Doelstelling van Welzijn Screenings

Het doel van wellness screenings is vast te stellen of u nog indicatoren of tekenen en symptomen van een slechte welzijn of kwaal en waarschijnlijk ziek welzijn of de gezondheid en fitness problemen te verminderen.
Vaak, de voor een wellness-behandeling bedrijf is in staat om een ​​gezondheids-en fitness-conditie, de veel betere kans er is om goed omgaan met die aandoening te diagnosticeren. Vroege opsporing van de vele wellness-voorwaarden en omstandigheden kunnen leven-behoudend zijn.

Hypertensie (substantiële bloed spanning) wordt vaak aangeduid als de stille moordenaar vooral omdat er een aantal mannen en vrouwen lopen rond die geen notie hebben ze dit probleem. Onbehandelde hoge bloeddruk kan leiden eindigen in veel voortdurende kwalen van dit soort als nierfalen, congestief hartfalen, beroerte en hartaanval. Een ding zo eenvoudig als het krijgen van uw bloeddruk gecontroleerd misschien maken het mogelijk voor u, met de juiste behandelmethode, om deze ernstige complicaties te weren.
Hypertensie is slechts een enkel voorbeeld van een klinische aandoening die kunnen worden vastgesteld voor de duur van een algehele gezondheid screening. Diabetische problemen mellitus, ernstige obstructieve longziekte, bepaalde vormen van kanker zijn voorbeelden van wat een algemene gezondheid screening mogelijk ontdekken.

p Er is enige controverse in de algemene gezondheidszorg gemeenschap waarover wellness screenings zijn van vitaal belang, voornamelijk voor blijkbaar gezonde volwassenen. In de Verenigde Staten, een divisie van de Amerikaanse divisie van de algehele gezondheid en Human Bedrijven die onderzoekt en onderzoekt deze uitdaging.
De Amerikaanse Preventieve Bedrijven onderneming Force bepaalt door wetenschappelijk onderzoek de ‘algehele gezondheid vergoedingen en beloningen van screenings,’ volgens een rapport uit 2005 over Countrywide General Public Radio. Een panel van goeroes dan onderschrijven voor of tegen elk van de vele algemene gezondheid screenings beschikbaar die afhankelijk zijn lab controles.
Maar nogmaals, worden de USPSTF suggesties aangeboden voor blijkbaar gezond geteelde ups, betekent dit dat als u eerder gediagnosticeerd met een aandoening, de gezondheid en fitness screening voor die of aanverwante kwalen zal niet gebruiken om uw omstandigheden.

Een uitgebreid verslag van de algemene gezondheid screenings dat de Preventieve Bedrijven Endeavor Force sterk vermoeden kan worden waargenomen op zijn website en is gecategoriseerd door mannelijke en vrouw, verwacht vrouwen en kleine kinderen.
De onderneming rijden suggereert wellness screenings voor de achtervolgende problemen populair om zowel mannen als vrouwen:. Colorectale meeste vormen van kanker, melancholie, Vriendelijk twee diabetische problemen mellitus, substantiële bloed kracht, HIV, lipidenstoornissen, overgewicht en syfilis
Uw gezondheidszorg leverancier kan deze tips te onderzoeken met u en maakt zijn eigen aanbevelingen afhankelijk van uw persoonlijke medische dossiers, familieleden welzijn opnemen en erkend bepaald gevaar persoon componenten.

Gezondheid en fitness screenings, ongeacht of ze rekening houden met de soort van bloed controles, X-stralen of vragenlijsten, zijn essentiële instrumenten in het arsenaal van een optimale gezondheid en fitness zorg een wellness-behandeling provider. De tools in en op hun eigen kleine voordeel zonder het bewustzijn en de vaardigheden van een gezondheids-behandelaar.
Er zijn bedrijven die het welzijn screenings bieden voor verschillende aandoeningen, en hoewel mensen screenings kunnen of misschien niet precies te zijn, moeten de conclusies bereikt door hen steeds worden gesproken over met een wellness-behandeling bedrijf die extra dan onderzoeken zal doen en interpreteren van de screening succes. Er is geen substituut voor het doel en de subjectieve kennis gevonden tijdens een gezondheidsgerelateerde bezoek. Net zoals algemene gezondheid screenings zijn een hulpmiddel in de doos worden ingezet om grote wellness te bevorderen, zo zijn de wellness-zorgverlener onderwijs, know-how van uw persoon conditie, expertise en ontmoeting.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.