Delicate Tooth-Ouch!

Een delicate tand is geen aangenaam gevoel. Het voelt als een kiespijn, en u ervan uitgaan dat het een kiespijn. Als u een eenvoudige tandarts, zal hij jullie duidelijk te maken dat je een gevoelige email of tand en geven u aanbevelingen om uw conditie te verbeteren. Aan de andere kant, kunt u een tandarts die onmiddellijk zal je klaarstoomde met een wortelkanaalbehandeling, en de prijs die zal het gaat hebben. Dit gebeurde voor mij. Pas na mijn tand hield kwetsen, en het verzoek van de tandarts naar een andere wortelkanaalbehandeling doen, dat ik het besluit dat het tijd was om lijken voor een andere tandarts. Door middel van een verwijzing buren, ontdekte ik een tandarts die eerlijk was. Hij droeg me dat ik een wortelkanaalbehandeling nodig had, en wat ik heb meegemaakt was gevoelige tanden.

Na die onhandig en prijzig les, heb ik besloten om extra onderzoek te doen op gevoelige tanden, de resultaten daarvan, zo effectief als hoe ik mijn tanden ongevoelig. Ik hoop dat deze feiten zal blijven inkomen in uw zak te houden, en eventueel helpen om te bepalen of je een gevoelige tand zo goed.

Wat leidt tot Delicate Enamel?

Er zijn veel brengt voor gevoelige emaille. Als je net als ik, ben je op geen enkele wijze geluisterd naar dit soort van een detail. En, sta mij toe u te informeren, als je onwetend van de werkelijkheid bent, kunt gewetenloze tandartsen u mee voor een dure reis, met wortelkanaalbehandelingen, of zelfs trekken van uw tand. Dus, weet de feiten vlak voordat u uw mond en uw portemonnee te openen.

een. Heel wat mannen en vrouwen beroep doen op de hulp van mondwater om dat frisse nieuwe adem houden. Als u een van deze bewuste mensen, zou je locatie je zelf voor gevoelige tanden. Waarom? Sommige mondspoelingen bestaan ​​uit zuren die nu delicate tand erger. Maar je kunt toch hebben die nieuwe adem geur met behulp van een neutrale fluoride spoelen.

2. Voedingsmiddelen die zuur-rijk, zoals tomaten, vruchtendranken en citrus zijn kan de beschermende glazuur op je tanden eroderen. Na het glazuur erodeert de gevoelige dentine onder het licht wordt gebracht, en pijn resultaten. Om in staat te stellen deze zure rijke voedingsmiddelen of dranken te neutraliseren, overwegen om in een stukje kaas of een glas melk direct na inname.

3. Sommige tandpasta kan gevoelig email ontstaan. Het is gerealiseerd dat tand witmakers en tandpasta die peroxide vooral gebaseerd bleken remedies kan leiden tot gevoelige tanden. Toch zal de gevoeligheid verdwijnen zodra u voorkomen dat het gebruik van de goederen.

vier. Terugtrekkend tandvlees. Terugtrekkend tandvlees zijn waar de wortels van je glazuur bestaat uit talloze minuscule buisjes die leiden tot de zenuw hart van uw tand. Normaal gesproken is de wortels van je glazuur zijn verborgen onder de beschermende tandvlees. Anderzijds, wanneer het tandvlees gaan weg van het glazuur trekken laat de wortels bloot. En, samen met de publiciteit, komt de extreem gevoelig.

5. Met behulp van een lastige tandenborstel of borstelen van uw email veel te lastig kan gevoelige tanden veroorzaken. Je zou kunnen denken dat door gebruik te maken van een lastige tandenborstel of door het borstelen van uw tanden harder, zal het je tanden schoner te krijgen. In werkelijkheid, kan uw goede bedoelingen misschien worden het bereiken van je tanden beschadigen. Een echt harde tandenborstel of lastig borstelen kan op een gegeven moment veroorzaken de wortels van uw tanden ongedekte worden, waardoor het tandvlees weg te ebben. Ook zal terugtrekkend tandvlees dentine bloot. Op het moment zijn er gaten in de dentine, zal het mogelijk erg warm, koud en zoete voedingsmiddelen aan de tand zenuwen te stimuleren, en pijn.

