De Welzijn positieve aspecten van Magnesium – Quiet De Spiermassa, Hersenen en Acne

Magnesium – De A moet Mineral hebben

Magnesium is een macro mineraal dat stroom in aanzienlijke hoeveelheden in ons systeem ongeveer vijfentwintig gram in het gehele lichaam van een volwassene. Het is de vierde meest voorkomende mineraal in ons systeem.

Ook kan worden genoemd een elektrolyt zoals het vergoten ons zweet, de identieke wijze, kalium, natrium, chloride etc. verloren.

Magnesium wordt gevraagd in de efficiëntie van meer dan driehonderd biochemische reacties in ons lichaam. Van meer dan 300 verschillende enzymen nodig magnesium hun functies vervullen.

Onze beenderen bestaan ​​uit ongeveer 60-65% magnesium hoewel de spieren ongeveer vijfentwintig% met ongeveer 6-7% is er in de cellen. Zowat een% van magnesium is actueel in ons bloed. Daarom is een bloed neem een ​​kijkje op voor magnesium repliceert niet op de juiste manier de mate van magnesium in het menselijk lichaam. De meeste situaties de serum bedragen tentoonstelling magnesium in typische grenzen en dus een valse verslag van de hoeveelheid magnesium in het hele lichaam te geven.

Magnesium zal helpen in de productie en het gebruik van energie, productie van hormonen die zijn kritische efficiëntie bestuurt vitale lichaam mogelijkheden en zal helpen bij het geschikte contractie en rust spiermassa.

De relevantie van magnesium kan worden begrepen uit het feit dat een tekort aan magnesium resulteert in kleine bloed calcium en kleine kalium.

Het hart, nieren, lever, zenuwstelsel procedure, endocriene methode, spiermassa, spijsvertering procedure en de hersenen, moeten allemaal magnesium grondig functionaliteit. Het is om die reden, puur natuurlijk om dat magnesium sluiten, voert een cruciale doelstelling in het stoppen van aandoeningen en problemen die komen we op elke dag, hetzij door te luisteren naar over het of blijvende het zelf.

Magnesium bekeerlingen vitamine D tot zijn levendige soort, zodat calcium kan worden geabsorbeerd. Het is ook noodzakelijk voor vetverbranding capaciteit van calcium en ook regelt calcium transport.

Calcium regelt samentrekkingen terwijl magnesium controles vrije tijd van het spierweefsel. Ook, hoewel magnesium is nodig door het hele lichaam om te genieten van calcium, het concurreert ook met calcium te krijgen alleen geabsorbeerd. Daarom is het belangrijk om alle calcium en magnesium bedragen ideaal in het systeem te behouden.

Magnesium is niet ingebouwd in het lichaam en dus de waarde ervan Aanbevolen eten plan of aanvulling vinden krijgt allemaal . extra nodig

Magnesium eist

De voorgestelde dagelijkse specificaties van magnesium zijn:

For Kids

 • 1-3 decennia vorige: tachtig milligram
 • 4 – acht jaar verouderd: honderd dertig milligram
 • 9-13 lange tijd afgelopen: 240 milligram
 • veertien – 18 verschillende jaar (jongens): 410 milligram
 • 14-18 yrs vorige (vrouwen): 360 milligram
 • volwassen mannen – vierhonderd tot 420 milligram

  Adult meisjes – 310-320 milligram

  Zwangerschap -: 350-400 milligram

  Borstvoeding vrouwen: 310-360 milligram

  Resource: http:// www.nlm.nih.gov

  Uit de mooie veel ziekten en kwalen die magnesiumtekort heeft een effect op, ik checklist in dit artikel 12 van hen, die zijn echt gemeen en hun relatie tot magnesium.

  Magnesium is essentieel voor het metabolisme van de B complex vitaminen. Deze vitamines worden gezocht voor het maken van enzymen en opnieuw magnesium moet ook de gewenste enzymen die vertering, absorptie en het gebruik van eiwitten, koolhydraten en vetten.

