Diarree en overtollig gewicht te verliezen in een Cat

Onder de tekenen of symptomen van het prikkelbare darm aandoening (IBD) zijn diarree, braken en pond verlies. In sommige gevallen al kunnen nemen om de indicaties te verminderen, is een verandering in dieet programma. Andere therapieën omvatten zaken als het gebruik van medicatie, meestal Prednison.

Sommige onbehandelde hyperthyreoïdie katten hebben diarree, samen met gewichtsverlies zelfs met een hevige honger. Schildklier behandeling of een radioactief jodium injectie zijn de oplossingen voor katachtige hyperthyreoïdie.

Samen met diarree en ponden reductie, tekenen van pancreatitis zijn oa lusteloosheid, uitdroging en vermindering van de eetlust. Kuur bestaat meestal uit subcutane vloeistoffen, pijn behandeling en voedingswaarde begeleiding.

Katten met pancreasinsufficiëntie gewoonlijk de ontwikkeling van een hoog volume van losgemaakt of semiformed ontlasting. De meest voorkomende procedure voor pancreasinsufficiëntie is inclusief enzymen van de alvleesklier naar de kat levensmiddelen.

De tekenen van intestinale lymfoom Incorporate braken en diarree, vet daling, en een ruwe vacht. Chemotherapie is een bijzonder van de remedies gebruikt voor lymfomen bij katten.

Dit soort darmparasieten zoals rondwormen, haakwormen, coccidia en Giardia kan leiden tot diarree en gewicht daling. Alle worden behandeld met medicijnen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.