De Wellness Winsten van data of Chhuhara

. Alle rechten voorbehouden.

werkt met behulp van de datum planten en fruit

De hele dag boom is uiterst nuttig. Alle componenten zijn gebruikt in een soort of het ander.

Datums worden toegepast als voedingsmiddel. Ze kan heel goed worden gegeten als ze worden of kunnen worden gevuld met amandelen, walnoten, roomkaas, citroenschil enz. Ze kunnen ook worden gesneden en opgenomen om een ​​verscheidenheid aan gerechten. Datum notenbrood is een voorkeur verscheidenheid van een cent. Data worden ook verwerkt tot spreads, siropen, plakken, blokjes, poeder, azijn etc..

De dag palm wordt afgetapt voor palmwijn, rietsuiker en palmolie siroop. De jonge bladeren worden gekookt als groente. De bloemen zijn ook eetbaar. Fijngemalen zaden worden toegepast om brood te maken door het te mengen met bloem.

Dag zaden worden ook gebruikt als diervoeder. De bladeren onthullen gebruik maken hutten, matten, manden, liefhebbers en vele anderen. Dag zaad olie wordt toegepast in zeep en cosmetica. De bladscheden worden ingezet voor het maken van touwen, taaie stof, hoeden enzovoort. De vrucht stengel wordt gebruikt als benzine.

Voedingswaarde extra voordelen van Data

Data zijn snel verteerbaar en omdat ze zijn voorzien van standaard suikers, ze leveren prompt sterkte. Ze zijn rijk aan voedingsvezels en tannine. Zij omvatten ook anti-oxidanten beta caroteen, luteïne en zeaxanthine.

Ze zijn een uitstekende bron van zwavel, fosfor, ijzer, welvarend kalium, calcium, mangaan, koper en magnesium.

Ze hebben goede hoeveelheden Bcomplex natuurlijke vitaminen en vitamine K.

Welzijn Voordelen van Data

Twee derde van het gewicht van een data ‘is biologische suiker. Een eenzame datum heeft 23 energie en 5-6 data gelijk aan 1 portie fruit. Data zijn extra vet geen kosten, cholesterol vrij en natrium vrij.

De Amerikaanse meeste vormen van kanker De moderne samenleving stelt het nemen van 20 tot 35 gram vezels alledaagse en analyse heeft het die data hebben de grootste concentratie van polyfenolen onder gedroogde vruchten. Studie suggereert dat deze gedroogde vruchten gebruik van om glasvezel te leveren als ze zijn dicht aan vitaminen en mineralen en polyfenolen zo goed worden gemaakt.

Er wordt van uitgegaan dat het consumeren van 1 datum dag tot dag onderhoudt gezondheid van het oog en de geschiktheid voor het leven en stopt ook nachtblindheid.

Ook

 • Data in staat kan stellen zich te ontdoen van alcohol intoxicatie. Drink gewoon water waarin data zijn eerder is geweekt gedurende enkele uren.
 • Data werken als een afrodisiacum. Soak acht tot 10 data in geitenmelk ‘s nachts. Daaropvolgende vroege ochtend meng ze samen in de melk. Voorzien van een theelepel honing en een snufje kardemom poeder en verbruikt.
 • Data verminderen depressie en ook verrijken moedermelk. Als gevolg daarvan moeten ze op de checklist van gezondere voeding voor zogende moeders.
 • Data zijn praktisch voor zwangere vrouwen als ze verbeteren de baarmoeder partities. Ze helpen bij ongecompliceerde levering en lagere bloeden veel ook.
 • Een pasta gemaakt van honing en data is waardevol bij het beheren van diarree en dysenterie bij kinderen.
 • Data tegengaan hele lichaam zwakke plek. inname van 7 data levert ongeveer 70 mg calcium, 35 mg fosfor en 7 mg ijzer.
 • twee data gegeven om kinderen ‘s avonds in te nemen voor een aantal keer zal de praktijk van het bedplassen af ​​te sluiten.
 • In eerdere mensen die regelmatig drang van plassen met 2 data elke dag of een datum in de nacht met melk zal profiteren door de vermindering van deze frequentie.
 • stem die lang is gegaan hees, op bed tijd duren in een dag die is gekookt in melk en dan drinken van deze melk. Het zou de stem glashelder.
 • Dates zijn handig in het verlichten van ademnood. Omdat ze warm in moeder natuur bieden ze uit slijm en zijn waardevol voor de borst en longen. Kook 2-3 data in melk tot ze zacht .. Consumeer de data en verbruiken de melk.
 • Data en melk in staat om ponden te verbeteren. Geniet 2 data in melk. mengen wanneer glad. Consumeer deze melk aan gewicht en kracht te verbeteren.
 • De zaden van de data te overwinnen Styes. Maal het zaad van 1 dag met H2O en te gebruiken op de getroffen locatie 2-3 momenten elke dag.
 • Voor hoofdpijn ingeroepen, grind 1 dag zaad met drinkwater en implementeren op het voorhoofd voor hulp.
 • Met behulp van twee data van dag tot dag is nuttig bij het doorbreken van niersteen zo heel goed als het verlichten van slechts een van de rugpijn ook.
 • een aantal extra Welzijn positieve aspecten van de data