  Reguleren Wanneer magnesium deficiënt correct assimilatie van voedingsstoffen activeren belemmerd, top tot overeten en obesitas. Te veel eten is ook het gevolg van het menselijk lichaam verlangen de vitaminen en mineralen die het mist. Maar te veel eten van de verkeerde voeding leidt tot de consumptie van veel meer calorieën en dat is waarom verkrijgen in vet.

  Bewerkte levensmiddelen, als voorbeeld zijn de oorzaak van problemen met het gewicht als ze vallen beperkt van de essentiële voedingsstoffen, wanneer zij zich aanzienlijk in calorieën, beide even van die leidraad te verbeteren in vet.

  Als de mate van magnesium optimaal zijn, juist het metabolisme van de B gecompliceerde vitamines is gewaarborgd. Dit biedt een ervaring van volheid, controleert overeten en overgewicht te krijgen. De verbetering van de energie opwekking (simpelweg omdat de juiste hoeveelheid geld aan magnesium in het hele lichaam), zal helpen om het gehele lichaam te oefenen veel te verhogen en helpt vet daling.

  Ook, zoals magnesium helpt bij het opname van glucose in de cellen voor het creëren van energie voorkomt glucose fasen te verhogen en te krijgen opgeslagen als vet.

  Een studie die in het tijdschrift van de American Geriatric Cultuur (november Vol vijftig drie, No11, pp 1875-1880) op 70 tot 79 jaar oud verouderd vrijwilligers, bleek dat een groter verbruik van magnesium verhoogde de botdichtheid bij mannen en gals.

  Magnesium is ook aangetoond dat ondersteunen calcium stofwisseling en het behoud van de juiste calcium balans in het lichaam.


  Fibromyalgie is geen ziekte maar een syndroom, een assortiment van borden. Er komt veel pijn en tederheid van de gewrichten. Slumber verstoringen zijn terugkerende vooral om constante vermoeidheid of uitputting die niet afwezig verder gaat met ontspanning.

  Ook mensen met fibromyalgie ervaren van problemen, melancholie, IBS, paniek en vele anderen.

  Magnesium is een natuurlijke zenuw en spier massa relaxerend, Het helpt bij het verlagen van pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, krampen, stam enz.

  Magnesium concentraties moeten optimaal op alle situaties. Dit resulteert in het zijn alle veel meer cruciaal in de zwangerschap bij de waarheid ze ideaal te zijn, zelfs vóór de levering. Magnesium helpt bij het voorkomen vroegtijdige weeën, vermindert het gevaar van de zich ontwikkelende foetus van worstelen hersenverlamming en plotselinge peuter stervende syndroom.

  Tekenen of symptomen zoals krampen, slapeloosheid, stemmingsschommelingen, vochtretentie, rugpijn ervaren voor de duur van die zwanger zijn tekenen of symptomen van magnesiumtekort.

  Magnesiumsulfaat een remedie voorkeur wordt gegeven aan pre eclampsie te voorkomen en eclampsie een toxicose van de zwangerschap is geweest.

  Een limiet van 350 mg magnesium is aanbevolen voor zwangere vrouwen. Verwacht meiden moeten toch raadplegen hun medische professional voor het begin van magnesium suppletie.

  Stress kan uitkomst in spanningshoofdpijn vooral tot het verscherpen van de nek spierweefsel en hoofdhuid spierweefsel. Magnesium helpt bij het kalmeren van deze stress-complicaties en ook migraine door:.

 • plezierig het bloed de bloedvaten dienen om ze te vergroten, zodat het verminderen van de contracties en spasmen die leiden tot migraine
 • balanceren van de geest neurotransmitters.
 • voorkomen vaststellen van melkzuur, door troosten spiergroepen die ook vermindert de pijn.
 • blokkeren overmatige samenklontering van bloedplaatjes die kleine stolsels dat kan blokkeren vormen de bloedvaten en leiden tot pijnlijke problemen.
 • Magnesiumsulfaat vanwege zijn osmotische resultaat in de darmen, trekt water uit de andere weefsels, in de darmen en stimuleert peristaltiek om constipatie te minimaliseren. Dit onderzoek is geplaatst in de Magnesium Analysis Journal, 1996 uitdaging.

