Detecteren symptomen van psychische gezondheid en fitness Troubles bij jonge kinderen

Geestelijke gezondheid en fitness problemen zijn echt heel moeilijk te onderscheiden bij jongeren, maar een vroege diagnose kan ervoor zorgen dat geestelijk onwel kinderen de remedie die ze nodig hebben kunnen krijgen. Er zijn een aantal waarschuwingssignalen die moeders en vaders moeten weten en blik in hun kinderen.

Deze indicatoren de kans van de vooruitgang bloot een psychische gezondheidsproblemen, die een aantal gezondheidsgerelateerde specialisten verwijzen ook naar als ‘ psychische stoornis ‘of’ emotionele omstandigheden. ‘

De symptomen van psychische gezondheidsproblemen zijn te onderscheiden voor kleine kinderen dan voor volwassenen, stelt dr. Elizabeth Waterman, een medisch psycholoog. Bijvoorbeeld, de symptomen van melancholie bij kleine kinderen zijn meestal periodes van huilen en irratibility.

Volgens het National Institute of Mental Welzijn (NAMI), iets veel meer dan 20% over een persoon in vijf kinderen ditmaal zal of op enig moment in hun dagelijks leven praktijkervaring een ernstige psychische ziekte. Ondanks dit, een verscheidenheid aan grenzen beschermen tegen moeders en vaders van het zien van hun kind gedrag als tekenen van een psychologische algehele gezondheid problemen.

Een Canadese studie van ouders uitgevoerd door ‘Mum vandaag of papa’ magazine en RBC vond dat de geestelijke ziekte-geassocieerde overwegingen belandde de hoeveelheid een bepaalde verklaring dat moeders en vaders geraadpleegd hun kinderartsen, nog drieënveertig pct van moeder en vader zei dat ze geen overwegingen over de psychologische algehele gezondheid van hun kinderen hebben. Sommige moeder en vader kunnen zijn in ontkenning over hun kinderen aandoening, omdat ze bang zijn voor de stigma aangesloten op psychische aandoeningen.

Moeders en vaders kunnen misschien ook praktische moeilijkheden ondervinden bij het vertellen van de verandering tussen indicatoren en typische kind gewoonten, vooral in de loop van de tijd van spanning. Marshall Korenblum, hoofd Psychiatrie van het Hincks-Dellcrest Centre for Kids en huishoudens, Toronto, stelt dat de vroege analyse van psychische aandoeningen is essentieel. De ondeugdelijke bedrading van de hersenen die mentale kwaal zal veroorzaken zal leiden tot de paden van de hersenen om te groeien extra verankerd te zijn naarmate de tijd vordert en zal ontwikkelen tot moeilijker aan te pakken.

Hier vermeld is een checklist van een aantal van de meest populaire rassen van geestesziekten bij jongeren.

Factoren die bijdragen aan een psychische aandoening

 • Een familie erfgoed van een psychische aandoening die kan leiden jongeren om de oprichting van een psychische algehele gezondheidstoestand
 • Blootstelling aan psychologisch trauma van dit soort als verwaarlozing, verbale, fysieke of seksuele mishandeling, stress-vol gebeurtenissen, of een grote daling van dit soort als een ouders dood
 • Lichamelijke indicaties

 • Onverklaarde lichamelijke aanwijzingen bij jongere kleintjes deze uitputting, buikpijnen, of hoofdpijn
 • Modificaties in de inname van gedrag – onder laxeermiddelen, binging en purgeren, of onverklaarde gewicht daling
 • variaties in rust stijlen, onvoldoende of te veel
 • Een gebrek aan vermogen om te gaan met de activiteiten van dag tot dag leven, dit soort als het te weten komen van de matras in de vroege ochtend, het functioneren op school of omgaan met hun huishouden
 • hyperactiviteit dat interfereert wth hun focus
 • Psychologische indicaties

 • kleuters ervaren scheiding angstgevoelens wanneer zij voordien Oke waren geweest met scheiding van hun ouders, of regressie naar bedplassen onmiddellijk na resterende-wc ervaren
 • Kritische stemmingswisselingen van melancholie en terugtrekking aan de andere einde van het spectrum voor ten minste twee weken, wat resulteert in problemen in relaties met hun familie, vrienden en op school
 • Psychologische uitersten deze als te veel piekeren, nervositeit, en teleurstelling
 • Te veel om emoties van irrationele angst en angst die lijken te zijn om te verwerken zonder deze basis als benadrukken, of een angst voor letsel of verblijven op zich, van tijd tot tijd physcially manifesteren zo snel ademhaling of een race-hart
 • afwezigheid van fascinatie in relaties of activiteiten, niet op zoek naar de universiteit
 • Feeling hopeloos, hulpeloos, waardeloos en ongelukkig
 • Een preoccupatie met zelfmoord en / of zelfmoord doet een poging
 • Behavioral aanwijzingen

