Definitie van Health Administration

Wellness behandeling administratie betreft de monetaire angsten van welzijn behandeling, dit soort als overheidsfinanciering, wellness verzekering vergoedingen en actief ziekenhuizen en professionele medische procedures in overeenstemming van een fondsen. Toediening kortingen ook met die garandeert dat aan de federale en staat regelgeving en het leveren van grote, hoge kwaliteit van de patiëntenzorg.

Welzijn zorg bestuurders houden toezicht op de werkdag te werken dag operaties van een kliniek of medische toepassing, het produceren van conclusies over hoe om te helpen geld te besparen, in dienst team en het beheer van economische en erkende problemen die zich voordoen.

Welzijn administratie gevallen vereist lange uren, die in het weekend en ‘s avonds in een aantal voorwaarden omvatten.

algehele gezondheid behandeling bestuurders voor ziekenhuizen en andere grote totale behandeling gezondheidszorg houd meestal een master of doctoraat diploma welzijn administratie behandeling. Voor werken in kleinere voorzieningen of medische tactiek, een bachelor in gezondheid en fitness zorg administratie of een zakelijke onderneming-gerelateerd onderwerp is vaak genoeg.

In mei eventueel 2008 de gemiddelde jaarlijkse salaris voor de algehele gezondheid van de bestuurders was $ 88.750, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Stats.

Category: Gezond eten

Comments are closed.