Deepak Chopra spreekt van twintig pond gewichtsvermindering: Zijn voedsel plan en yoga oefening routine trucs

Dr Deepak Chopra is een gerenommeerde gezondheids-en fitness-specialist die lang heeft gepleit voor een voedzaam dieet programma en typische lichaamsbeweging, dus hij was stomverbaasd om te ontdekken dat hij ervaren opgedaan £ 20 in de loop van de vorige paar enkele jaren zonder het te weten.

‘Ik droeg twintig extra ponden,’ Dr Chopra legde Philly.com november veertien. ‘Het was bijna niets in het bijzonder, gewoon onzorgvuldig eten.’

Chopra genoemde niet vinden voldoende snooze ook bijgedragen aan zijn overgewicht te bereiken, vanwege de katastrofisch invloed op de drang naar voedsel regulerende hormonen ghreline en leptine .

verwerven meer dan genoeg slaap is echt cruciaal. Een gebrek aan snooze gooit het evenwicht waarbij twee hormonen, ghreline en leptine, die aansprakelijk is voor het bouwen van je echt honger en geheel zijn. Een tekort aan snooze leidt in wezen om extra vet buik.

Deepak, 66, noemde hij was klaar om het overtollige gewicht gemakkelijk te laten vallen door middel van bewust consumeren, portie beheer en meditatie.

‘Nadat begon ik voel me veel meer â €’ bewustzijn nemen in â € ‘ik gemakkelijk vallen de kilo’s,’ zei hij. ‘Ik vroeg me af, ‘Wat ben ik hongerig voor?’ Ik gecentreerd veel meer op slaap en beweging. Ik nooit overwegen een taxi of liften of roltrappen. ‘

Deepak is niet alleen een training fanatiek, maar trainen in de gezondheids-en fitnesscentrum en doet tal van yoga . Net als zijn yoga-toegewijde partner Donna Karan, Chopra procedures yoga voor de twee fysieke en psychologische welzijn.

De lichamelijke aspecten van yoga ernstig ontplofte in de VS, maar dat is slechts een bepaalde factor van yoga. Er is yoga of meditatie, zelf-herkenning yoga, yoga van voorkeur en mededogen, yoga van het intellect, karma yoga. Yoga betekent meestal ‘unie.’ Om je zelf met de bron te verenigen. Het is echt aanzienlijk groter is dan wat de meeste mannen en vrouwen begrijpen dat het is. ‘

Chopra, een arts en holistische gezondheid en fitness expert, deelt zijn overtollig gewichtsverlies, dieet en yoga suggesties in zijn nieuwe boek, What Are You Hungry For? Hij meldde het hebben van een duidelijke regeling dieet vrij van verwerkte maaltijden, en steeds op de hoogte te niet grot in om emotionele nemen in wil bijgevolg in een snelle overgewicht verminderen en een optimale gezondheid.

‘Alleen verbruiken wanneer je fysiek honger, ‘zei hij.’ Niet multitasken en proberen te eten. Blijf uit de buurt van de punten met labels: bevroren, ingeblikt, verontreinigde, onnatuurlijke levensmiddel geheel van conserveringsmiddelen en chemische stoffen. Eet natuurlijk. ‘

Chopra sprak over zijn overtollig gewicht-verlies geheimen op de 15 november aflevering van de Dr Oz Exhibit.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.