Doe-het-zelf Strategieën voor het wegnemen van acne littekens

huid littekens en verkleuringen veroorzaakt door acne kan de huid oneffen en vlekkerig maken. Slechts een manier om deze en de stabiliteit van de poriën en de huid te behandelen is om urine remedie te gebruiken op de huid. Urine remedie is gebruikt voor generaties alle boven de planeet om ziekten en de poriën en de huid uitdagingen aan te gaan, dit soort als uitslag, acne en littekens. Urine is reinigen en steriel. Het bevat natuurlijke vitaminen en antistoffen voor de staat te verminderen roodheid en irritatie.

Om urine te gebruiken op het gezicht, genieten van een compacte washandje in de eerste urine van de werkdag, dat is de meest geconcentreerde en specifiek toe te passen op de huid precies waar de acne littekens en verkleuringen zijn de ergste. Schakel de urine droog op de huid. U kunt deze remedie tot herhalen om 3 gevallen voor elke dag.

Baking soda kan buff af en exfoliëren levenloze huid van de ervaring, die de bloot nieuwe, zelfs getinte huid kan helpen. Het is essentieel om de huid goed scrubben en waakzaam zijn niet het zuiveringszout wrijven in de huid veel te agressief, omdat de huid irriteren. Combineer 1 eetlepel pure zuiveringszout met voldoende water van het ras een zachte pasta, die lijkt op de regelmatigheid van tandpasta. Masseer voorzichtig de pasta op de huid met behulp van compacte cirkelvormige bewegingen, zich te concentreren op de delen van verkleuring en littekens. Net na dertig seconden, spoel de pasta af van de poriën en de huid met warm water.

Citroensap is buitengewoon zuur en het bestaat uit grote mate van citroenzuur, in elk ander geval bekend als vitamine C. Vitamine C is niet alleen bestrijden off absoluut vrije radicalen op de huid, maar ondersteunen afwerpen dode huidcellen en het maximaliseren van nieuwe huid mobiele omzet. Dit kan behoorlijk praktisch zijn bij het wegwerken van acne littekens en verkleuringen en kan praktisch zijn bij de afweging van de poriën en de huid toon en maakt de teint extra zelfs. Voor de beste eindresultaten, gebruik dan de citroensap toner net na het scrubben met zuiveringszout. Geniet slechts een katoenen bal in onverdund citroensap, gebruik het dan op de huid. Sta het sap droog. U kunt deze een paar voorbeelden te herhalen voor elke werkdag te hakken huidverkleuringen.

Category: Supplementen

Comments are closed.