Denk de meeste mensen daadwerkelijk nodig te hebben Welzijn verzekeringsdekking?

Als je ziek of gewond zijn, en woont in de Verenigde Staten, zal je gezondheid-gerelateerde zorg ontvangen. Het zal waarschijnlijk niet koopje-kelder behandeling zijn, zowel. US welzijn zorg is niet gemaakt als dat. Er is geen set van aanzienlijk minder opgeleide of semi-gekwalificeerde welzijn behandeling medewerkers u kunnen gaan voor een gereduceerde prijs. Je zou worden behandeld door exact dezelfde artsen en in dezelfde gebieden als de elite van ons land. Als je niet kan vork uit, zal de lading van uw behandeling worden gedekt door reeds afgetapt uit overheidssubsidies, dit soort zoals Medicaid.

Dit heeft de regeling die miljoenen mensen voor een paar een lange tijd hebben geleefd met al, als gevolg van hun schuld hebben. Welzijn verzekering is geen alternatief voor personen die niet in staat zijn om het geld voor te vinden. Zelfs bij het doen van werk hele tijd, kan de gezondheid en fitness verzekeringskosten van de werknemers nemen zo ongeveer vijftig procent van hun salaris, afhankelijk van waar ze werken.

Verzekeringen organisaties simpelweg gewoon onze dollars en betalen onze kosten. Het is een co-op van soorten die zwembaden onze fondsen. Sommigen van ons krijgen ongelooflijk onwel en moet veel meer van het inkomen dat werd gecompenseerd inch Dit gebruik is goed gecompenseerd door de mensen vandaag de dag die gebruik maken van vrij klein van het geld in het systeem, dat wil zeggen, de gezondere soorten. Het zou een negatief strategie niet, als de waarde was praktisch. Het inkomen van de verzekeringen organisaties bewaren voor zichzelf voor de inrichting van deze diensten is gekomen om een ​​echt dilemma. Ze zijn niet zuinig als het krijgen van onze cash, alleen bij het kiezen van hoe veel te plegen over de hoeveelheid zorg die we kunnen krijgen. Gezondheidszorg assessments, medicijnen en de duur van in de kliniek te houden zijn allemaal vooral gebaseerd op conclusies dekking bedrijven ‘. Dit is gewoon niet werkt.

Extended in het verleden, een individuele kwam met het concept voor onze vuilnis opgehaald te worden en weg versleept en hebben het betaald door onze belastingen. Het was een geweldige strategie en toch zeer goed werkt. Waarom kan niet de exacte klaar voor wellness zorg? Geen enkele wil de belastingen omhoog gaan, maar het totaal van de inkomsten gecompenseerd verzekering organisaties kunnen in vijftig procent worden gesneden en in een directe-dop van welzijn behandeling procedure door de bestuursorganen administratie toegediend zetten. Dit zou niet verheffen onze belastingen, en kan mogelijk hen zelfs verminderd. De federale overheid kan een bureau dat doet wat de verzekeraars doen, tegen een aanzienlijk lagere uitgaven.

produceren

Inderdaad, kan de dekking markt eventueel laten vallen honderdduizenden carrière. Dit is een slachtoffer van ontwikkeling. Ze schrijfmachine organisaties uit bedrijfsleven wordt gebracht of moest herstructureren met de uitvinding van de laptop. Door paarden getrokken buggy makers uitstierven toen voertuigen belandde massa gegenereerd. Als we namen bezetting reductie in gedachte met alle individuele nieuwe schepping, zouden we niet veel hedendaagse gemakken van deze dagen.

ontwikkeling zou moeten worden gemaakt om de ramp van onze out-of-control algehele zorgpolissen markt aan te pakken. Zet onze geld om uitstekend gebruik door het te plaatsen in de armen van de mensen die in feite bieden de producten en diensten. Gebruik het geld dat we de dop van de verzekering bedrijven om goed te financieren zijn zorg voor elke persoon, geen verzekering nodig. Als de overheid bedenkt een nieuw agentschap om dit te doen, dan heel wat nieuwe kansen op werk zouden openstellen voor elke carrière verliezen tegen te gaan.

