Definitie van IPA Managed Welzijn Zorg Verzekering plan

medische tactiek

Prive artsen ‘zijn voor inkomen ondernemingen. Om op het zijn in de follow houden, moeten de artsen voortdurend winsten en een zorgen van de mensen terwijl het minimaliseren van de uitgaven.

Een algehele gezondheid Maintenance Firm (HMO) betaalt artsen om te gaan met verzekerden de HMO’s. De HMO vraagt ​​ook om de cashflow te verbeteren, hoewel het minimaliseren van kosten.

Een overeenkomst tussen een HMO en artsen kunnen ontmoeten behoeften even zijkanten ‘.

Artsen hebben veel meer onderhandelen vermogen als groep dan enige arts uitvoeren door zelf. Artsen aanmelden voor gezamenlijk als een IPA. De IPA onderhandelt contracten artsen met zorgorganisaties.

Een IPA kan contracten te maken met tal van zorgorganisaties, wanneer de medische professionals te behouden onpartijdige gezondheid gerelateerde technieken, los van procedures alle andere IPA-artsen ‘. IPA artsen pakken ook andere patiënten niet verzekerd door zorgorganisaties.

De overeenkomst termen tussen zorgorganisaties en IPAs bereik. Naast de fiscale problemen, kan de zinnen van HMO-IPA contracten ook verschuivingen van juridische verantwoordelijkheid, gevaar en verwerking van claims van de HMO aan het IPA met zich meebrengen. Verschillende HMO-IPA contracten kunnen ook een invloed hebben op de gezondheid gerelateerde diensten, echt naar HMO klanten.

dus van een bepaalde zelfde huisarts kan 1 patiënt kenmerkende medische oplossingen voor de overeenkomstige ziekte in aanmerking, afhankelijk verzekeringen dekking van de patiënt. De voorkeur van de beschikbare behandelingen onder een HMO, vertrouwt op op de HMO-IPA akkoord. De optie van direct beschikbare oplossingen voor die soortgelijke afzonderlijke, niet verzekerd door een HMO, kan echt divers.

Betalingen door de HMO aan artsen zijn voornamelijk gebaseerd op last-for-service (FFS) of bedrag, een vast bedrag voor elke patiënt. Onder FFS, worden artsen gecompenseerd voor elke geleverde dienst. De arts fiscale gevaar en aansprakelijkheid jegens de HMO zijn beperkt tot de unieke producten en diensten echt voorzien.

Hieronder capitation, artsen worden betaald uit een gemonteerde, vaste prijs voor elk getroffen individu, ongeacht van medische oplossingen van de patiënt. Financieel risico wordt overgedragen van de HMO aan de artsen. Als de lading van de zorg van patiënten hoger is dan de platte lading door de HMO betaald, moeten de artsen de overtollige kosten te absorberen.

maximaliseren van artsen ‘geld vraagt ​​voor het minimaliseren van artsen’ kosten van geleverde gezondheid gerelateerde behandeling. Zo is de hoofdelijke betaling prijs is de crux van de HMO-IPA akkoord.

Of de HMO of het IPA is verantwoordelijk voor het verzekeren dat de behandeling methode behoeften van patiënten wordt voldaan, hangt af van de overeenkomst tussen de HMO en het IPA.

Echter, de regelgeving voor de verbinding over de arts en de getroffen persoon zijn onpartijdige van de individuele contracten, die de HMO de neiging om met patiënten en artsen.

capitation betalingssysteem kan een effect hebben op de behandeling keuzes door IPA artsen geleverd aan mensen hebben.

De overeenkomst tussen de HMO en haar verzekerden verschilt van de overeenkomst tussen de HMO en de IPA artsen. De arts-patiënt huwelijk is volstrekt onpartijdige zowel die mensen HMO contracten.

Bijgevolg is de juridische verantwoordelijkheid voor de ontkenning van, of worden ingehouden, professionele medische zorg is afhankelijk van de zinnen van de HMO-IPA contract. Anderzijds, de behandelend arts blijft onderworpen aan patiënten voor medische kwesties en gezondheidsgerelateerde fouten zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.