De Worth Borstelen een Honden Enamel

hoektanden Nooit heb Thumbs-ze zijn niet in staat te poetsen op hun Beschikken!

Gezien het feit dat we waren allemaal jonge, onze moeders en vaders hebben ingeprent in onze mindsalong met onze tandartsen en mondhygiëne commercials dat poetsen je tanden is cruciaal. We namen die zin als evangelie. We hebben zelfs geleerd om ‘s ochtends en’ s avonds regime, die flossen en het meest waarschijnlijk mondwater bevat hebben. Naarmate de technologie en studie verdiept, hebben we extra glazuur witmakers, mond bewakers, fluoride spoelingen, elektrisch aangedreven tandenborstels, drinkwater foto’s en een aantal nog veel meer andere preventieve behandeling voor onze tanden en tandvlees.

Hoewel er wordt de schoonheid voordeel van grote tand, veel belangrijker, voorzichtiger onderhoud van tand en tandvlees is het een persoon detail we kunnen doen om de gezondheid en fitness valkuilen te voorkomen.

Onvoldoende bewaard glazuur kan leiden tot problemen, tandpijn, keel bacteriële infecties, hart-en vaatziekten, buik uitdagingen en dus aanzienlijk meer.

Dus, gezien het feit dat onze harige vriendjes met deze exacte risico’s kunnen zetten, zou het niet de perceptie dat onze honden hebben een regime van hun hebben?

Er zijn veel meningen revolving over het plaatsen van uw huisdier onder narcose om een ​​geschikte tandheelkundige gedaan door uw dierenarts hebben. Af en toe kan het nodig zijn, maar er zijn dingen die je kunt doen om te zorgen voor glazuur van uw hond vanaf het moment dat je hen in uw woning.

Het snel poetsen hun tanden kunnen zijn. Wees er absoluut zeker een tandenborstel gebruiken met tedere borstelharen samen met tandpasta ontwikkeld voor honden. Normale tandpasta kan leiden tot gevaren voor de gezondheid van uw hond, maar er is veel op de markt bedoeld voor je harige goede vriend. Just check out met uw dierenarts initiaal voor hun suggesties. Zoals je misschien al geraden, de tandpasta voor honden zijn er in verschillende smaken, dit soort als rundvlees, zalm, haan en de lever. Ik ben zeker dat er een heel stuk veel meer op de industrie die gehemelte van uw pup zal voldoen.

Vanaf ontmoeting, kan ik zeggen dat dit heeft gewerkt voor een bepaalde van onze pups. Wij keurden haar als een hond en geborsteld haar tand met honden enzymatische tandenborstel uit werkdag slechts een. Gelukkig voor ons, ze vond het en keek vooruit naar het werken dag en nacht. Haar tand nooit geleid tot een uitdaging en belandde zo wit als een puppy, zelfs in haar laatste decennia.

Andere honden die we in hun volwassen jaren hebben aangenomen hebben niet zo eenvoudig geweest. Zij mogen niet de tandenborstel accepteren 1, maar je kan beetje bij beetje beginnen met je vinger (als zeer lang als u zeker weet dat ze niet zouden brok)! Dan voorzichtig introduceren de tandenborstel. Als zij op geen enkele wijze te toegepast om de tandenborstel, zijn er toch andere items die u kunt doen. Converse met uw dierenarts over tandpasta, antiseptisch enzymatische gels, druppels te verspreiden in hun drinkwater kom, op hun tandvlees of in hun voedsel. Een groot aantal van deze items te doen hulp en indien gebruikt met de dag, kan hulp onderhouden van uw hond glazuur gezonder.

Een andere haalbare optie te begeleiden in de zorg voor glazuur van uw hond en het tandvlees zijn Rawhide botten. Deze zijn beschikbaar in alle stijlen en maten en bijstand nemen plaque. De 1 kwestie die u wilt bekijken uit voor, niettemin, is de productie gegarandeerd dat uw pup niet slikken de zeer kleine onderdelen, of een groot stuk voor die kwestie, omdat dit kan leiden tot een verstikkingsgevaar opleveren.

Het is een uitstekend plan om te bespreken om uw dierenarts ervaren over de meest effectieve oplossingen voor uw hond optimale welzijn van tevoren begin niet met de gezondheidszorg programma.

Category: Supplementen

Comments are closed.