Canada en het Verenigd Koninkrijk hebben de openbare algemene gezondheid behandelingstechnieken, en er zijn voor-en nadelen van de openbare gezondheid en fitness zorg zo effectief. Mensen vandaag de dag niet hoeft te benadrukken over welzijn verzekeringspolissen, maar er zijn uitdagingen soms ontvangen van noodzakelijke zorg. De wacht in deze beide landen zijn echt lang in elke onverwachte meldkamers en voor afspraken artsen. Als je naar een ER met een urgente situatie, dit soort als een hartaanval, wordt u meteen bekeken, net zoals je zou hier in de VS Het is heel lastig om langere tijd in een ER uit te houden met een niet-dodelijke situatie, maar het zal niet van je af.

De vork uit voor artsen en ander zorgpersoneel in deze landen over de hele wereld is aanzienlijk aanzienlijk minder dan dat van hun Amerikaanse tegenhangers. Dit kan een reden zijn voor het tekort aan behandeling. Incentives kunnen worden geproduceerd om personen te trekken in deze carrière in de manier van betalen. Met het geld kunnen we besparen met verbintenis weg met het veld verzekering plan, moet er veel meer dan voldoende inkomsten om te gaan over zijn.

Een nieuwe Amerikaanse dopheidezorg programma kan worden bedacht dat in ding om te overwegen wat is ontdekt uit de execs en nadelen van apparaten van andere landen.

De wellness verzekeringen veld dat wordt opgewekt in de jaren twintig, afkomstig van een Texas zorginstelling die geproduceerd zijn voor persoonlijk niet-financieel gewin fonds aangeduid als de ‘Blues’. Het fonds was voor arme personen die zou betalen een heel compact lading, maar hebben hun welzijn wil beschermd. Dit fonds vroeger of later uitgroeide tot het Blauwe Kruis te worden.

Welzijn dekking providers werden begon als non-profitorganisaties. Ze hadden toch negentig% niet-inkomsten door middel van de jaren 1980. Het was in de jaren negentig dat de gezondheid en fitness care markt explodeerde in een for-profit onderneming. De winstmarges zijn escalerende grote premies te wijten aan het feit dan.

De gezondheid en fitness verzekeringsmarkt heeft zich uit-geprijsd en het is nu tijd om te zorgen voor het. Ons bewoners zijn berucht voor het verwerven van keuzes om duurdere goederen. Zowat elke nieuwe technologie die is gemaakt resulteert al snel in beduidend minder dure te krijgen. Een videorecorder in de vroege jaren 1980 prijs ongeveer $ 500. Deze dagen kunt u een duidelijker foto te krijgen met een $ 50 DVD deelnemer. Flatscreen-beeldscherm-tv’s zijn nog een ander voorbeeld van hun uitgaven aanzienlijk zijn gedaald. Als de VS dit kan doen met vrije tijd, we absoluut kunnen het voor welzijn zorg doen.

Individuen zullen moeten nadenken over precies waar al onze zorgverzekering dollar is waarschijnlijk, en krijg het weer terug naar waar het hoort. Dit moet worden uitgevoerd zonder de belastingen te verhogen. Als het goed wordt uitgevoerd, kunnen de belastingen worden verlaagd. We nodig hebben om zo aanzienlijk de tijd nemen om uit onze gezondheid behandeling zoals wij deden voor onze garbage collection.

Welzijn verzekeringen is een goede gedachte, maar de wellness-verzekeringsinstellingen hebben ons droog om hun eigen zakken te vullen ontlucht. Er moet een manier voor onze federale overheid om betere medische behandeling op, hoewel het proberen om een ​​voldoende bron van welzijn zorgpersoneel gainfully gebruikt blijven presenteren. Veel meer mensen vandaag de dag zal ontwikkelen tot artsen, verpleegkundigen en specialisten als ondersteuning wordt geleverd voor onderwijs kosten en vork uit is hoger dan in andere landen. Dit kan verzekeren dat de verlengde lijnen en lange tijd om een ​​afspraak te krijgen zal niet gebeuren onder.

We zijn woning met een out-of-date medische behandeling systeem. Op het moment, het welzijn verzekeringsdekking markt had zijn omgeving, maar zijn hebzucht heeft vervaardigd is een vijand van de Amerikaanse individuen.

Category: Dieten

Comments are closed.