Definitie van Hoge kwaliteit Welzijn Behandeling

Hoogwaardige algehele medische behandeling kan meer specifiek worden uitgelegd als het streven naar en het bereiken van uitstekende benchmarks van de zorg. Het gaat om het beoordelen van de geschiktheid van de gezondheidszorg tests en oplossingen en acties om regelmatig te stimuleren prive-zorg op alle gebieden van drugs, van de assistenten die u in staat te nemen aan de chirurg die een tumor verwijderd is van uw hersenen.

Sommige van de betrokken in het leveren van hoogwaardige wellness zorg in een verscheidenheid aan faciliteiten functies omvatten zaken als erkennen of goedkeuren, medische professionals, werkplekken, ziekenhuizen of andere gezondheids-en fitness-behandelaars. Dit wordt bereikt via accreditatie of inspectie criteria die bepaalde dat de juiste strategieën en personeel percentages worden gehaald te maken. Het zorgt er ook voor dat de gezondheidszorg administratie consistent worden beoordeeld in te kopen om de efficiëntie van de behandelingen of strategieën te evalueren. Het verbeteren van op behandeling van de patiënt is de drijvende kracht voeden specificaties en regels in uitstekende wellness zorg, en wordt nu erkend als effectiviteit vooruitgang.

Het Nationaal Comite voor High Quality Assurance (NCQA) inspecteert medische zorg leveranciers om vertrouwen ze bieden een goede kwaliteit en betrouwbare deskundige diensten en diensten en unieke criteria is voldaan maken. Ze maken er op dat er verantwoording in gezondheid en fitness zorgsituaties en excellentie in consumenten provider is ingericht. De commissie maakt het ook mogelijk om te bouwen en te schetsen methoden om oplossingen van gezondheid en fitness behandeling voor het winkelend publiek en leveranciers verhogen. Een andere welzijn zorgsector adviesraad wordt genoemd de gezamenlijke kosten van de Accreditatie van Gezondheidszorg Companies (JCAHO).

normen van goede kwaliteit voor de erkenning van inrichtingen in het welzijn behandeling veld zijn gegroepeerd in soorten. Deze types van algemene methoden gezondheidsprogramma bevatten Toegankelijkheid en Provider, resterende Healthful, met verbeterde, gecertificeerde leveranciers en Leven met een ziekte. Standaarden en protocollen gevonden in elke belangrijke rubriek deal met de meeste zorg situaties. Deze benchmarks bieden ook medische behandeling personeel zo goed als instelling aanbevelingen voor de minimale criteria van de behandeling die voor accreditatie moeten worden vastgesteld.

Lange termijn zorginstellingen, ziekenhuizen, poliklinieken en welzijn zorgaanbieders — van ambulance deskundige diensten aan woonplaats wellness verpleging kantoren — noodzaak om normen van de zorg te accrediteren observeren en het verkrijgen van de vergoeding voor aanbieders van Medicaid of Medicare . De Centers for Medicare en Medicaid (CMS) bedenkt en bepaalt het grootste deel van de wettelijke richtlijnen, regels en verwachtingen voor de zorg. Acute ziekenhuizen zijn verplicht zich te houden aan een zekere mate onderscheidend regels dan een ambulance service om te worden gekwalificeerd, maar allemaal proberen om uitstekende zorg en geduldige basisveiligheid ongeacht omstandigheid of situatie leveren. Dat is het fundament van een goede kwaliteit van welzijn behandeling: een regelmatige of excellence, getroffen individuele bescherming, risicomanagement evenals regelmatig streven om technieken, procedures en strategieën te versterken in elk facet van welzijn behandeling

.

Category: Gezond eten

Comments are closed.