Definitie van Sudden Fat Reduction

verliezen van lichaamsgewicht plotseling misschien wel een uitkomst van stress en angst, depressie of veel meer echt serieus kwaal te zijn. Meestal, als je een aanzienlijke hoeveelheid overtollig gewicht werpen snel zonder opzettelijk dieet of uit te werken, rekening houden met het bekijken van uw arts. Voor geval, hyperthyreoïdie, of het verwerven van een overactieve schildklier, zal uw stofwisseling te versnellen, zodat je verbrandt door uw elke dag calorieën. Als u van mening dat u professionele angst, melancholie, drugsmisbruik of een soort die probleem dat je typische dagelijkse calorie-inname is afgenomen, kleine periode therapie en revalidatie plannen zijn beschikbaar op een poliklinische basis. Andere grote gezondheidsproblemen van dit soort als kanker, aids of spijsverteringsproblemen deze diarree kan ook uitkomst bij snel lichaamsgewicht verval.

Alle p van deze stoornissen algemeen resultaat een verlies van eetlust en vermindering vet. Deze aandoeningen hebben een verschillende behandeling opties hebben volgens de behoeften van het individu. Mensen met een temperament ziekten of een drug-misbruik probleem zou nalaten om in te nemen of hebben geen zin in het eten van of eten ongelooflijk klein. Die mensen met een voeding, op voorwaarde deze soorten als anorexia of boulimia hebben een vertekend zelfbeeld en misschien binge en purge of voedsel plan rigoureus en oefenen overdreven om snel gewicht te verminderen.

NIH definieert plotselinge overgewicht verval als het verliezen van een veel meer dan 5 pct van je normale systeem kilo in 6 tot twaalf maanden. Gewoonlijk zijn voedzaam lijners geïnspireerd om te verminderen zonder extra dan een. 5-2 pond voor iedere 7 dagen als ze eten een juiste voeding plan en lichaamsbeweging. Bijvoorbeeld, onverwachte overtollig gewichtsverlies betekent meestal dat als je weegt 135 kilo en te ontdoen van £ 35. in slechts zes maanden, zonder dieet en training, je kon een gezondheidszorg assessment wilt.

Als je werkervaring een plotselinge daling van gewicht wanneer u praktische ervaring een opmerkelijke bestaan ​​te wijzigen, kan het goed zijn tijdelijk. Dit soort aanpassingen omvatten een nieuw werk (of het verlies van een), het krijgen van onvoldoende werk, het opstarten van de school, het opzetten of beëindigen van een persoonlijke band, de stervende in de familie of een gaan naar een nieuwe locatie. Spanning en stress zijn aangesloten bij een van deze situaties en kan aanzetten tot onverwachte pond verlies.

Uitscheiding dergelijke lichaamsgewicht plotseling kan worden toegeschreven aan een aantal verschillende factoren. Vaak zal een bloedonderzoek en vragenlijst over de inname gewoonten helpen vinden het induceren. NIH waarschuwt ouders om het gedrag van hun tiener jonge kinderen die een onverwachte, obsessieve fascinatie in dieet en lichaamsbeweging kunnen kiezen kijken. Als ze gebruik van laxeermiddelen, detox thee of andere voedingssupplementen om maaltijden te wisselen hebben ze beoordeeld door een huisarts.

Category: Supplementen

Comments are closed.