Definitie van een algehele gezondheid Driehoek

algemene gezondheid driehoek bestaat uit 3 punten. Elk punt symboliseert slechts een deel van wat het inhoudt om mens te zijn. Er is de werkelijke fysieke niveau, de psychologische podium en sociaal niveau. Deze punten met elke andere, het verstrekken van elk individu andere helpen en harmonie. Het wellness-driehoek is er om te ondersteunen ons beseffen dat we niet prestatie kunnen hebben met slechts een etappe al de andere factoren er niet in slagen. Ze vereisen elk individu andere.

Het is belangrijk om de behandeling van onszelf verwerven fysiek door het hebben van de juiste totaal van rust, uit te werken en dieet. Het is ook van cruciaal belang dat we niet ingesteld onveilige stoffen in ons lichaam, die als tabak en andere medicijnen die kunnen problemen ons lichaam voortijdig. als we niet het gevoel erg goed, we zijn niet ons uiterste best zelf, niet alleen lichamelijk, maar geestelijk en sociaal.

houden mentaal gezonder is een dagelijkse activiteit. Net zoals fysieke activiteit versterkt het hart-en spierweefsel, uitzoeken, klaar om stabiliteit werk en huishouden, en het creëren van deskundigheid te bieden heeft met alledaagse problemen zijn goed voor onze psychologische mooi blijven. Wanneer we mentaal evenwicht zijn, hebben we minder druk en minder spanning impliceert veel minder fysieke problemen van dit soort als problemen en pijnlijke spiermassa. Als we in staat om ons leven evenwicht, de mensen rondom ons mogelijk om gelukkiger te zijn, veel te.

Becoming sociaal gezonder betekent meestal dat je goed opschieten in cultuur. Je bent klaar om goede vrienden te maken en te onderhouden. Je bent in staat om te zorgen voor conflict zonder de noodzaak van de resterende aanmatigend of veel te onderdanig. U kunt genieten van onderscheidende factoren van See. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat een verblijf sociaal gezond betekent. We hebben allemaal te verblijven in een verscheidenheid van cultuur, werken en doet het werk met mensen. Met de goede deskundigheid om samen met vele anderen zullen we worstelen proberen om vrienden en zelfs werk te houden.

We hebben allemaal moeilijke periodes in ons leven en normaal we een ander persoon nodig om hulp ons duidelijkheid te krijgen. Als de angst van het bestaan ​​is veel meer dan wat je kunt pakken en als je lichamelijk leeg zijn en depressief van al die kop op, zoek het in staat stellen van een professionele, of het nu een medische arts of een psycholoog. Ze kan heel goed in staat zijn om u te krijgen wat je moet hebben om weer op de rails.

Category: Gezond eten

Comments are closed.