Deepak Chopra onthult trucs voor eenvoudige lichaamsgewicht daling Dr Oz

Dr Mehmet Oz is maatjes met veel filmster gezondheid en fitness-experts, maar normaal gesproken komen ze op zijn display om dieetprogramma doseren en oefenen hulp sessie voor de kijkers.

Op vijftien november, Dr Deepak Chopra kwam op de Dr Oz Present te concentreren op zijn eigen lichaamsgewicht-reductie strijd en hoe hij klaar om kilo’s gemakkelijk te elimineren door middel van bewust was dat en meditatie.

Deepak geïnstrueerd Dr Oz ervoer hij verkregen £ 20. gedurende de afgelopen paar een lange tijd door te zinloze voeden op, een drukke doen het werk plannen en zwakke slaap gedrag.

Chopra, zesenzestig, verklaarde het vet verwerven voorgedaan als gevolg van het feit dat hij was geen ‘t beschietingen uit voorlichting aan verhongering signalen van zijn lichaam, en werd snel wijzigen van zichzelf in slaap.

Afwezigheid van rust verstoort de honger-regulerende hormonen ghreline en leptine, en brengt buik overtollig vet opslag .

Chopra verklaarde indachtig hebben, stress, en meditatie leidde tot een moeiteloos 20 kilo overgewicht verminderen. Deepak vervolgens gedeeld met Dr Oz een aantal eenvoudige manieren voor het herwinnen van de leiding van je dieet en wellness, die hij sprak dan in zijn nieuwe reserve, ‘What Are You Hungry For?’

Onder de aanbevelingen Chopra gedeelde omvatten het volgende:.

 • Realiseer je als je emotie psychologische
 • Zal niet nemen als je echt het gevoel negatieve gevoelens zoals schuld, schande of woede
 • Alleen consumeren wanneer je lichamelijk honger.
 • niet multitasken bij inname.
 • Blijf uit de buurt van verwerkte voedingsmiddelen.
 • Probeer natuurlijk elke keer eten haalbaar.
 • Probeer meditatie. Ga rustig zitten gedurende 10-15 minuten tot afzonderlijke je hersenen.
 • Chopra geadviseerd ook consumeren gember thee, die stofwisseling verhoogt, maakt kom je totaal te voelen, en de spijsvertering. Hij beweerde dat mensen die overgewicht daling moet etnische levensmiddelen bevatten dit soort als Indiase, Mexicaanse en Thaise keuken in hun gewichtsverlies plannen simpelweg omdat deze voedingsmiddelen hebben voedzame kruiden die stofwisseling verbeteren, strijd ontsteking, en verbranden ongewenst vet.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.