Definitie van Shopper Directed Health Plan

welzijn in de normale CDHP geleverde dekking kan veel redelijk geprijsd vanwege de grote jaarlijkse eigen risico gecreëerd in de voorbereiding. Terwijl de waarde van deze dekking aantrekkelijk voor werknemers in het begin zou kunnen zijn, kunnen zij niet blij zijn als het gaat om het vervullen van deze steile aftrekbare bedragen. CNNMoney.com gedocumenteerd maart 2009 dat ‘de gemiddelde normale jaarlijkse aftrekbaar voor solitaire bescherming is $ 2010 voor HSA-gecertificeerde plannen en $ 1, 552 voor HRAs.’

HSAs worden gefinancierd door ingeschreven zelf. Het geld in hen kan worden gehandhaafd voor een aankomende gebruik bij afwerking jaar. Geen belastingen worden ingehouden van het geld bijgedragen aan een HSA, het verder uitbreiden van hun aantrekkelijkheid als een manier om uit shell voor welzijn uitgaven. Volgens de aanpak voor uw welzijn website, de dollar in een HRA ‘wordt bijgedragen door uw werkgever en is niet afhankelijk als kasstroom bespaart je de moeite waard belasting geld — compleet met Uncle Sam’s stempel van goedkeuring.’ Niet-gebruikte middelen in een HRA accounts ook meer dan voor de lange termijn gebruik worden uitgerold.

CDHPs zijn door bedrijven alleen omdat de vroege jaren 2000, maar ze hebben aangetoond uitstekende uitbreiding. In een rapport van april 2006, de Amerikaanse bestuur regering Accountability Office-omgeving (GAO) legde uit dat de selectie van de ingeschreven en afhankelijke omzoomd door een CDHP zowat verdubbeld was van januari 2005 tot januari 2006, het beklimmen van 3.000.000 in tussen 5 en zes miljoen .

meeste CDHPs bieden een scala aan apparatuur om te helpen shoppers slimme algehele gezondheid behandeling keuzes. In overeenstemming met GAO, de middelen het algemeen bestaan ​​uit op het internet toegankelijkheid tot lid rekeningen voor de behandeling van ontwikkeling naar plezierige aftrekbaar en harmonie in HSA ziekenhuis-bepaalde en arts-nauwkeurige informatie van goede kwaliteit provider kosten details en onderwijs en leren de gegevens, waaronder typische preventieve welzijn zorg, frequente klinische technieken en aandoeningen en een welzijn kans evaluatie-instrument.

CDHPs zetten een groot deel van het welzijn zorg selectie-gebouw in de palmen van de koper, die op het eerste gezicht lijkt te zijn om een ​​fantastisch detail zijn. Aan de andere kant, in de eerste plaats op basis van een verslag van juli 2008 in de Portland Business Journal, die extreem vaardigheid om onmiddellijk iemands persoonlijke gezondheid en fitness behandeling heeft een aantal ontworpen in gebreken. Het tijdschrift geciteerd twee onderzoek uitgevoerd door wetenschappers van Oregon dat het bewijs dat die mensen opgenomen die door deze ontwerpen werden produceren financiële selecties die op het einde kan vaststellen gevaarlijk voor hun gezondheid toonde. Een van de twee wetenschappelijke studies, uitgevoerd door de Universiteit van Oregon plannen deskundigen, merkte op dat ‘mannen en vrouwen die deelnamen aan deze programma’s werden veel meer waarschijnlijk te geven met geneesmiddelen die significante bloeddruk-en cholesterolverlagende geneesmiddelen dan mensen met een veel te regelen meer stevige professionele medische dekking. ‘

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.