  data en constipatie

  Data fungeren als een uitstekende laxeermiddel vanwege hun grote fiber artikelen. Ze bevorderen de stoelgang

  Een persoon 3 data kan verbruiken en drinken warm water onmiddellijk na deze. Doe dit ‘s ochtends vroeg en’ s avonds. Als data zijn echt hard ze kunnen worden gekookt in melk en vervolgens opgegeten en de melk dronken achteraf.

  Data en diabetische problemen

  Een analyseren op voedzame en stijl 2 diabetische personen op het gebruik van vijf soorten data bekendgemaakt dat de consumptie van deze data door team diabetesindividuen ‘niet te verhogen bloedsuikerspiegel bedragen aanzienlijk als in tegenstelling tot deze in de gezonde groep. Geconcludeerd werd dat deze data kunnen krijgen met diabetes problemen toen samen genomen met een gezonde en evenwichtige voeding plan.
  Studie het hier genoemde onderzoek

  Data bestaan ​​uit suiker, veel meer in de vorm van fructose veel meer dan glucose. Glucose verhoogt bloedsuikerspiegel graden snel en vereist insuline om te kunnen worden gemetaboliseerd. Fructose anderzijds gemakkelijk vastgesteld beschadigd in het hele lichaam en ofwel insuline gemetaboliseerd vereisen. Het gaat recht naar de lever en ontvangt gemetaboliseerd en niet bloedsuikerspiegel verhogen.

  De oplosbare vezel bèta glucan van data ook bezuinigingen opname van glucose uit de darm leidt tot het verminderen van de bloedsuikerspiegel.
  Lees het onderscheid met betrekking tot glucose en fructose hier.

  Data en kanker

  Inname van data vermindert het gevaar van abdominale meeste vormen van kanker als gevolg evenals het bestaan ​​van zuivere vezels en de enorme concentratie polyfenolen. De woestijn-Arabieren hebben een echt lagere incidentie van kanker en ze routinematig nemen van data.

  Data En Hart

  Data versterkt het hart. Dompel een aantal data overnachting in drinkwater. Aankomende ochtend meng ze goed en verbruikt. Beschouw twee tot 3 lesuren per week.

  Data zijn hoger in kalium en ook vrijwel nihil in natrium. Dit houdt het hart spierweefsel in fantastische conditie zo goed als bezuinigingen bloed kracht.

  Data en overgewicht

  Data omvat veel voedingsstoffen. Inname van een aantal data waarop honger biedt het gehele lichaam van de nodige suiker en stopt hongergevoel terwijl de Beta D Glucan vezel houdt de buik hele langere, zo efficiënt verlagen van voedsel gebruik en de daaruit voortvloeiende vet bereiken.
  Data, dus kan worden gebruikt om te winnen in het beschermen tegen obesitas.

  Data en cholesterol

  Data hebben een onderscheidend vezel, Beta D-glucan, Deze vezel voorkomt opname van cholesterol uit de darm en dus verlaagt cholesterolgehalte .

  Category: Supplementen

  Comments are closed.