Doet Invisalign werk voor Crooked Tooth?

Invisalign wordt voorgesteld voor tandheelkundige personen die meer volwassen of die niet willen merkbaar stalen beugels op hun tanden. Hoewel er voordelen wijze gebruiken Invisalign is niet de juiste optie voor iedereen. Als je brok problemen, tanden die op verschillende top of ernstig gedraaide tanden, Invisalign kan mogelijk niet het juiste item voor je. Neem contact op met een tandarts te krijgen uit welke optie ideaal zal werken voor uw situatie.

Een orthodontist is een laptop gebruiken om een ​​3-D kaart van uw tanden te overwegen. Deze kaart, samen met een schimmel van uw tand, zal worden gebruikt om kristalheldere plastic houders gepersonaliseerd om uw email te genereren. De houders passen strak dan uw tand en stap voor stap verschuiven ze in de juiste uitlijning. Als je glazuur overdracht, wil je nieuwe aligners om elke twee weken te krijgen. Er wordt voorgesteld dat je draagt ​​de aligners op alle situaties, behalve bij het consumeren of inname, in naar de beste resultaten zien.

Invisalign heeft bewezen bloeiende voor veel klanten. Getuigenissen van Invisalign hebben bewezen dat de meeste mensen vandaag de geleidelijke beweging van hun tanden niet eens te detecteren in uitstekende uitlijning. Als de juiste cursus over wanneer de aligners gebruiken en als de routine omhoog wordt gehouden met, dan is succes moet echt beginnen te worden gezien in slechts een paar maanden.

wordt goedgekeurd

Gezien het feit dat ieder mens een uniek mond en zorgen met hun tanden, is er geen gemonteerd hoeveelheid geld van tijd voor uw tanden te corrigeren. Voorafgaand aan de aanvang van uw Invisalign behandeling methode, zal u advies inwinnen van met uw tandarts en collectief zal eens op een bevredigend tijdschema voor uw procedure. Er wordt geschat dat gemiddeld bepaalde persoon gaat via 20 tot dertig Uitlijnapparatuur zijn hogere en verminderde tanden. Om die reden, de meeste mensen de therapie zal allerlaatste van iets minder dan een bepaald kalenderjaar aan een persoon en een vijftig procent jaar.

Direct na uw Invisalign procedure vol is, zult u merken een duidelijke verbetering met de manier waarop uw tand blik, in zinnen van uitlijning. U krijgt een beter glimlach, verbeterde self-zelfvertrouwen en zelfbewust over uw algehele look niet meer hebben. De belangrijkste winst van Invisalign is dat de aligners publiekelijk kan worden gedragen en de meeste mensen zullen niet eens zien dat je ze sportieve, in tegenstelling tot andere grote metalen beugels. Een extra winst is dat je ze kunt elimineren te poetsen en flossen van uw tanden, het verdienen van mondhygiëne veel gemakkelijker dan met gewone beugels.

1 nadeel van Invisalign is dat het niet de aanvaardbare behandeling voor iedereen. Al die wil extra ernstig scheve tanden of overvolle tanden misschien moeten stalen beugels hebben in de plaats. Een ander nadeel van Invisalign is dat het hoger geprijsd dan standaard beugels. Schattingen stellen de beschuldiging van Invisalign bij $ 500 een stuk meer dan de standaard metalen beugels.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.