Doet Baking Soda Tanden witter?

Net vóór de invoering van modieuze tandpasta, zanderig agenten (die als verpulverde steen of zout) werden toegepast op tandenborstels en wreef op de tanden ze schoon te krijgen. Overal in het transformeren van de 18e eeuw, baking soda begon voor te komen in gebruik als een tand reinigingsmiddel. In combinatie met waterstofperoxide om een ​​soort ‘paste,’ het was een speciaal uitvoeren reinigen tanden. Veel families nog steeds gebruik zuiveringszout als primaire aangeeft van schoonmaken van hun tanden, omdat het goedkoop en efficiënt.

Baking soda is een krachtige tand schoner grotendeels alleen maar vanwege de schurende eigenschappen. Punten, zoals koffie, thee en tabak kan de buitenste laag van de tanden vlek. Baking soda kunnen tanden witter te helpen door het effectief afschrapen deze vlekken, als je een vlek zou afwrijven van een stuk outfits.
Email dat geel, grijs of diep gekleurd zijn zullen niet worden gebleekt door het bakken van soda op uw eigen. In deze gevallen chemicaliën speciaal ontworpen voor het bleken van tanden zijn veel extra effectief. In werkelijkheid moeten de meeste mensen alleen gebaseerd op zuiveringszout voor tanden bleken niet anticiperen op drastische resultaten te zien. Maar, voor een snelle opheldering van uw email, baking soda is een uitstekende manier om te gaan. Het is onschadelijk en echt betaalbaar, al is het maar een beetje succesvol.

Simpelweg omdat bicarbonaat schurend, wordt voorgesteld dat deze niet vaak worden gebruikt omdat het kan permanent tandglazuur pijn. Het kan ook ontbinden orthodontische fixatieven, zodat deze mannen en vrouwen aantrekken van beugels kan heel goed willen duidelijk maken gebruik van zuiveringszout geheel te blijven. Baking soda heeft ook een ongemakkelijk smaak, terwijl tandpasta smaak typisch Minty. Tandpasta’s ook hebben momenteel ingrediënten in hen die verklaren dat de tanden witter te maken. De meeste doen met goederen die schurend zijn, maar minder dan zuiveringszout en zijn dus veiliger voor dagelijks gebruik beschouwd. Toch is het cruciaal om te erkennen dat voor een drastische verandering, een producten speciaal ontwikkeld om tanden witter te maken is waarschijnlijk een veel veel efficiënter zijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.