Do It Ideal: Hoe u uw Enamel Borstel

Er zijn technisch heel wat benaderingen die u kunt borstel je glazuur, maar dat betekent niet per se blijkt dat zij de meest behulpzame strategieën, of zelfs de gezondste manieren voor je glazuur en tandvlees.

Als je toevallig waarschijnlijk een paar minuten poetsen elke werkdag besteden te zijn, je wilt die tijd succesvol te zijn! U wilt deze notulen te doen gelden en krijt ze naar beneden als het krijgen van zijn ‘waarde het.’

Triest om te zeggen, als je verkeerd poetsen, kan je echt letsel uw tandvlees, die op een gegeven moment verkoopkansen te ‘terugtrekkend tandvlees’ en gevoelige tanden.

Hieronder zal ik vast de juiste en ook de onjuiste procedures van borstelen (beide even begeleiden borstels en aangedreven borstels zijn hetzelfde), met uitleg waarom zowat elke is de situatie.

In eerste instantie, aan de andere kant, ik ga om te beschrijven waarom je borstel, wat het volbrengt, en enkele eenvoudige technieken die zouden moeten worden benut elke afzonderlijke keer dat je borstel.

WAAROM Brush?

tegenstelling tot de gangbare strategie, wanneer je borstel je niet probeert op te ruimen het glazuur van je tanden! Echt, ben je gewoon het wegwerken van de kleverige materiaal geïdentificeerd als plaque of biofilm, die voortdurend vormen op en onder uw email.

Wat is dit biofilm dingen, toch? Kortom, het is echt kolonies van microben die proberen te ‘kleven’ op de gladde oppervlakken van uw tanden. Als ze niet elke individuele dag verstoord, ze op een gegeven moment verkalken (harden) in calculus (je weet wel -. Dat taai spul dat mondhygiënisten schrapen als ze schoon uw email) U wilt calculus te vermijden, om de reden dat het vraagt ​​buitenkant helpen om zich te ontdoen van het. Daarnaast natuurlijk borstelen helpt voorkomen holten. De bacteriële kolonies biofilm ‘consumeren’ koolhydraten en ‘verdrijven’ melkzuur, waardoor het glazuur te verzwakken, triggering holten. Borstelen re-mineraliseert het glazuur (mineralen zijn in de tandpasta), verhardt het glazuur en helpt gaatjes te voorkomen. Dus over het algemeen, kunt u de biofilm te verstoren door twee keer per dag poetsen om holte en calculus ontwikkeling verlagen. Dit is de reden waarom je borstel!

Stel je waxen van een auto. Je zou je auto niet was met schuurpapier, zou je? Ook moet je echt niet scrub je tanden en tandvlees met lastige haren en een harde hand. In feite kan biofilm vrij eenvoudig worden verwijderd in andere tekst, is het niet een veel hard werk nodig om zich te ontdoen van, maar er zijn ‘passende stappen’ en ‘verkeerde strategieën’ om over te gaan, zoals beschreven in de ‘oplossingen’ segment beneden

eenvoudige benaderingen voor Geschikt Borstelen:.

de televisie commercials wil dat je veel meer dan je nodig hebt om te gebruiken omdat ze het verstrekken van een product of dienst en wilt u investeren in het een stuk normaler. Realistisch, een schar van tandpasta de meting van een erwt is alles wat je moet hebben.

Accurate Borstelen Technieken (een van de 2)

1. Kleine cirkels (zorg ervoor dat video clip te zien, onder.) Dit is de meest typisch toegepaste methode van borstelen, vrijwel zeker omdat het zo moeiteloos. Net na de borstels worden verzacht en de borstel is schuin naar behoren, beginnen door het produceren van kleine cirkels die overgaan in het tandvlees en de bescherming van de volledige vloer van zowat elke tand. Houd in gedachten om de hoek van de borstelharen wanneer op de best beoordeelde tanden, en beneden als op de basis tanden. Er is geen moeten hebben duwen uitdagend. Biofilm is heel eenvoudig uit te nemen door borstelen – u niet wilt letsel uw tandvlees! Houd in gedachten methodisch te zijn en alle plaatsen van elke tand.

Rechts Borstelen Procedures (twee van 2)

twee. De film (je moet videoclip zie onder.) Niet zo vaak gebruikt als de ‘kleine kring’-techniek, waarschijnlijk omdat het vraagt ​​extra toewijding. Niettemin, het doet een productieve baan van het wegnemen van biofilm. Al snel na de borstels worden verzacht en de borstel is schuin op de juiste manier, aan de slag met de haren wees in het tandvlees. Geleidelijk ‘roll’ de haren naar beneden van het tandvlees dan elke individuele tand (of voor de lagere tand, rol de haren uit het tandvlees en ongeveer elke tand.) Er is geen gebrek moeilijk te duwen. Biofilm is zeer snel te elimineren door het borstelen – u zult niet willen problemen uw tandvlees! Probeer te onthouden methodisch te zijn en pakken alle spots van elke tand.

Verkeerde Borstelen Approaches (een van de 2)

1. Kant aan rechts (zorg ervoor dat video clip te zien, hieronder.) Dit wordt meestal gebruikt in combinatie met ‘de ijzeren greep.’ Het poetsen van de tanden van aspect tot aspect, of geschikt naar links boven de tanden en het tandvlees, schaadt het tandvlees. Stel je voor, ter illustratie, die aan elke kant tot facet beweging, het tandvlees wordt momenteel getrokken en uitgerekt. Deze techniek van tandenpoetsen kan leiden tot terugtrekkend tandvlees en gevoelige tanden.

Verkeerde Borstelen Methoden (twee van twee)

2. De ijzeren greep (je moet videoclip zien, eronder.) Dit wordt over het algemeen gebruikt in combinatie met de ‘aspect naar de andere kant.’ Biofilm is dun en ongelooflijk gemakkelijk mee te nemen met zachte bewegingen. Niettemin wordt voor de ‘ijzeren grijpers,’ ze komen om te voelen dat poetsen uitdagender = borstelen superieur. Dit is niet het scenario! In waarheid, het borstelen veel te moeilijk kan leiden tot terugtrekkend tandvlees, gevoelige tanden, en in intense scenario’s, of ander ding aangeduid als ‘tandenborstel schuren.’ Tandenborstel slijtage is waar het glazuur op het glazuur is echt versleten, waardoor de dentine eronder. Dit wordt gewoonlijk gekenmerkt door ‘spanningen’ op de tand, typisch door het tandvlees, precies waar voortdurende slijtage versleten gaten, dus waardoor de tand extra gevoelig voor gaatjes.

Copyright 2012 Faceless39. Alle rechten voorbehouden.

Category: Gezond eten

Comments are closed.