Do It Juist: How To Your Enamel Floss

Flossen kan lijken om Overweldigend

zijn

Wist u dat het belangrijk is om de juiste manier te flossen? U kunt uw tandvlees permanent beschadigen door flossen verkeerd, en je ziet nu een veel grotere kans op vaststelling van holtes tussen je email als je meestal niet het wegwerken van al de biofilm elke dag.

Ieder mens heeft biofilm (plaque) met hun tanden, en de meeste mensen moet flossen – het is echt een werkelijkheid van het dagelijks leven. Toch tandartsen en mondhygiënisten pleiten flossen na een dag, meerdere personen zijn niet helemaal zeker hoe ze hun tanden flossen.

Ik heb erkend dat veel mensen jab de floss over hun tanden, gaat het over en weer terug en weer zonder ernstige methodologie, en gaan ervan uit dat alles wat er is, en dat het echt succesvol is. Het is echt normaal niet efficiënt helemaal niet, en eigenlijk doet schade aan het tandvlees.

Het moeten we elke dag te flossen, verwijzen wij u naar mijn posting Germs, gingivitis, en waarom u moet Floss.

eenvoudige stappen

afgesplitst 12-achttien centimeter (30-vijfenveertig cm) van flosdraad.

 • Wikkel de floss over uw centrum vingers en knijp het met elke duim en wijsvinger.
 • Misstap de floss tussen je tanden (onder de ‘contacten’, waar door de tanden contact). Maak een ‘C’ staat met de floss over elke tand. Voorzichtig overdracht van de floss op en neer 5-8 gevallen. Als de floss gecoate zal worden, verhuizen naar een schone stuk. U kunt dit doen door het wikkelen van de floss over je niet-dominante middelvinger na, hoewel het uitpakken na van je dominante middelvinger
 • Keuze:. Gebruik een ‘floss houder’ te flossen, gebruik te maken van de identieke methodiek.
 • 1. Breek twaalf-18 Inches (dertig-45cm) Van Floss

  Waarom hebben we nodig om floss hebben? Mooi, wanneer de floss bevuild met micro-organismen en smurrie krijgen, we willen naar een hedendaags werk. Dit zorgt ervoor dat we het verkrijgen ontdoen van de bacteriën, die in feite het niveau van flossen.

  Individueel, ik verlang tot ongeveer 12 inch (30cm) van floss te gebruiken. Oefening met behulp van verschillende lengtes van floss tot je tegenkomt wat je van de ideale. Ook aanzienlijk floss kunt de circulatie in je vingers te verminderen, hoewel veel te kleine floss verslaat het doel van flossen.

  twee. Wikkel de Floss dicht bij je vingers

  De eenvoudigste manier om dit te doen is om je ‘center’ vingers aan elke hand. In je niet-dominante hand, wikkel de floss 2 keer rondom uw middelvinger. In je dominante hand, wikkel de floss rondom uw middelvinger totdat uiteindelijk zijn er een paar centimeter van de ‘gratis’ floss over uw armen. Deze ‘kosteloze’ floss zal ondersteunen zeker van zijn dat uw tandvlees niet worden geschaad door onnodige rijden. Zie online video eronder.

  3. Wrap Around Floss Tanden Werken met ‘C’ Voorwaarde

  mondhygiëne en tandheelkunde, dit heet ‘De C-Form Technique’ van flossen. Deze techniek is de geaccepteerde systeem van flossen omdat de plaque en vuil uit waarbij het glazuur en onder het tandvlees verwijderd. Daarnaast doet het minst schade aan uw tandvlees.

  Allereerste je moet hebben om de floss met betrekking tot de ‘contacten’ waar twee tanden vervullen (indien zij voldoen) opereren. De minst gecompliceerde manier om dit te bereiken is door het bewegen van de floss weer terug en weer hoewel het aanbieden van lichte druk.

  Als de floss is het betrekken van uw tand, boog de floss in een ‘C’ vorm ongeveer 1 tand, verschuiving het op en neer, en dan verschuiven naar de tand ernaast. Zie filmpje, beneden.

 • Voor een grote visuele weergave van de C-vorm strategie van flossen, bezoek DentalPictureShow hier.
 • 4. Met behulp van een Floss Select / Floss Holder Om Floss

  Meerdere personen de voorkeur aan het werken met een floss pick, of ‘floss houder’ om hun tanden te flossen. Ik zou zeggen dat dit is prachtig, maar het is veel meer een uitdaging om de ‘C’-Form Process te gebruiken, als gevolg kon niet zo efficiënt als tekenreeks floss.

  Dat gezegd, zelfs zo, flossen is veel beter dan niets, en met een beetje volgt, kunt u in staat zijn om de ‘C’-vorm te implementeren om een ​​grote mate. Vergeet niet om de videoclip te zien, hieronder.

  Thoughts?

  Flossen is ongecompliceerd als je weet hoe het moet! Met een kleine follow het moet echt maar een paar minuten te verwerven voor elke dag. Flossen is vrij veel meest vitale fase in orale wellness en netheid.

  Hopelijk heb je nu een goed begrip van de juiste strategieën gebruikt in de tandheelkunde en tandheelkundige netheid dat gezegd hebbende, als u aanvullende vragen, zorg ervoor dat je voelt zonder kosten om ze eronder te praten in de Reviews deel!

  Copyright 2012 Faceless39. Alle rechten voorbehouden.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.