Do L-lysine en zink helpen omgaan met acne?

L-lysine is een belangrijk aminozuur die door het gehele lichaam, maar niet door (zie Referenties 1). De enige manier om een ​​hoge toevoer van L-lysine te ontvangen is te nemen in een bron van maaltijden die zij hebben of kiezen voor voedingssupplementen. Twee van zijn belangrijke rollen zijn voor soort collageen – die helpt krachtige poriën en de huid, tussen andere punten te vestigen – en reparatieservice weefsel. Om de reden dat van deze, L-lysine is nuttig voor het behoud van een gezonde huid, samen met het verlagen van acne, en zelfs laat in het meeslepen van therapeutische tijd voor koortsblaasjes.

Iemand voordeel van L-Lysine meer dan professionele acne en-oplossingen is dat het een volledig natuurlijke stof die wordt gezocht door het menselijk lichaam in elk geval, ongeacht of acne is een probleem of niet. Hierdoor is snel tot stilstand vertrouwen dat L-lysine niet leidt tot schadelijke effecten op het menselijk lichaam zoals verlengd als het wordt gebruikt binnenin gestimuleerd dag hoeveelheden.

Hoewel L-lysine kan mogelijk geen ondersteuning in het bevrijden iedereen van acne, het is een veilige aanpak die is zonder twijfel waarde streven.

Zink is een mineraal dat eisen worden bijgevuld dag tot dag, omdat het lichaam geen techniek voor slaan (zie referenties 2). Terwijl zink heeft veel beheert, een persoon die specifiek van toepassing is op acne is dat van de wond therapeutisch. Het is ook nuttig in de vooruitgang van baby’s, jongeren en adolescenten. Dit is vooral relevant omdat de adolescentie is, zoals beschreven over, een primaire tijd voor zits ontwikkeling. Zink heeft ook experimenten vastgesteld om te vechten acne in veel gevallen. (Zie Referenties drie)

Zink, zoals L-lysine, is ook een puur natuurlijk materiaal dat nodig is in het systeem en vormt vrijwel geen bedreiging wanneer genomen in slechts raden doses. Overdosis zink, dat gezegd hebbende, is niet constant een zeer goede zaak en kan problemen veroorzaken. Advies inwinnen van een arts voorafgaand aan het opzetten van een substantiële zink acne behandeling software.

Nutritional voedingssupplementen, ook erkend als vitamine-producten, kan een goede manier om gegarandeerd te veel L-lysine te krijgen en zink elke werkdag, maar voedingssupplementen zijn bijna op geen enkele manier zo krachtig als de inname van maaltijden dat door natuurlijke middelen bevatten gewenste vitaminen.

L-lysine wordt gevonden op een natuurlijke manier in rood vlees, varkensvlees, gevogelte, melk goederen (met name Parmezaanse kaas) en aardappelen (zie Activa een).

Zink wordt natuurlijk ook in oesters, rundvlees Shanks, Alaska king krab, kreeft en cashewnoten (zie Referenties twee).

Als een voldoende totaal van een van deze vitaminen en mineralen die niet via voedingsmiddelen kan worden verworven, voedingssupplementen zijn goed, maar vergeet niet te houden aan alle aanwijzingen en aanbevelingen ontdekt op de fles.

Met de juiste software van zink en L-lysine, zacht voor de gemiddelde acne kan worden verminderd of stopgezet. Voor significante acne, kunnen ze voordelig als perfect zijn, maar het is het beste om zo mooi te overleggen met een arts over een gepaste behandeling systeem.

Category: Gezond eten

Comments are closed.