Definitie van Afhankelijk voor Welzijn Insurance

Voor het bepalen van de ziektekostenverzekering bescherming beleid in aanmerking te komen, is je vrouw of man normaal gesproken beschouwd als een afhankelijke. Ongeacht de verscheidenheid van de gezondheidszorg voor te bereiden u koopt, of die uw werkgever presenteert, kunt u uw echtgenoot te nemen over dat programma. Als scheiding optreedt, uw toenmalige ex-vrouw of man is niet langer bevoegd om de bescherming minder dan uw strategie te ontvangen. Voor facturatie en facturatie uniformiteit, zullen de meeste gezondheid en fitness dekking bedrijven gaan naar beloften betalen en verzekeren uw ex-vrouw of man voor de rest van de maand waarin de echtscheiding is afgerond. Aan het einde van die periode van dertig dagen, zal uw ex-vrouw of man niet verlengd worden beveiligd door uw welzijn verzekering plan dekking, en de provider zal niet betalen op verklaringen meer.

Niet elke staat of verzekeringsdekking bedrijfsleven vindt binnenlandse partners als ten laste gekwalificeerd voor de gezondheid en fitness verzekering dekking te verkrijgen. De zorg van binnenlandse vennootschappen en bescherming verzekeringen blijft een voortdurend controversieel debat. Dit is met name echt als de binnenlandse partnerschap dezelfde-gemeenschap partners zal betrekken. Tal van staten en verzekeringen maatschappijen hebben ervoor gekozen om de binnenlandse deelnemingen zien als ten laste geschikt voor bescherming, maar alleen als de belangrijkste verzekerde kunnen leveren bewijs van de stabiliteit en de lengte van de relatie is. Die vervoerders die extra voordelen zal leveren aan koppels van hetzelfde geslacht normaal bellen voor de presentatie van een relatie certificaat, zelfs als de staat waarin je leeft niet het homohuwelijk te helpen. Opmerkelijk verschillende verzekeringsmaatschappijen weerstaan ​​maskeren heteroseksuele binnenlandse deelnemingen veel meer dan homoseksuele metgezellen, en beperken man-vrouw enkele partners van het krijgen van extra voordelen.

Gezondheid en fitness verzekeringen bedrijven meestal bekijk uw kleine kinderen als persoon ten laste. De definitie van ‘kleine kinderen’ in dit scenario wordt uitgebreid naar uw biologische bloed jonge kinderen, heeft kleine kinderen en zelfs stap-kinderen omvatten. De het grootste deel van wellness verzekering plan richtlijnen kosten niet een grotere kwaliteit voor gezinnen met jonge kinderen extra dan om mensen met veel minder. Als je tien jonge kinderen, zou je plan topkwaliteit niet groter dan wanneer je slechts een kind meegemaakt. Uw jonge kinderen worden gezien als familieleden en kunnen worden gedekt door uw wellness bestrijkingsstrategie ongeacht ongeacht of zij werkelijk leven in uw huishouden. Dit is het meest algemeen getuige net na een echtscheiding, waar een bepaalde moeder of vader is vereist om bescherming gezondheidszorg te presenteren, maar ook niet verleend huishouden hechtenis. Niettemin, bij het overwegen van stiefkinderen, als uw 2e huwelijk eindigt ook in een scheiding, de biologische kleintjes van uw volgende ex-man of vrouw zijn geen langere gedachte van uw individuele kinderen en zijn dan niet in aanmerking komen om bekleed door uw systeem.

Meer puzzelen en complicerende de definitie van een afhankelijke voor welzijn verzekering positieve aspecten is het bestaan ​​van kinderen binnen van een binnenlandse vennootschap. De biologische en geadopteerde kinderen van de belangrijkste verzekerde kan worden beschermd met out probleem. Aan de andere kant, de complicatie treedt op wanneer uw binnenlandse man of vrouw heeft zijn kinderen krijgen. Als uw echtgenoot of echtgenote is van exact dezelfde geslachtsgemeenschap, en uw verzekeraar geneigd is om bescherming te verlengen tot die mens, dan ook van je partner kleine kinderen in precies de definitie van een geschikte laste moet niet zo goed moeilijk zijn. Helaas is er geen garantie dat een verzekering bedrijf kleintjes uw binnenlandse partner zal bepalen als gekwalificeerde personen ten laste, ongeacht ongeacht of uw partner wordt beschermd. De definitie van afhankelijke, bij het overwegen van jongeren van een binnenlandse partner, kan worden puzzelen en veeleisend naar een wellness-verzekering plan provider, en is er vaak een stijve plaat van criteria die in de aankoop moet worden voldaan om in vorm binnen de grenzen van het bedrijf definitie.

Elke kleintjes die worden geacht geschikt laste van uw algehele gezondheid verzekeringen vervoerder zal alleen worden gezien als deze, totdat ze uiteindelijk zijn onpartijdig. Het uitgebreide leeuwendeel van staten en dekking corporaties detecteren kind ten laste als minderjarigen beneden de leeftijd van achttien jaar en stoppen om wellness bescherming te presenteren aan het einde van de periode van dertig dagen waarin de verjaardag van uw kind optreedt. Slechts twee uitzonderingen bestaan ​​meestal die laat u om te dragen op het geven van bescherming van de gezondheid verzekering voor uw volwassen jonge kinderen: als je kleintje wordt een hele-time student aan een hogeschool of universiteit of andere beter onderwijs instelling onmiddellijk daaropvolgende hoge universiteit afstuderen, haar dekking verder op tot haar faculteit afstuderen of haar drieëntwintigste verjaardag als je jongen of meisje is verstandelijk gehandicapt en niet in staat om zelfstandig onmiddellijk na de leeftijd van achttien jaar wonen, zal zijn dekking in station blijft voor onbepaalde tijd en zal hij over het algemeen passen in de definitie van een afhankelijke. In maart van 2010, President Obama ondertekende in de wetgeving van de betrokken persoon Veiligheid en redelijk geprijsd Behandeling en de Wet Reconciliation Act van 2010, die dat voorafgaand aan de halte van de 12 maanden in opdracht, moet de algehele gezondheid vervoerders de volwassen jongeren van verzekerde leden in staat te stellen verder zijn bekleed als persoon ten laste tot uiteindelijk hun zesentwintigste verjaardag, maar alleen als de moeder of vader kiest om de voortzetting mogelijk te maken.

Category: Dieten

Comments are closed.