Doe-het-zelf Zits Facials

Het aanbrengen van een zuiveringszout gezichtsbehandeling dode huidcellen de poriën en de huid zacht, en met succes zal verstopte poriën ontstoppen. Omdat de deeltjes in de soda zo klein zijn, zullen ze niet veel te agressief op de huid of scheur de kwetsbare gebiedsniveau. Om een ​​zuiveringszout gezicht gebruiken, aan de slag door het bevochtigen van de huid met een dampende stof om het openstellen van de poriën. Meng 2 el. van zuiveringszout met een theelepel. van warm h2o. De baking soda zal omzetten in een pasta. Verdeel de pasta op de huid, en laat het op voor alle-ongeveer vijf minuten, of tot het mengsel afgekoeld volledig op de huid. Daarna spoel je poriën en de huid goed met veel drinkwater in de buurt van de poriën.

Olijfolie is een noncomedogenic olie, wat betekent dat de olie zal niet de poriën verstoppen en veroorzaken puistjes om vriendelijk. Wanneer olijfolie wordt gebruikt om de huid, zal het binden aan de oliën en bacteriën die momenteel op de huid, waardoor ze losraken. Om een ​​olijfolie puistjes gezicht, therapeutische massage een theelepel maken. olijfolie van eerste persing toegevoegd op de huid met behulp van kleine, ronde bewegingen met je vingertoppen. Blijf de olijfolie masseren in de poriën en de huid voor twee tot een paar minuten. Aankomende, draperen een dampende washandje op uw ontmoeting, en kantel je hoofd naar achteren, waardoor de stoom het openstellen van de poriën. Zodra het doek naar beneden helemaal is afgekoeld, veeg de resterende olie met een washandje.

havermeel is een zeer voedzame voedingsmiddelen die zeer rustgevende en genezing wanneer gebruikt om de huid. Met behulp van een havermout gezicht zal irritatie en roodheid te verminderen, en kan ondersteunen het kappen van de ernst van de acne breakouts op de huid. Om een ​​havermout acne gezicht te maken, combineer een / 2 kopje rauwe havermout met 1 kopje warme h2o. Wacht rond rechts totdat het afkoelt helemaal naar beneden, gebruik het dan op de huid. Laat de havermout blijven op de huid gedurende ten minste 10 minuten, spoel dan de havermout af met warmte h2o. Uw huid wordt zacht en delicaat zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.