgeslagen in de koelkast voor 2 keer.

  Bevroren aardbeien goed te onderhouden voor ongeveer een kalenderjaar. Verhoog wat citroensap om hun kleur te behouden.

  Voor een optimale opslag concentraties van vitamine C, bevriezen hele bessen.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.