De zes Worst Food artikelen voor uw Enamel

Wilt u ernstig over uw tand behandeling te krijgen, sturen duidelijk van extreme hoeveelheden van bepaalde voedingsmiddelen kan eventueel helpen uw glimlach gaan glimmen voor meerdere jaren aan te komen. Maaltijden hele van zuren, en suikerhoudende degenen die blijven hangen op je parelwitte tanden voor lange intervallen van tijd, de belangrijkste van de checklist van gerechten die negatief is voor je tanden.

Frisdranken en Sportactiviteiten Dranken
Dranken met veel suiker, zoals frisdrank, sportdranken, en gezoete thee kan het glazuur baden in een continue laag van zuur. Dit is de reden dat we sip deze dranken meer dan tijd, waardoor de emaille 20 tot 30 minuten significante suiker en zuur. Een 2008 College van Iowa beoordeling bevestigd dat glazuur don versterkt na een 25 uur steil in dit soort dranken. In waarheid, Gatorade bovenaan de studies ‘record met Crimson Bull, Coke, en voedsel plan Coke sloot begeleiden.

Moeilijk snoepjes
Sweet dat je zuigen op zijn belabberd voor uw mondelinge gezondheid en fitness, omdat zij, net suikerhoudende dranken, ook rond blijven voor een langdurige hoewel ze verzachten. Harde snoepjes ook uw tand-stick aanbieden-zuur maken van micro-organisme een prospect om uw choppers kwetsen. Ook een flink aantal soorten harde snoep bestaat uit citroenzuur, een bekende tand dader.

Chewy snoepjes
Sticky snoepjes, zoals gummy wormen, Taffy, of jellybeans , zijn erg verschrikkelijk voor de tanden. Ze smakelijke traktaties ook rekening zal = een heel lange tijd om in uw mond oplossen, wat leidt tot de micro-organismen te voeden met de suiker die jassen alles. Bitter en taai zoet zijn nog erger, omdat ze de toegevoegde ten koste van het eroderen zuren, suikers, en micro-organismen op het exacte tijdstip.

Citrus
Hoewel citrusvruchten en haar sappen kan een goed aanbod van vitamine C zijn en behouden weg scheurbuik, het is echt niet zo ongelooflijk warm voor je tanden. Grapefruit en citroen sap zijn de ergste vormen, want zij zijn de meest zure, In feite hadden ze gevonden in een herziening in 2008 van invloed glazuur het meest. Sinaasappelsap, een beetje minder zure oplossing, is groter voor u en sommige soorten zich in supermarkten hebben calcium en vitamine D, die kan beide even profiteren tand.

Pickles
Azijn, die wordt gebruikt in het inleggen zowat alles, is volledig van zuur. Het is echt de reden waarom we graag de knapperige dills en mini snoepjes. Diverse soorten augurken hebben ook suiker toegevoegd om ze zo effectief. A 2004 Engels beoordeling bleek dat de inname van pickles veel meer dan een keer per dag een verbetering van de kansen van het glazuur op door 85 procent. De meesten van ons niet proberen om augurken die vaak van de opleiding te eten, en gewoon af en toe snoepen aan ingelegde hoogstandjes is niet schadelijk.

Koffie
Alle espresso vlekken. Je hebt gemerkt dat uw leeftijd mokken met die bruine strepen in hen. Effectief, uw email zijn niet anders. Espresso vlekken kan behoorlijk bestand tegen borstelen en de vlekken zelf kunnen plakkerig zijn, die kunnen aantrekken in kiemen en deeltjes van maaltijden. Wetenschappelijke tests hebben zelfs aangetoond dat espresso is nog veel meer vlekken dan tabak op de tanden. Espresso kan ook heel zuur zijn en tal van mensen suiker bevatten ook hun brouwsel, het genereren van deze problemen voor de tanden.

Eli Madrone is een freelance schrijver die blogs over wellness, reizen en etenswaren. Hij leerde over voedingsmiddelen die slecht is voor glazuur van Dr Richard L. Dietrich, een Portland OR Tandarts

zijn

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.