  Magnesium citraat heeft de vergelijkbare laxerende resultaat en wist de darmen in een paar van enkele uren.

  Magnesium verbetert de long vermogen en hetzij omdat het verbeteren van de ademhaling uitvoeren verminderde kans luchtweg hyperreactiviteit en minimale piepen.

  Het versterkt ook de reactie van de bronchiën methacholine de chemische uitvoert die de vernauwing van de bronchiën.

  Magnesium reguleert de angstige procedure. Wanneer magnesium is gebrekkig, de angstige programma krijgt dan gestimuleerd waardoor de druk.

  Stress leidt tot lancering van adrenaline en cortisol. Extra van deze zijn erkend leiden tot overgewicht te verwerven en problemen met het gewicht van andere gezondheids-en fitness problemen.

  Om de druk te voorkomen, de best mogelijke reeksen van magnesium zijn zeer nodig.

  Diabetes succes onder ontoereikende productie van insuline of inefficiënt gebruik van insuline. Een tekort aan magnesium veroorzaakt insuline en glucose concentraties te stijgen in het bloed. De overtollige glucose wordt opgeslagen als vet als magnesium die nodig is om te duwen dit glucose in de cellen voor elektrische energie creëren, is ontdekt op zoek.

  Overmatige van insuline en glucose gekwalificeerde prospects om diabetes speciaal ras twee diabetes problemen. Routinematig, zeer lage stadia van magnesium worden gezien bij mensen met stijl twee diabetes problemen.

  Calcitonine is een hormoon dat de afzetting van calcium bevordert in de botten en tanden maar op de dezelfde tijd vermijden van de afzetting van calcium in de gewrichten en andere gevoelige weefsel.

  De productie van calcitonine wordt gestimuleerd door magnesium. Een afwezigheid van magnesium voorkomt dat calcium momenteel afgezet in de botten en tanden. Men heeft ontdekt dat alle met rottende tanden en osteoporose hebben lagere concentraties magnesium in de botten en tanden.

  In gewrichtsaandoeningen buitensporige calcium in de gewrichten, maar niet voldoende in de botten. Dus als magnesium wordt aangevuld, de calcitonine dus maakte elimineert calcium uit de gewrichten en afzettingen in de botten.

  Magnesium balanceert de hormonen hormonale onbalans is slechts een oorzaak van acne. Magnesium vermindert ook stress en is anti-inflammatoire in actie. Ook geneest constipatie die weer is een persoon van het brengt van puistjes.

  Magnesium citraat elimineert H2O uit de poriën en de huid en weefsels. Vandaar dat bij personen met een vette huid het vermindert overtollig vocht.

  Voor de behandeling van puistjes, het is meer om 1 element magnesium en 2 delen calcium en alleen deze te nemen met vitamine C om het veel meer bio beschikbaar te maken .

  Enkele typische tekenen van magnesiumtekort

 • Complicaties
 • Lack Of Hunger
 • Constipatie
 • Spiermassa Krampen
 • Voortdurende pijn (rugpijn / Gespierd Suffering)
 • Melancholy
 • Vermoeidheid
 • Slumber Issues
 • Stress en angst
 • Gewicht problemen
 • Sommige Magnesium Punten

