Definitie van een bescherming Gat in Wellness Verzekering plan

Wanneer u niet meer in aanmerking te blijven bekleed met een zorgpolissen systeem, want je hebt ook een betere carrière, verhuisde afwezig, of mislukte vork uit tarieven, uw plan formeel zal eindigen om middernacht op de laatste dag van de factureringscyclus waarmee uw kwaliteit definitief was gecompenseerd. Wanneer je geen langere worden beschermd door het programma, je bent volledig verzekerd is, produceren de bescherming gat.

Betaling voor gezondheidsgerelateerde procedure van welke aard teruggegeven terwijl u onverzekerd bent zal volledig uw verplichting. Ongeacht de specifieke producten en geleverde diensten, het prijskaartje van uw kuur krijgt uw bezit financiële verplichting. Als u nog geen welzijn verzekering, zullen veel artsen en voorzieningen remedie te weigeren zonder betaling vooraf, behalve in het scenario van een crisis.

Als uw gezondheid en fitness verzekering gat bestaat omdat u niet uit te betalen premies, kunt u worden toegestaan ​​om de dekking te herstellen door het betalen van de som geheel van alle tarieven die echt had moeten worden overgemaakt, plus een borg van een persoon teveel reguliere factuur hoeveelheid maand. Veel luchtvaartmaatschappijen zullen met terugwerkende kracht herstellen van uw verzekering en de dop van de aanvaardbare gedeelte van een behandelingsmethode onkosten die tijdens je tussenjaar, terwijl sommige anderen zullen weigeren om te leiden, maar zelfs nu de wens van de uitgebreide eerder vanwege hoeveelheid geld.

De lengte van de periode, waardoor je geen dekking kan een effect hebben op een nieuw plan krijg je misschien negatief hebben. Elke individuele verzekeringsonderneming handvatten dekkingshiaten op een andere manier, maar het grootste deel van de vervoerders hebben gelijkwaardige regels over onverzekerd looptijden. Als uw bescherming gat duurt 30 dagen of veel meer, zal uw nieuwe beleid per onderwerp voor uw huidige probleem limieten voor 6 maanden tot 1 kalenderjaar. Elke behandelingsmethode essentieel of gegeven voor problemen die nu bestaan ​​zullen niet worden omzoomd door uw dekking.

Als u nog geen welzijn verzekeringen simpelweg omdat je niet voor een langere tijd uit te voeren voor het bedrijf dat de strategie aangeboden, kan je goed worden gekwalificeerd om kort uit te voeren over de bescherming minder dan de federale COBRA beperkingen. COBRA kunt u de exacte voordelen die u had van uw werkgever te houden voor een uiterste termijn van 18 maanden, gepresenteerd u terug te betalen de volledige kosten van uw dekking. Met deze mogelijkheid, zal u alleen betrouwbaar voor het deel van uw procedure kosten in de diepte in de welzijn verzekering programma, in tegenstelling tot de hele harmonie die bestaat voor de duur van een dekking gat.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.