Doe het zelf bleken van tanden

Woning bleken kits voor tand zijn verkrijgbaar in de mondhygiëne gebied van uw nabijgelegen supermarkt te houden of drugs winkel. Kijk voor een product of dienst die het zegel van de American Dental Association, die aangeeft de ADA is het toegestaan ​​als een veilige mondhygiëne oplossing.

bevat

De kits bestaan ​​uit wegwerpstrips dat je niet op je glazuur gedurende dertig minuten per dag. De meeste huis whitening kits bevatten voldoende strips voor 14 dagen van de behandeling methode. Verwachten uw tanden om overal onmiddellijk na 14 keer de waarde van procedure witter onder een enkele en 3 tinten.

U kunt uw tanden met behulp van aardbeien en zuiveringszout witter, in overeenstemming met de reserve ‘Dental Secrets,’ door Dr Stephen T. Sonis. Aardbeien bevatten appelzuur, die zich ontdoet van kleine, oppervlakkige vlekken. Zuiveringszout werkt als een schuurmiddel afwezig vlekken schrobben. Om uw tanden witter te maken, mash een bijzondere aardbei in een kom. Dompel je tandenborstel in de gepureerde aardbeien combinatie en borstel je glazuur mee. Spoel je tandenborstel en mond met H2O. Vervolgens duik je tandenborstel in zuiveringszout en poets je tanden nog maar eens. Spoel je tandenborstel en mond met drinkwater wanneer nog maar eens. Herhaal dit plan het moment dat een werkdag voor twee weken.

Wrijven de binnen van een sinaasappelschil op uw tand voorsprong op uw standaard poetsen regime zal geleidelijk witter uw tanden, in overeenstemming met DocShop.com. De sinaasappelschil bevat citroenzuur dat lichte vloer vlekken te ontbinden, met terugkerende gebruik. Algemeen poets je tanden na het gebruik van de sinaasappelschil om de zuren te elimineren uit het oppervlak van uw tand. Indien toegestaan ​​blijven voor een langere tijdsduur, het zuur kan vernietiging tandglazuur.

CareFair.com suggereert consumeren knapperig fruit en groenten aan de oppervlakte vlekken handmatig verwijderen. Hoewel je kauwt, de vezelachtige knapperige fruit en groenten wrijven tegen uw tanden en afschrapen plaque en levensmiddelen puin. Om uw voortand profiteren, bijten in hele stukken fruit en groenten, deze soorten als appels of wortels.

Category: Dieten

Comments are closed.