Diy bleken van tanden Recept met Mystery Component zuiveringszout

Het verkrijgen van uw tanden vakkundig gebleekt door uw tandarts of cosmetische deskundige kan een dure opleiding. Helaas een aantal van de veel meer ervaren methoden ook je glazuur heel gevoelig, vaak pijnlijk dus. Dus waarom niet verminderen neer op de prijs en Doe het zelf, doe het zelf. Je gaat naar extra geld op de bank hebben, in staat om uw email veel meer in het algemeen witter, en je hoeft niet te benadrukken over de verschrikkelijke kant uitkomsten van onveilige chemische productie van uw tanden al te delicaat.

Er zijn 3 gerelateerde tanden bleken formules hieronder vermeld, zowat elke is echt effectief.

De aanvankelijk bleken van tanden recept is in gebruik voor een flink aantal decennia en is de basis voor vele tandpasta firma oplossing formules voor het bleken van tanden tandpasta. De stoffen zijn 1 eetlepel bakpoeder, vijf druppels waterstofperoxide 3%, aantal druppels van drinkwater. Om de tanden bleken alternatief meng de baking soda en waterstofperoxide in een kleine container, totdat eindelijk een betrouwbare pasta ontwikkelt, voeg H2O alleen als dat nodig is. Gebruik de remedie om je glazuur gelijkmatig met een tandenborstel, borstel op de zacht bouwen zeker een zeer goed en zelfs dekking te krijgen. Schakel de tand te houden gedurende 5 minuten. Borstel uit met de gebruikelijke tandpasta en spoel zorgvuldig met mondwater. Voor regelmatige resultaten repaet dit systeem op het moment elke week. Als je niet tevreden met het eindresultaat laat de combinatie op tien minuten per keer, niet veel meer, ook al omdat je een ongelijke toepassing en uw email kan krijgen verschijnt niet ideaal. Voor de mooiste succes gaan geleidelijk door het hebben van bescheiden stappen, en het opbouwen van een weekprogramma. Merk op dat waterstofperoxide een chemische en mag niet worden ingeslikt of gebruik gemaakt van te. Het is echt van cruciaal belang positief te maken dat je volledig te spoelen net na gebruik te maken van deze het zelf te doen tanden bleken , en te voorkomen dat als je kennis het lijden.

toekomst twee strategieën zijn vrij identiek aan de eerste maar zonder het waterstofperoxide. Deze aanpak maakt gebruik van puur natuurlijke producten. Ingrediënten, een eetlepel zuiveringszout, 2 grote aardbeien. Slash de straberiies in kleine stukje en het gebied in een kom, pureer de aardbeien items met het weer van een mensen keurig totdat uiteindelijk een betrouwbare pasta wordt ingezien, moet een beetje van hard werken boven een paar minuten. Aankomende nemen de baking soda en opnieuw effectief te mengen in. Per systeem slechts een, de uitvoering van de combinatie om uw tand met een tandenborstel en laat gedurende 10 minuten. Deze aanpak is een beetje Messier dat techniek een bepaald dus zorg positieve je dit doet in de rest kamer. Te spoelen mond borstel glazuur compleet met typische tandpasta en spoel met de mond schoon. Voor ideale resultaten maken een programma om dit systeem uit te voeren twee keer per 7 dagen.

De laatste methode gebruik van zuiveringszout eens te meer maakt. Dit keer met een citroen, citroenzuur is uitstekend tandplak en tandsteen buildups op te ruimen. Ingrediënten, 1 eetlepel bakpoeder, een middelgrote citroen. Laat de citroen in 50% en knijp een bescheiden hoeveelheid citroensap in een kleine container en nemen de baking soda. Deze optie zou eenvoudiger zijn om een ​​katoenen suggestie gebruiken om de uitvoering van de remedie om elke persoon tand. In principe dompel de katoen idee in de resolutie en van toepassing op de tanden gedurende 10 minuten twee keer per 7 dagen.

De perfecte samenhang van al het bovenstaande Doe het zelf bleken van tanden recepten zal kunnen worden toegepast op een tandenborstel met geen vallen, en toch zal loopneus veel te smeren over je tanden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.