Dit is hoe ik verkregen ontdoen van mijn cystic puistjes

Oplossing Cystic puistjes

Ik had zeer poriën en de huid, zonder enige acne, door mijn tiener jaren. Toen ik ongeveer 20, niettemin, ik begon te kwellen ‘knopen’ get diep onder de huid op mijn ervaring, de eerste plaats over de kin en kaaklijn.

Mijn beginnen met uitstapje naar een dermatoligist bevestigd dat ik ervaren cystic puistjes. ‘Mooi te ontdoen van het,’ Ik legde hem uit. Ik herinner me uitdrukken dat zo achteloos, alsof het was geen significant aanbieding. Legde hij uit dat hij zou moeten ‘open up up’ de hobbels … die ik heb meegemaakt op antibiotica te blijven, voor altijd, het veranderen van de medicatie elke 6 maanden te wijten aan het feit dat de acne zou in immuun ontwikkelen om therapie … dat ik ervaren om harde zits meds (Retin A) op mijn gevoelige huid.

Dus, verbeelden dat de arts begrijpt best, ik probeerde het volledige verloop van de voorgestelde behandeling plannen. Mijn gezicht gebied gebakken was en paars … Ik kende een constante gist een infectie van de antibiotica … en ik had echter cystic acne.

Mijn zelfvertrouwen kelderde. Er waren het zijn dagen dat mijn huid zag er zo verschrikkelijk en was zo schrijnend dat ik overgeslagen cursus en wel in ‘ziek’ op te werken.

Ik stopte alle oplossingen. Mijn huid op een gegeven moment genezen, maar de puistjes was echter daar, van het programma.

Dus, besloot ik dat als dit zou kunnen worden gemonteerd, dat, als het zou kunnen worden genezen, ik zou hebben om erachter te komen wat was waardoor het in het eerste gebied. Voor tal maanden hield ik een notebook bereid om elk klein ding ik at te nemen, en op welk tijdstip.

Dit was veel meer dan een voedsel plan tijdschrift. Ik ging ook het werkelijke tijdstip van de werkdag dat ik begon aan de vorming van een puistjes cyste creëren diep onder de vloer van mijn huid. Voelen

Het niet in geslaagd om langdurige kiezen om te ontdekken dat deze onaangename cysten gemaakt in een paar uur telkens ik gegeten pindakaas!

Ik had in geen geval echt gegeten een groot deel van pindakaas of pinda’s ook niet, als jongere, maar toen ik verhuisde op mijn individuele en deed werk mijn weg door de faculteit, pindakaas was een goedkope bron van eiwitten en een goedkope maaltijd. Ik at veel boterhammen met pindakaas op dat moment.

Dus, stopte ik voeden met pindakaas. De cystic acne ging gewoon afwezig.

Dat was decennia en een aantal jaren geleden. Op dit moment, als ik eigenwijs over de volledige pinda detail, als ik door sommige middelen over het hoofd gezien wat ik ging door middel van, zal ik in een pindakaas cup of iets anders met pindakaas erin of erop. En ik zal een cyste krijgen binnenkant van een paar enkele uren. Dus, ik blijf afwezig pindakaas 99% van de tijd. 99% van de tijd ben ik puistjes gratis.

Ik ben geen arts, ik ben niet de hoop om iets te diagnosticeren of te overwinnen helemaal. (Ik heb gelezen door die disclaimer op andere inhoud van artikelen, dus ik veronderstelde dat ik moet gooien in in dit artikel.) Ik ben gewoon een vrouw die opmerkte uit wat leek op te wekken haar bezitten cystische zits.

Ik hoop Dit kan iemand die lijden aan deze pijnlijke huid probleem te helpen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.