Doe-het-zelf bleken van tanden Recepten

normale toepassing van zuiveringszout kan een eenvoudige, maar succesvolle manier om je tanden witter te zijn. Alleen bevochtigen uw tandenborstel en rol de vochtige haren over het zuiveringszout. Vervolgens borstel je tanden als normaal, met behulp van soda vrij dan de typische zorg tandpasta. Wanneer een dikke pasta wordt vastgesteld op basis van soda en water, het bicarbonaat lost een beetje, het genereren van een mild reinigingsmiddel. Deze reiniger is klaar om zijn weg te werken in de scheuren en cervices van tandglazuur, schrobben weg verschanst vlekken en uitroeien lelijke plaque opbouw. Ook kan zuiveringszout helpen om de pH regelen binnenkant van de mondholte, ondersteunen de bevolking van schadelijke micro-organisme dat tandbederf en tandvlees ziekte veroorzaken verminderen.

Om de impact van de baking soda te versterken, probeer dan het combineren van een theelepel. van 3 procent waterstofperoxide en 1 eetl. van zuiveringszout en borstelen de resulterende combinatie op je tanden. Peroxide is een mooi erkend bleekmiddel en kan een welkome aanvulling op uw tandheelkundige zorg routine zijn als witter emaille zijn uw intentie. Als u de stijl off-plaatsen te verkrijgen, verminderen de hoeveelheid van de eerste stoffen, met behulp van een 1 theelepel. zuiveringszout en 1/eight tl. waterstofperoxide, voeg dan 1 tl. van mint mondwater en gebruik de combinatie om je tanden. Wees bewust deze duidelijke formulering niet te slikken als het peroxide braken kan veroorzaken als ze worden ingeslikt.

Als uw tand in ernstige nodig van witten en het dagelijks borstelen zal niet lijken te verkrijgen van de gewenste-voor-effecten, kon je je tanden bloot te stellen aan een whitening agent voor een langere periode van tijd. In de tandheelkundige markt is dit meestal bereikt door het vullen van een mondstuk of een dienblad met bleken producten en houden het in je mond voor twintig tot 30 minuten. Om een ​​lade thuis te maken, proberen wikkelen van een vel aluminiumfolie over je tanden. Elimineer de verpakking en vul met zuiveringszout pasta. Dan veranderen de zelfgemaakte bak, zodat de procedure in aanraking komt met het tandglazuur. Vertrekken de lade in de locatie voor bijna 30 minuten, neem dan afstand en tandenborstel als normaal. Voor de beste eindresultaten, herhaalt u deze toepassing twee keer per week totdat de gewilde schaduw van wit wordt gerealiseerd.

Category: Gezond eten

Comments are closed.