 • problemen met het oprichten en onderhouden van relaties met anderen, terugtrekken uit sociale conversatie
 • Overmatige agressie van sommige anderen, woede-uitbarstingen, de uiting van een behoefte om andere mensen te kwetsen
 • Verlies van fascinatie in de universiteit, vriendschappen en echtgenoot en kinderen bezigheden die zij voordien hield
 • ontwrichtende gewoonten in universiteit dit soort als niet vast te houden aan het beleid of cursus
 • Defying gezagsdragers en het breken van de procedures van dit soort als het stelen of zelfbeschadiging thuis
 • overslaan van Out-of- beheren en schadelijke acties van dit soort als het maken van het gebruik van wapens of vechten
 • zelfbeschadigend gedrag deze het verminderen
 • alcohol-of drugsmisbruik
 • Schizofrenie

  Schizofrenie is echt een ernstige psychische ziekte veroorzaakt door een chemische onbalans in de geest. De situatie niet volledig gebied bij jongere mensen tot ze in hun tieners of hun vroege jaren ’20. Jeugd schizofrenie zelf is ongebruikelijk, maar enkele aanwijzingen van de mogelijke ontstaan ​​van schizofrenie zou kunnen plaatsvinden door middel van de adolescentie of de tiener decennia van dit soort als:

 • Luisteren naar stemmen
 • Delusions , dwz het zien van problemen of spreken met mensen die er niet zijn
 • Issues in waarbij onderscheid wordt gemaakt met betrekking tot de actualiteit en fantasie
 • Paranoia.
 • Wat vader en moeder kan

  Sommige moeders en vaders gaan ervan uit dat hun kinderen zal bij hen als ze problemen heeft met psychische wellness-kwesties, maar een 2012 RBC poll exposities die nogal wat kleine kinderen flip naar vriendjes of een algemene gezondheid ervaren relatief dan hun moeder of vader.

  Als moeders en vaders vermoeden dat hun kind misschien kan een psychologische wellness situatie, ze moeten echt praten met een aantal anderen die waarneming kan geven in hun Childs probleem deze als huishoudelijke gebruikers, shut mates, academici of andere zorgverleners. De moeder en vader kan zich dan richten op hun zorgen met de kinderen de huisarts of kinderarts.

  Vader en moeder moet hebben om zich te informeren over psychologische kwaal, zodat zij de indicatoren kunnen herkennen en in staat zijn het hoofd te bieden als hun baby heeft wel een kwaal. Help teams en psychisch welzijn organisaties zijn ook uitstekende bronnen van feiten en hulp.

  Verschillende medische professionals niet beschikken over de gespecialiseerde coaching nodig is om mentale ziekte te diagnosticeren bij kleine kinderen, maar kan verwijzingen leveren aan deskundigen in de ruimte van probleem. Het kan enige tijd en diverse raadplegingen krijgen om een ​​stevige prognose te krijgen en het opzetten van de juiste behandeling en / of genezing oplossingen. In de conclusie, jonge kinderen profiteren aanzienlijk van vroegtijdige interventie en therapie.

  Er is zijn procedure mogelijkheden voor kleine kinderen met een geestelijke algehele gezondheid stoornissen en er is hoop dat ze beter kunnen krijgen.

  References:

  elke conditie Amid Kids, Countrywide Instituut van Geestelijke Gezondheid en fitness
  National Institute of Psychological Health Geestelijke gezondheidsproblemen bij kinderen: Ken de symptomen, Mayo Clinic
  Childrens mentale wellness : wat je moet hebben om te weten, Modern Papa of mama
  Kinderen Meer Zeer waarschijnlijk Onderzoek geestelijk welzijn met vrienden dan papa en mama: RBC Poll
  psychologische kwaal in Jongeren, Medicinenet.com
  Hoe om te weten of uw baby heeft een psychologische disfunctie, Fox News

  Category: Dieten

  Comments are closed.