6. Dental Work. Moderne tandheelkundige bedienen kan je glazuur induceren gevoelig. Of het tand schoonmaak, vervanging kronen, tandrestauraties of wortelkanalen. Weet dat, in de kleine uitdrukking, uw tand gevoelig voor warm en koud.

zal zijn

7. Gebarsten tand kan brengen over gevoeligheid. Wanneer een tand wordt gekraakt, kan de zenuwen geïrriteerd raken wanneer kauwen wrijft de gebarsten tand items collectief. Daarnaast kan de scheur vullen met microben, leiden tot zwelling en leiden zelfs extra pijn, en misschien een holte.

8. Slijpen of Balde uw email kan begeleiden om delicate glazuur. U kunt op afstand tandglazuur gezet door slijpen of balde uw tanden. Het kan een onbewuste handeling tijdens het slapen of wakker, waardoor de zenuwen van uw email blootgesteld. Een gebitsbeschermer is 1 systeem van het proberen om uw tand te houden van boord te hebben.

9. Een holte zal leiden tot gevoeligheid voor uw email. Goed eten, goede mondhygiëne en regelmatig de tandarts bezoeken kunnen hulp strijd tegen gaatjes.

Methoden om uw Emaille

ongevoelig

Are er manieren om je tanden ongevoelig? Inderdaad, en het is zelfs niet echt prijzig. Het moment dat je weet dat je een gevoelige tand, kunt u integreren de volgende in je dagelijkse leven regime.

1. Gebruik een zachte tandenborstel, en niet te hard te poetsen.

2. Gebruik gedesensibiliseerde tandpasta als Sensodyne. Ik vond dat het duurde ongeveer een 7 dagen voor de gevoeligheid in mijn tand begon te verminderen. Toch, als je besluit om standaard tandpasta te gebruiken in een van de keren dat je gebruik maakt van Sensodyne, zal de pijn weer. Dit suggereert, als je wilt dat de pijn om weg te blijven, is het grootste tot alleen de gedesensitiseerd tandpasta te gebruiken op een standaard stichting.

3. Gebruik een geneutraliseerd fluoride mondspoeling. Als je niet positief wat te gebruiken, vraag uw tandarts.

vier. Als u uw tand te malen ‘s nachts, gebruik dan een gebitsbeschermer. Aangezien mijn man veel te zou getuigen, het werkt.

vijf. Als uw tanden zijn gevoelig en je wilt een holte gevuld, een kroon, een wortelkanaalbehandeling, of zelfs uw zes maanden reinigingen, weet dat je de gevoeligheid zal hebben kort na de behandeling. Mijn tandarts prompt dat ik ibuprofen om de pijn en irritatie verminderen. Het doet ondersteuning. Weet ook, kan het overwegen 4-6 maanden voor de zenuwen om vreedzame beneden. Daarnaast zet een laag van Sensodyne op de tand die werd gewerkt op en vertrekken het zitten op de tand gedurende 20 minuten. Dit moet 2 maal per werkdag worden uitgevoerd, tot aan de pijn afneemt.

6. Als je eet een ding dat is zuurgraad, zoals tomaten of sinaasappelsap, direct na het nemen in schone uw mond met h2o heel duidelijk het zuur. Als je echt niet kunt verwachten dat je glazuur zal beginnen om schade als gevolg van het zuur. In dit geval moet u een laag van Sensodyne op de tand gebied gezet en staat het zitten voor 20 minuten, 2 keer per werkdag, tot aan de pijn afneemt.

Gevoelige emaille misschien een probleem dat u te bieden hebben voor de rest van je dagelijks leven, of op zijn minst zo uitgebreid als u uw email. Ken de feiten, en inderdaad, kunt u hulp krijgen van de pijn van gevoelige email, zonder een wortelkanaalbehandeling. Dat is als je weet dat de punten, en uw tandarts is echt met je mee.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.