 • Koken en verwerking vernietigt magnesium zelfs in superieure magnesium levensmiddel.
 • Verwerking van maaltijden zoals granen krijgt ontdoen van tachtig-97% magnesium, van oliën en suiker elimineert alle magnesium.
 • Suiker, koffie, drank, en grote eiwit in eten plan leiden tot een minimum beperkt magnesium graden in het gehele lichaam.
 • tekort aan magnesium vermindert vitamine D effectivenesss.
 • Calcium inname verstoken van magnesium is een gevaar voor de gezondheid.
 • Calcium magnesium verhouding is cruciaal.
 • Ons dieet is een tekort aan magnesium.
 • tekort aan magnesium leidt naar de kindertijd overgewicht.
 • Vitamine D helpt bij de absorptie van magnesium . Dat is waarom het wordt verbeterd om een ​​mix van vitamine D en magnesium te eten.
 • Vitamine B gevorderd is nodig voor een optimale opname van magnesium.
 • Magnesium is groter geabsorbeerd wanneer gegeten met levensmiddelen.
 • Magnesiumoxide wordt onvoldoende geabsorbeerd wanneer gegeten met voedsel.
 • Calcium moet echt samen gegeten met magnesium als ieder helpen om botten te ontwikkelen. Ook calcium helpt het management tot op zekere hoogte het laxerende effect van magnesium.
 • aantal fantastische Dietary middelen van Magnesium

  Sommige aspecten die Laten magnesiumtekort

 • Gespecificeerd remedies voor hartkwaal en astma, start handvat drugs, diuretica.
 • Frisdranken en cafeïnehoudende dranken.
 • maaltijden verwerkt.
 • Lage magnesium gewichtsverlies plannen.
 • Calcium voedingssupplementen.
 • Smooth drinkwater.
 • dingen die kunnen verbeteren gevoeligheid voor magnesiumtekort

 • Alcoholgebruik.
 • spijsverteringsaandoeningen.
 • Psychologische zorg of angst als gevolg van chirurgische ingreep, lever aandoening of brandwonden.
 • Aging
 • extra voordelen van Magnesium Voedingssupplementen

  Het punt dat magnesium is een onderdeel van de honderden van mogelijkheden en ook dat het grootste deel van de menselijke bevolking verbruikt eten plan dat is een tekort aan magnesium (volgens een rapport van de WHO), is het essentieel dat magnesium suppletie is toevlucht te worden.

  De toegevoegde voordelen van magnesium supplementen en hun verschillende rassen zijn:.

 • Kies voor de aanvulling die voldoet u het meest effectief in zinnen van comfort, biologische beschikbaarheid en de afwezigheid van facet uitkomsten

  Referenties

 • http://www.naturalnews.com/026857_magnesium_body weight_being overweight.html
 • http://www.naturalnews.com/036049_magnesium_excess weight_decline_get ontdoen of.html
 • en itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum
 • Britton, John et al.. Nutritional magnesium, long opereren, piepende ademhaling, en hyperreactiviteit van de luchtwegen in een willekeurige volwassen inwoners monster. The Lancet, Vol. 344, augustus zes, 1994, pp 357-tweeënzestig
 • Bron: Journal of bronchiale astma
  februari 2010, Hoeveelheid zevenenveertig, Situatie een, Homepages drieëntachtig-92
  ‘ invloed van orale magnesium suppletie op de maatregelen van de luchtwegweerstand en de subjectieve beoordeling van bronchiale astma reguleren en van hoge kwaliteit van het dagelijks leven bij mannen en vrouwen met een delicaat gemiddelde bronchiale astma: een gerandomiseerde placebo-gecontroleerde demo ‘
  Authors: AG Kazakken, JY Uriu-Adams, T.E. Albertson, S.F. Shenoy, J.S. Stern
 • http://www.straightforward-immune-overall health.com/fibromyalgia-and-magnesium.html
 • -. Een eigen rekening
 • http://www.umm.edu/altmed/article content/magnesium-000313.htm
 • http://www.most cancers.org/Cure/TreatmentsandSideEffects/GuidetoCancerDrugs/magnesium-citrate
 • ‘Journal van de Amerikaanse faculteit Voeding: ‘Remmende resultaten van zink op magnesium balans en absorptie van magnesium in persoon H. Spencer et al. oktober 1994
 • .’ American Journal of Clinical Voeding: ‘Magnesium consumptie en plasmaconcentraties van markers systemische inflammatie en endotheliale dysfunctie in dames Yiqing Tune et al. april 2007
 • Zits nuttige bron Midden-Online:.. Vitamine oplossingen voor acne
 • strong>

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.